akosdi
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 71
- Like
- 3.065
- Πόντοι
- 4.581
την έγλειψες κιόλας ρε μερακλή;Σε εμένα και φιλιά με γλώσσα δίνει και χύνει ειδικά όταν την γλείφω.
Φωνάζει έντονα που εμένα είναι το μόνο που με ψιλοξενερωνει
την έγλειψες κιόλας ρε μερακλή;Σε εμένα και φιλιά με γλώσσα δίνει και χύνει ειδικά όταν την γλείφω.
Φωνάζει έντονα που εμένα είναι το μόνο που με ψιλοξενερωνει
oi foto moy einai oles prosfates ... apo 6mhnes ews kai mias bdomadasΠροτείνω να βάλεις καινούριες φωτογραφίες, κι εγώ αυτές είχα δει στο kαneseχ αλλά από κοντά ήσουν πολύ διαφορετική
se eyxaristo polyΚαλησπέρα,καλή εβδομάδα,και καλό μήνα!!!!!!
καλώς ήρθες κι ότι και αν θες κάτι εδώ είμαι!!!!!
se eyxaristw poly mwro moy ... meta apo toses synantiseis emeis oi dyo pleon exoyme brei ta koympia masΈχω ξανά γράψει παλιότερα για την Όλγα που έχω συναντήσει αρκετές φορές!
Το ύψος με τα κιλά που γράφει είναι πολύ κοντά όπως και η ηλικία... Κατά την γνώμη μου.
Δίκη μου εκτίμηση γύρω στα 65 κιλά οριακά ίσως 70 αν και δεν νομίζω και ηλικία 3-4 χρόνια μεγαλύτερη από ότι γράφει.
Τώρα τι να πώ άλλο?
Δεν νομίζω καμία να γράφει 29 και να είναι 29 .... παρόλα αυτά κάποιες φωτογραφίες της είναι πολύ πρόσφατες.
Το θέμα είναι ότι δεν κοροϊδεύει στο ραντεβού δεν ζητάει έξτρα και ότι συμφωνηθεί γίνεται όλα τα άλλα είναι για να κάνουμε κουβέντα.
Αυτά από εμένα και το σταματάω εδώ γιατί δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα με πουν κάποιοι προμοτορα
οπως λέει και η αγγελία της, της πληρώνεις το taxi (aller-retour) και έρχεται..... και βόρεια και νότια....Πας μονο σε συγκεκριμενα ξενοδοχεια.
Μηπως να ανεβαινεις λιγο πιο βορεια;
Μεχρι τη μεταμορφωση δε το λες και μακρια.οπως λέει και η αγγελία της, της πληρώνεις το taxi (aller-retour) και έρχεται..... και βόρεια και νότια....
Όλες έχουν μάθει στο εύκολο.... στο κέντρο σε 2-3 ξενοδοχεία να μην χάνουν χρόνο.
Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κλείνει σε 1 ξενοδοχείο δωμάτιο, να το κάνει incall....
Εκείνη ξέρει... Εγω δεν είμαι ο γραμματέας της... χιχιχι....Μεχρι τη μεταμορφωση δε το λες και μακρια.
edo yparxei ena prolima.....Πας μονο σε συγκεκριμενα ξενοδοχεια.
Μηπως να ανεβαινεις λιγο πιο βορεια;
αυτος που ειναι να σου κανει φαρσα θα σου την κανει ...edo yparxei ena prolima.....
epidi yparxoyn poloi me pcyxologika poy kleinoyn rantevoy kai den erxontai kai xano kai ton xrono mou kai xrimata sto taxi apofeygw tis makrines apostaseis me enan kainoyrgio pelati.... ektos kai an moy plhrvsei to taxi me thn karta toy!
UKR επρεπε να γραψει.Έχουνε ένα κόλλημα να γράφουν λάθος UK αντί για το σωστό UA. Μην προσπαθήσεις να τους το εξηγήσεις είναι τηγανοκεφαλοι και δεν καταλαβαίνουν.
Βάλε και αλλα βιντεάκια να γουστάρουμε, καλώς ήρθες καυλακιkalimera se olous sas!!!!
sinithos apo tis 12 mexri tis 12 .... meta apo synenoish ginete kai pio nvris rantevouΤι ώρες δουλεύεις Όλγα;
Αγάπη αυτά τα μηνύματα δεν θα σταματήσουν ποτε ! Αλλά μπορείς να σταματήσεις να τα παίρνεις στα σοβαρά και τότε όλα θα είναι καλά !Oles oi foto moy einai stis aggelies moy kai edo poy tha anebazo MHN zhtate foto sto viber.
DEN exo xoro to grafo analitika stis aggelies moy MHN zhtate rantevou sto spiti moy sto viber.
DEN KANO SEX XORIS PROFILAKSEIS OYTE ME OLA TA LEFTA TOY KOSMOY.
eyxomai na stamatisoyn tetoioy eidoys mhnymata..!!!
Δεν θα σταματήσουν ποτέ δυστυχώς, καλό κουράγιοOles oi foto moy einai stis aggelies moy kai edo poy tha anebazo MHN zhtate foto sto viber.
DEN exo xoro to grafo analitika stis aggelies moy MHN zhtate rantevou sto spiti moy sto viber.
DEN KANO SEX XORIS PROFILAKSEIS OYTE ME OLA TA LEFTA TOY KOSMOY.
eyxomai na stamatisoyn tetoioy eidoys mhnymata..!!!
Ναι ρε φίλε κάθε φορά την γλύφω για ώρα γιατί είναι πεντακάθαρη πάντα.... Εσύ να φανταστώ που δεν είσαι μερακλής φοράς μάσκα ΚΝ95 και latex γάντια χωρίς πούδρα όταν γαμας ε?την έγλειψες κιόλας ρε μερακλή;