oMeraklis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Τρεις καινούργιες στην σειρά.Αυτό είναι που λέμε ανανέωση.
μήπως κάποιο γραφείο λέω εγώ τώρα (που δεν είναι απαραίτητα και κακό) βρήκε και νέο τρόπο να προωθήσει το νεο αίμα?
Τρεις καινούργιες στην σειρά.Αυτό είναι που λέμε ανανέωση.
Και αυτό το γραφείο να ειδικεύεται στις... special καταστάσεις;μήπως κάποιο γραφείο λέω εγώ τώρα (που δεν είναι απαραίτητα και κακό) βρήκε και νέο τρόπο να προωθήσει το νεο αίμα?
Και αυτό το γραφείο να ειδικεύεται στις... special καταστάσεις;
αυτός είναι που λένε ότι έφαγε από την Εύα 300,000€???
μήπως κάποιο γραφείο λέω εγώ τώρα (που δεν είναι απαραίτητα και κακό) βρήκε και νέο τρόπο να προωθήσει το νεο αίμα?
Ναι ρε συ! Λ Αν σκεφτεις οτι η πολυ πανω της μεσης Ελληνιδας δεν ξερει ουτε το url να γραφει στον browser αλλα βαραει στο google πως γινεται ολες οι πουτανες να ξερουν παραθεση και επισυναψη αρχειου στο μπου
Στο μπου μαθαινουν τελεια Ελληνικα ολες οι αλλοδαπες πουτανες, αυτες που στα κωλομπαρα λενε: Κερασει πουτο?
Το μπου ειναι μαγικο!
Εχουμε να δουμε πολλα ακομα
Ο Alex71 δεν αργεί ποτέ τύπε
Ο χρονος ξεκιναει απο τον χαιρετισμο του.

Ειστε απομιμησεις τύπε
Μονο η χαιρετούρα του ιστορικού Alex71 μετραει.

Καλησπέρα άντρες........
Μπα δε νομιζω φιλε. Απλως γαμιεται το κοριτσι...Εσυ εχεις εμπειρια με δαυτην? Η απλα εισαι καλος στην τιμολογιακη πολιτικη.
Και αν εχεις εμπειρια , στο στομα τα παιρνει?

Μπα δε νομιζω φιλε. Απλως γαμιεται το κοριτσι...Εσυ εχεις εμπειρια με δαυτην? Η απλα εισαι καλος στην τιμολογιακη πολιτικη.Το κορίτσι κανει Marketing τωρα. Και ο συναγωνιστές αρχίζουν και τσιμπολογάνε το δόλωμα. Μολις πιάσει limit up μονο τότε θα "σηκώσει δίχτυα" . Περιμένετε και θα δείτε....
Καλησπέρα άντρες........
+1
εΜπα δε νομιζω φιλε. Απλως γαμιεται το κοριτσι...Εσυ εχεις εμπειρια με δαυτην? Η απλα εισαι καλος στην τιμολογιακη πολιτικη.
Και αν εχεις εμπειρια , στο στομα τα παιρνει?