Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
οσο για της Τσετσενες ειναι φανταστικες!κανουνε φανταστικα γαμησια!λιγακι τα παραλενε.επειδη σκοτωσανε 100 Τσετσενοι 100 ατομα δε δημαινει οτι ολοι ειναι μαγγες!παντος οι πιο πολλοι εινα καλα παιδια.οι Γεωργιανοι ειναι πιο σκαρτοι χωρις να σημαινει οτι ολοι ειναι κακοι.εχει και καλα παιδια.
 

Επισκέπτης
Ιωσηφ δαβαζω με πολυ ενδιαφερον το forum που ανοιξες.οντως οι Ουκρανοι ειναι πολυ πιο φιλικοι απο τους Ρωσσους.θα ελεγα οτ ειναι πολυ πιο εργατικοι σαν λαος.και ειναι θα ελεγα πιο γρηγοροι απο τους Ρωσσους που ειναι πολυ αργοι.αυτο που δεν μου αρεσει στους Ουκρανους ειναι οτι ειναι πολυ γλιωδεις τυποι.και θα ελεγα πιο φυλαργιροι απο τους Ρωσσους που ειναι παρα πολυ τσιγγουνιδες.εδω που ειμαι εχει παρα πολλες Ουκρανεζες.εχουνε δε ενα κομπλεξ απεναντι στης Ρωσσιδες.ειδηκα οι ανατολικες Ουκρανεζες που δεν διαφερουνε σε τιποτα απο της Ρωσσιδες εμφανησιακα.νιωθουνε πολυ υποτημιτικα γιατι ειναι Ρωσσιδες και ειναι σαν λαθρομεταναστες στην ιδια τη Ρωσσια.και δεν μπορουνε να βρουνε μια καλη δουλεια σε μια εταιρια να κονομανε 800-1100 ευρω το μηνα.και το μονο που μπορουνε να δουλεψουν ειναι πωλητριες ή σερβιτορες για 600-700 περιπου το μηνα....


Φίλε μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,
έχω την εντύπωση ότι οι καταπληκτικοί αυτοί άνθρωποι (Ρώσσοι-Ουκρανοί) είναι το ίδιο....γενναιώδοροι. Μια σημείωση βέβαια. Υποθέτω το ίδιο και στην Ρωσσία εδώ οι γκόμενες μόλις ξεπορτίσουν λιγάκι, στον 2ο , 3ο γκόμενο ασ πούμε, έχουν την απαίτηση ο γκόμενος να τους κάνει όλα τα έξοδα. Ο πρώτος γκόμενος που θα τους την πέσει στο σχολείο θα γαμήσει τσάμπα. Οι υπόλοιποι προοδευτικά θα αρχίσουν να πληρώνουν από μπύρες, ντίσκο. παντελόνια, γούνες μέχρι ..αμάξι.Βλέπουν τις άλλες θρασύτατες λιμασμένες καρίόλες που έχουν έρθει από το χωριό και ζητάνε τα πάντα.
Επίσης άλλη παρατήρηση: Οι Ουκρανοί είναι τρομερά πεισματάρηδες και ανθεκτικοί στην φτώχια. Ήτοι: η πουτάνα θα σου πει μια τιμή υψηλή ξέρω γω 200Ε. Της λες 150. ΟΧΙ εκεί θα επιμείνει. Πρόσεξε θα φύγει για κάνα δυο βραδυές χωρίς κανένα πελάτη! Εκεί αμέτι Μωχαμέτη να πάρει ότι αυτή έχει ζητήσει!
Δε'υτερον γι' αυτούς που ενδιαφέρονται πιο σοβαρά. Συναντάς μια μαλάκω που δεν έχει στον ήλιο μοίρα κι ούτε δεύτερο βρακί. Θα σου πρήξει τα αρχίδια! Θέλω έτσι κι έτσι κι έτσι...Είναι σαν να βγάζω εγώ 1500Ε το μήνα και να'χω την απαίτηση να έχω όχι γιωτ αλλά αεροπλανοφόρο¨!
Παρατήρηση: Χωρίς παρεξήγηση. Στην Μόσχα πρέπει να πέφτει μεγάλη αγαμία διότι τους χαλάσανε κι αυτοί οι μαλάκες οι Ρωσσιανοί που ανεβάζανε κορίτσια με την σέσουλα κάθε σαββατοκύριακο για να γαμήσουν με 700Ε!
Δεύτερη παρατήρηση¨πάλι σε Μόσχες, Πετρουπόλης κλπ. Πρέπει νε έχουν ξεμείνει απο΄μουνί διότι βλέπω σε σάιτ Νιγηριανές πουτάνες! Που στην Μόσχα!
Προχωρώ: κοίτα κατ'εμέ όλοι αυτοί γενικώς από τον καύκασο είναι η ίδια περίπου φυλή και διαφέρουν ως προς το θρήσκευμα. Εμένα κάνα δυο φορές οι Τσετσένοι που γίναν κάτι φάσεις στην Ντίσκο έχουν έρθει να με βοηθή σουν νομίζοντας ότι ήμουν δικο΄ς τους (ξέρεις από τα μαλλιά). Ενώ παλιά ήταν παράδεισος ησυχίας, μόνο οι μεθυσμένοικάναν μαλακέιες, εδώ και κάνα δυο χρόνια κάθε μέρα ακούω για μαχαιρο-πιστολίδια.
Κόιτα τα 1000-1100Ε το μήνα για εδώ είναι παπαριές. Εδώ φίλε μου με 150-200 και νομίζουν ότι είναι η βασίλισσα του σαββά κάτσε να πάρουν 1000 ! Γενικά βέβαια δεν ξέρω εκείνο που ξέρω είναι ότι τα ποσά αυτά είναι απάτη και ξαναγυρνούν στην τσέπη...αυτού που τα'δωσε.
Φίλε μου υπάρχει τρομερή αγαμία στην Ελλάδα. Διάβαζα κάπου στο Φόρουμ πληρώνουν λέει 50Ε στο στριπτιζ μια γκόμενα που τρίβεται πάνω σου για να στον παίξει! Κια φεύγουν με κάτι λογαριασμούς 300-400Ε!!! ΕΛΕΟΣ! Βρε μαλάκες άμα ήταν να τον παίξετε δεν τον παίζατε και μόνοι σας! Μ'αυτά τα λεφτά οπουδήποτε έχω πάει σε στριπ τιζ Ισραήλ, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Χονγκ-Κονγκ, Ταυλάνδη γαμάς! Στην γαμημένη την ελλάδα οι πούστηδες σας κλέβουν και σας βάζουν να τον παίζετε!
έτερος διάβαζα: "πλήρωσα λέει 400Ε και γάμησα την Ροξάνα κλπ μουνάρα κλπ". Βλέπω στις φωτογραφίες μια θείτσα καμιά τριαντα-πενταριά και βάλε...
Ε με τέτοιες μαλακείες πως να μην έχει πάει η τιμή του μουνιού στα ύψη? Όλοι οι απανταχού μαλάκες (από χωριό)είτε έλληνες είναι, είτε ουκρανοί, είτε κινέζοι μόλις πιάσουν λεφτά στα χέρια τους πάνε να τα σκάσουν...
Τι να πω...
φιλικά Ιωσήφ

 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ιωσήφ έχεις πολύ δίκιο.
Έτσι είναι και χειρότερα ακόμα.
Για αυτό το λέω και το ξαναλέω, κάντε sex trip, οργανώστε πορνοεκδρομές. Αυτά είναι τα spa για άντρες. Όπως οι κυρίες πάνε να κάνουν αμοθεραπεία, και λασποθεραπεία, και ζακούτσι, και σάουνα, και υδρομασάζ, εμείς πρέπει να πηγαίνουμε με όμορφες κοπέλες.

Είμαστε πολύ ευνοημένοι από άποψη γεωγραφίας και μουνιού, έχουμε δίπλα μας την Ανατολική Ευρώπη, τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη.
 

Επισκέπτης


[/quote]

Ξανά-μανά τα ίδια:
Έλαβα το ακόλουθο pm από άλλον Ουκρανό-Ρωσσόπληκτο:

«Ιωσήφ,
σε ευχαριστω...μπλα-μπλα...μπλα...τα έχω με μία ρωσίδα εδώ και 6 μήνες, έπεσα από την μηχανή έμεινα 2 βδομάδες στο νοσοκομείο αλλά δεν ήρθε να με δει γιατί δούλευε μέχρι αργά και δεν πρόλαβενε...μπλα-μπλα-μπλα...μου τα τρώει χοντρά... μπλα-μπλα-μπλα...ξέρω τι θα μου πεις να την διώξω αλλά δεν μπορώ μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα ... μπλα-μπλα-μπλα...STOP»


Κατ’αρχάς όσοι μου γράφετε τέτοιες μαλακείες τις διαβάζω κι εδώ μπας και βάλουν μυαλό και οι υπόλοιποι...
Αρχίζω τώρα για τον αποστολέα:

Αγαπητό μου παιδί,

1ον¨: Ίσως να μην  γνωρίζεις ότι εκείνα τα δύο στρογγυλά μπαλάκια που σου εδώρισε ο Κύριος  ανάμεσα απ’τα ποδάρια σου αποτελούν και εχέγγυο της ανδρικής σου τιμής. Εάν λοιπόν ακόμη εξακολουθείς και τα έχεις και δεν έβγαλες μουνί, δώσε σε παρακαλώ δύο χαστούκια (ΔΥΟ, δεν είπα να την λιανίσεις) στην δεσποινίδα και στείλ’την στο διάολο.

2ον : επειδή διακρίνω ότι σ’ έχει λυώσει η κάβλα:
Κοίτα εγώ σε πουτάνες να τους τα τρώνε οι χρηματόδουλες και οι νταβάδες δεν στέλνω , για σένα θα κάνω μια εξαίρεση. Είναι λέει στην Αθήνα μια πουτάνα ονόματι Νταρίνα από το Γιεκατερίνμπουργκ. Απ’ότι βλέπω στις φωτογραφίες είναι κλασσικός τύπος Ρωσσο-Ουκρανής ψωλόβιας.  Σύρε εκεί για τις πρώτες βοήθειες, βάλε μια διπλή καπότα, ρίξε τις κάνα δυο πούτσους  για να’ρθεις στα συγκαλά σου, και ξαναπέρνα να το ξανασυζητήσουμε να δούμε τι μπορώ να κάνω για την περιπτωσή σου σε μόνιμη βάση...

3ον : και απευθύνομε σε όλους. Διάβαζα σε άσχετο Thread όπου αναρωτιόντουσαν κάτι μπάμιες  «γιατί λέει οι στριπτιτζούδες τα έχουνε μ’Αλβανούς?». Εσείς απ’όλα αυτά που γράφω για να σας ξυπνήσω από την μαλακία , έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε κάτι ή έχετε μείνει ακόμη μπουζούκια???


φιλικά
Ιωσήφ

 

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
1.675
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Ιωσηφ

μου αρεσει ο τρόπος που γραφεις εισαι σαν λόγιος της αναγέννησης και καλα τα λες σε εμας εδω. Υπαρχουν πραγματι μαλάκες που δινουν 300 ευρω για ενα μιλφ της πλακας. Τελικά ομως η ερωτηση παραμενει να μπλεξει κανεις η οχι με Ουκρανή?
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
Ιωσηφ

μου αρεσει ο τρόπος που γραφεις εισαι σαν λόγιος της αναγέννησης και καλα τα λες σε εμας εδω. Υπαρχουν πραγματι μαλάκες που δινουν 300 ευρω για ενα μιλφ της πλακας. Τελικά ομως η ερωτηση παραμενει να μπλεξει κανεις η οχι με Ουκρανή?
αυτο ειναι πολυ σοβαρο ερωτημα του τυπου να ζει κανεις ή να μη ζει?θελει παρα πολυ συζητιση!
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
φυλε Ιωσηφ διαβασα αυτο που μου εγραψες και οπως καταλαβα η Ουκρανια ειναι οπως ηταν η Ρωσσια τα ετοι 1999-2001 περιπου.οι μισθοι ηταν 100$150$ τοτε δεν υπηρχε ΕΥΡΩ και οι γκομενες φερονταν ακριβως ετσι οπως λες.τωρα δυστηχως στη Ρωσσια τα πραγματα εχουν αλλαξει αρκετα.παρα πολλες γυναικες εχουν μισθο 2500-3000 ευρω!δουλευοντας σε καποια εταιρια!βεβαια το τη μυτη εχουν σηκωσει δεν λεγεται!(αυτες δεν ειναι παρα πολλες)οι πιο πολλες παιρνουν 800-1000 ευρω το μηνα.εχουν παρει ενα αμαξι Mazda2 Ford Focus Opel Astra ή κατι παρομοιο που το χρωστανε.....
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
....το καλο στην Ρωσσια ειναι οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΝΟΙ!λογω ακριβειας και δυσκολιες στη βιζα.γι'αυτο και δεν εχει χαλασει.οταν εχει το πολυ 10-15 Ιταλους(που οι περισσοτεροι βρισκουνε 1 γυναικα και καθονται μαζι της)και 5-6 Κυπριους που οι 2 απο αυτους ειναι πουστηδες!τι να χαλασει.θα πω και κατι που θα γελασεις πολυ.οι Ουκρανοι σαν αντρες ειναι πολυ πιο καυτοι και πιο σεξουαλικοι.αν τους βαλεις διπλα στους Ρωσσους ειναι κλασεις ανωτεροι!εδω παρατηριται το αντιθετο.φτωχοι Ελληνες Π.Χ. ο Νεκταριος απο ενα χωριο εξω απο τη Βεροια βρικε μεσω ιντερνετ μια κακομαθημενη πλουσια και μενει μαζι της (τωρα πρεπει να 'ναι Ελλαδα).τον εχει σα σκουπηδι.ειναι αφραγκος και τον ειρωνευεται συνεχεια και τον διαταζει.ενα αλλο παραδιγμα ειναι ο Γιωργος ενα παιδι ετων 45-50 περιπου.και αυτος μεσω ιντερνετ βρηκε μια 25 χρονη Αρμενισα(αρκετα χοντρη)ειναι διευθυντρια σε μια εταιρια με κινητα τηλεφωνα.εχουνε και ενα παιδακι.ουτε αυτος δουλευει.δεν ζει τοσο χαλια οπως ο Νεκταριος αλλα τον ελεγχει και ειναι συνεχεια μαζι του.....
 

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
1.675
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
......... και τον ειρωνευεται συνεχεια και τον διαταζει.ενα αλλο παραδιγμα ειναι ο Γιωργος ενα παιδι ετων 45-50 περιπου.και αυτος μεσω ιντερνετ βρηκε μια ....... ειναι συνεχεια μαζι του.....
εφηβος ειναι οχι παιδι!
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
....στην Ουκρανια εγινε τοσο χαλια γιατι αφησαν τους ξενους χωρις βιζα.οταν μου λεει μια γκομενα απο Κιεβο οτι παει στην ντισκο και ειναι γεματο ξενους Τουρκους,Ιρανους ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥς ΕΙΧΕ!και στην καθε γκομενα την παιφτουν 100 πεινασμενοι και της τασουν γαμους και αμαξια τι καμακι να κανεις!στην Ρωσσια ευτυχως δεν ειναι ετσι.εχει τρομερη ελειψη αντρων.οι Ρωσσοι ειναι πρωτοι στον κοσμο σε ποσοστο ανικανων μεταξυ του αντρικου πλυθησμου.αν σκεφτεις οτι λενε οτι το 2010 για καθε αντρα θα εχει 4 γυναικες!σκεψου τι παραδισος ειναι!η Ουκρανια πρεπει να 'ναι ωραια στης μικρες πολεις οπου δεν εχουνε πλακωσει ακομα οι ξενοι!
 

Επισκέπτης
....στην Ουκρανια εγινε τοσο χαλια γιατι αφησαν τους ξενους χωρις βιζα.οταν μου λεει μια γκομενα απο Κιεβο οτι παει στην ντισκο και ειναι γεματο ξενους Τουρκους,Ιρανους ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥς ΕΙΧΕ!και στην καθε γκομενα την παιφτουν 100 πεινασμενοι και της τασουν γαμους και αμαξια τι καμακι να κανεις!στην Ρωσσια ευτυχως δεν ειναι ετσι.εχει τρομερη ελειψη αντρων.οι Ρωσσοι ειναι πρωτοι στον κοσμο σε ποσοστο ανικανων μεταξυ του αντρικου πλυθησμου.αν σκεφτεις οτι λενε οτι το 2010 για καθε αντρα θα εχει 4 γυναικες!σκεψου τι παραδισος ειναι!η Ουκρανια πρεπει να 'ναι ωραια στης μικρες πολεις οπου δεν εχουνε πλακωσει ακομα οι ξενοι!



Φίλε μου ,
με την διαλογική συζήτηση έρχεται στο φως η αλήθεια. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Φταίει η νοοτροπία των ηλιθίων ουκρανών των ανδρών. Ήτοι: εγώ ρε παιδί μου έχω ένα βρακί και 100 Ε στην τσέπη μου. Λέω θα βγώ απόψε με παίρνει να ξοδέψω 90Ε και 10 για ταξί στην καβάτζα. Ο ουκρανός δεν είναι έτσι¨θα ξοδέψει και τα 100 θα δανειστεί απ'όσους βρει μαλάκες, θα πουλήσει ότι έχει δακτυλίδι και το βρακί του ακόμα και θα γυρίσει με τα πόδια σπίτι στα χιόνια μπας και γαμήσει την καριόλα! Όλο τον άλλο μήνα θα μείνει ταπί και η γαμιόλα την άλλη μέρα θα ψάξει να βρει άλλο μαλάκα! Κόιτα εδώ οι γκόμενες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: εκείνες που βγαίνουν κάθε μέρα και είναι οι πιο πάνω και εκείνες που δεν βγα΄΄ινουν καθόλου και είναι σπίτι δουλειά-πανεπιστήμιο. Εννοείται ΄΄οτι καλές κοπέλες είναι οι δεύτερες τις οποίες όμως είναι αδύνατον να τις γνωρίσεις εκτός κι αν πέσει καμιά μεγάλη γιορτή ή στην πασάρει κανείς γνωστός. Εάν στην πασάρει κανείς γνωστός κινδινεύεις να την έχει γκαστρώσει πρώτα αυτός ή να σου παίξουν καμιά άλλη πουστιά για αν σε ρουφιανεύουν σπίτι οποότε γνωριμίες μαλακείες και τέτοια δεν τα γουστάρω.
Τ α λεφτά είναι εικονικά, αρχίδια. Όλοι χρωστάνε στις τράπεζες τα μαλλιοκεφαλά τους. Είναι από τα δάνεια που δίναν οι μαλάκες από ευρώπη και ΗΠΑ με το εικονικό χρήμα. Γιατί υπάρχει κρίση? Τουλάχιστον στην ρωσία φτιάχνουν και κάνα καλάς εδώ φτιάχνουν αρκίντι

Ιωσήφ
 

Επισκέπτης
Ιωσηφ

μου αρεσει ο τρόπος που γραφεις εισαι σαν λόγιος της αναγέννησης και καλα τα λες σε εμας εδω. Υπαρχουν πραγματι μαλάκες που δινουν 300 ευρω για ενα μιλφ της πλακας. Τελικά ομως η ερωτηση παραμενει να μπλεξει κανεις η οχι με Ουκρανή?

Αγαπητέ φίλε,

Αυτά είναι τριπάκια. Πως να το πω μανίες. Όπως η νταμίρα...Άπαξ και μπλέξεις δεν ξεμπλέκεις γιατί αυτό έχει βρει ο οργανισμό σου και γουστάρει μια μουνάρα 1.80 και δεν μπορείς να κάνεις αλλέως. Εκείνο που προσπαθώ να σας διδάξω είναιότι σκοπός είναι να την γαμάτε εσείς όχι να σας γαμάει (και εμού συμπεριλαμβανομένου) η κάθε γαμιόλα απ’το κάθε κωλο-χώρι του κερατά και να παίρνεις για ότι πληρώνεις όχι φύκια για μεταξωτές κορδέλες...

Φιλικά
Ιωσήφ
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
Φίλε μου ,
με την διαλογική συζήτηση έρχεται στο φως η αλήθεια. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Φταίει η νοοτροπία των ηλιθίων ουκρανών των ανδρών. Ήτοι: εγώ ρε παιδί μου έχω ένα βρακί και 100 Ε στην τσέπη μου. Λέω θα βγώ απόψε με παίρνει να ξοδέψω 90Ε και 10 για ταξί στην καβάτζα. Ο ουκρανός δεν είναι έτσι¨θα ξοδέψει και τα 100 θα δανειστεί απ'όσους βρει μαλάκες, θα πουλήσει ότι έχει δακτυλίδι και το βρακί του ακόμα και θα γυρίσει με τα πόδια σπίτι στα χιόνια μπας και γαμήσει την καριόλα! Όλο τον άλλο μήνα θα μείνει ταπί και η γαμιόλα την άλλη μέρα θα ψάξει να βρει άλλο μαλάκα!Τ α λεφτά είναι εικονικά, αρχίδια. Όλοι χρωστάνε στις τράπεζες τα μαλλιοκεφαλά τους. Είναι από τα δάνεια που δίναν οι μαλάκες από ευρώπη και ΗΠΑ με το εικονικό χρήμα. Γιατί υπάρχει κρίση? Τουλάχιστον στην ρωσία φτιάχνουν και κάνα καλάς εδώ φτιάχνουν αρκίντι

Ιωσήφ
οχι οι περισσοτεροι Ρωσσοι ειναι διαφορετικοι.στ'αρχηδια τους αν θα γαμισουνε!αυτο που τους ενδιαφεροι πιο πολυ ειναι να πιουνε!οι γκομενες εδω ειναι τελειως αγαμητες!και η Ρωσσια παντος δεν παραγει τιποτα!μεχρι και οι πατατες στο Σουπερ Μαρκετ ειναι εισαγωγης.-για τους Ουκρανους πρεπει να 'χεις δικιο γιατι και 'δω ετσι φερονται!αν και δεν ζουνε καμια μεγαλη ζωη.θα τους χαρακτηριζα μιζερους.δουλευουνε πολυ πιο πολυ απο τους Ρωσσους αλλα δεν πλουτιζουνε γιατι κατα τη γνωμη μου το μυαλο τους δεν φτανει!βγαινουνε ετσι οπως το λες μια ή 2 φορες το μηνα.παντος εδω οι γυναικες δεν τους πολυθελουνε.καταρχην τους θεωρουνε Ρωσσους.δεν αναγνωριζουνε οτι υπαρχει Ουκρανικο εθνος.--η γνωμη σου ειναι οτι οι γκομενες χαλασανε απο τους Ουκρανους μαλακες?ισως εχεις καποιο δικιο γιατι και 'δω οι Ρωσσοι ετσι φερονταν τη δεκαετια του '90.αλλα τωρα οι γυναικες εχουν πλουτισει και δεν εξαρτονται πια τοσο απο τα δωρα που θα ους κανει καποιος αντρας.η γνωμη μου ειναι οτι και οι ξενοι χαλανε την πιατσα.εδω οταν τα ετοι 1999-2002 και 2003 λιγοτερο.ειχε το καλοκαιρι παρα πολλους ξενους θυμαμαι οτι ηταν πολυ πιο δυσκολο το καμακι!
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
Ιωσηφ σου βαζω τη φωτο μιας Ουκρανεζας που εχω τωρα.πριν λιγο μιλαγαμε στο τηλεφωνο.τη γνωρισα απο το ιντερνετ και μενει Αγια Πετρουπολη.ειχε ερθει η μανα της πριν 5-6 ρονια και μετα ηρθε και αυτη και μενει με τη μανα της.την εχω συναντισει 2 φορες.το κακο ειναι οτι δεν εχει βυζια.παντος δυσκολευεται να βρει αντρα εδω.γιατι οι Ρωσσοι ειναι πιο βλακες απο τους Ουκρανους.και γαμανε ακομα λιγοτερο.οσες γκομενες εχω που ειναι καταγωγη απο Ουκρανια και ειδεικα οσες εχουν παντρευτει με Ρωσσους παραπονιουνται για το ιδιο πραγμα.---οτι ειναι αγαμητες!η συμπεριφορα της κοπελας στη φωτογραφια ειναι πολυ καλητερη απο της γκομενες που ειναι απο Αγια Πετρουπολη.και εναι πολυ πιο καυλιαρα σαν γυναικα.ενω οι καθαρες (ξανθιες)Ρωσσιδες ειναι σαν να γαμας πτωματα!
 

Συνημμένα

  • oksana1.jpg
    oksana1.jpg
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 59
  • oksana14.jpg
    oksana14.jpg
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 54
  • oksana5.jpg
    oksana5.jpg
    38,3 KB · Εμφανίσεις: 56
  • oksana10.jpg
    oksana10.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 53

Επισκέπτης
οχι οι περισσοτεροι Ρωσσοι ειναι διαφορετικοι.στ'αρχηδια τους αν θα γαμισουνε!αυτο που τους ενδιαφεροι πιο πολυ ειναι να πιουνε!οι γκομενες εδω ειναι τελειως αγαμητες!και η Ρωσσια παντος δεν παραγει τιποτα!μεχρι και οι πατατες στο Σουπερ Μαρκετ ειναι εισαγωγης.-για τους Ουκρανους πρεπει να 'χεις δικιο γιατι και 'δω ετσι φερονται!αν και δεν ζουνε καμια μεγαλη ζωη.θα τους χαρακτηριζα μιζερους.δουλευουνε πολυ πιο πολυ απο τους Ρωσσους αλλα δεν πλουτιζουνε γιατι κατα τη γνωμη μου το μυαλο τους δεν φτανει!βγαινουνε ετσι οπως το λες μια ή 2 φορες το μηνα.παντος εδω οι γυναικες δεν τους πολυθελουνε.καταρχην τους θεωρουνε Ρωσσους.δεν αναγνωριζουνε οτι υπαρχει Ουκρανικο εθνος.--η γνωμη σου ειναι οτι οι γκομενες χαλασανε απο τους Ουκρανους μαλακες?ισως εχεις καποιο δικιο γιατι και 'δω οι Ρωσσοι ετσι φερονταν τη δεκαετια του '90.αλλα τωρα οι γυναικες εχουν πλουτισει και δεν εξαρτονται πια τοσο απο τα δωρα που θα ους κανει καποιος αντρας.η γνωμη μου ειναι οτι και οι ξενοι χαλανε την πιατσα.εδω οταν τα ετοι 1999-2002 και 2003 λιγοτερο.ειχε το καλοκαιρι παρα πολλους ξενους θυμαμαι οτι ηταν πολυ πιο δυσκολο το καμακι!

Σόρυ λ'υσε με μου μια απορία:

εδώ η γκόμενα απαιτεί, είναι το έθιμο, πες το όπως θέλεις, εκτός από το να την ταιζοποτίζεις τζάμπα να τις κάνεις και τα έξοδα ρούχα, στολίδια, δίδακτρα στο πανεπιστήμιο κλπ. Πρόσεξε όχι για μένα που είμαι ξένος για όλους. Απλώς άμα η κοπέλα σου είναι νορμάλ δεν έχει απαιτήσεις, γυαλιά Ντιορ, μπλούζα βρζάτσε κλπ. Την πας  ρίνοκ  και της παίρνεις απο κει κατιτίς και μετά για καμιά μπύρα στο παγκάκι άντε κάνα σινεμά. Έτσι είναι οι καλές περιπτώσεις. Οι άλλες σε έχουν ξεσκίσει.
Σεσας ρε παιδάκι μου ισχύει αυτό (υποψιαζομαι ναι αλλά όχι τόσο ξεφτύλα όσο εδώ) ή ο καθένας πληρώνει τα δικά του?
Προσέξε αυτό ισχύει για  όλους τους γκόμενους είτ ε είναι 18 είται 58 ετών

πριβιέτικ

Ιωσήφ

Υ/Γ: ρεσυ η δικία σου είναι κομμάτι σαν από Γκρουζία μεριά...
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
Σόρυ λ'υσε με μου μια απορία:

εδώ η γκόμενα απαιτεί, είναι το έθιμο, πες το όπως θέλεις, εκτός από το να την ταιζοποτίζεις τζάμπα να τις κάνεις και τα έξοδα ρούχα, στολίδια, δίδακτρα στο πανεπιστήμιο κλπ. Πρόσεξε όχι για μένα που είμαι ξένος για όλους. Απλώς άμα η κοπέλα σου είναι νορμάλ δεν έχει απαιτήσεις, γυαλιά Ντιορ, μπλούζα βρζάτσε κλπ. Την πας  ρίνοκ  και της παίρνεις απο κει κατιτίς και μετά για καμιά μπύρα στο παγκάκι άντε κάνα σινεμά. Έτσι είναι οι καλές περιπτώσεις. Οι άλλες σε έχουν ξεσκίσει.
Σεσας ρε παιδάκι μου ισχύει αυτό (υποψιαζομαι ναι αλλά όχι τόσο ξεφτύλα όσο εδώ) ή ο καθένας πληρώνει τα δικά του?
Προσέξε αυτό ισχύει για  όλους τους γκόμενους είτ ε είναι 18 είται 58 ετών

πριβιέτικ

Ιωσήφ

Υ/Γ: ρεσυ η δικία σου είναι κομμάτι σαν από Γκρουζία μεριά...
ο καθενας πληρωνει τα δικα του δεν υπαρχει!αν βγαλεις μια γκομενα θα πληρωσεις και το σινεμα και το φα'ι' αυτο εννοειται.εδω δεν υπαρχει πια αυτο να σου ζητανε να τους παρεις κατι.μιλαμε για γκομενες 21 και πανω.τα 16-18 ζητανε διαφορα πραγματα απο το ρινοκ.αυτες που θελουν τα Dior συνηθως τα παιρνουν μονες του.και εχουν μια ψωροπεριφανια!υπολογισε εδω το καθε ραντεβου 1000-2000 ρουβλια περιπου(29-58 ευρω) φα'ι' σινεμα βενζινη.παλια ηταν ακριβως ετσι οπως τα λες.θυμαμαι το 1992 σου ζηταγανε να τους παρεις τσιγαρα και καλτσον!τωρα ετσι ειναι ακομα τα 16-18 ετων και καποιες φοιτητριες απο επαρχια.ζητανε να της τα'ι'σεις(οπωσδηποτε) σε τιποτα Μακ Ντοναλντς.τρωνε του σκασμου!εμενα και αυτες δεν μου χαλανε και πολλα γιατι ελπιζουνε οτι θα της παρω να μενουμε μαζι.---η γκομενα αυτη ειναι καταγωγη απο ενα μερος στα συνορα Ουκρανιας με Μολδαβια.στη φωτο φενεται λιγο διαφορετικη απο την πραγματικοτητα.μοιαζει λιγο με τη София Ротару(οταν ηταν νεα).
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
παντος οταν πια μενεις με καποια αυτο σταματαει.δεν της παιρνεις τιποτα.εγω οταν εμενα στο ενα μου σπιτι με την Κορεατισα τα πληρωνε ολα αυτη.και στη Ρωσσια ειναι πολυ συχνο φενομενο η γυναικα να εχει τα λεφτα.παιρνει το μισθο του αντρα και του δινει λιγα λιγα και αυτη κανει κουμαντο σε ολα.εγω παντος αποφευγω το να μενω με καποια.μου φτανουν οι 2 γιδες μου να μου ζαλιζουν τ'αρχιδια!
 

Επισκέπτης
παντος οταν πια μενεις με καποια αυτο σταματαει.δεν της παιρνεις τιποτα.εγω οταν εμενα στο ενα μου σπιτι με την Κορεατισα τα πληρωνε ολα αυτη.και στη Ρωσσια ειναι πολυ συχνο φενομενο η γυναικα να εχει τα λεφτα.παιρνει το μισθο του αντρα και του δινει λιγα λιγα και αυτη κανει κουμαντο σε ολα.εγω παντος αποφευγω το να μενω με καποια.μου φτανουν οι 2 γιδες μου να μου ζαλιζουν τ'αρχιδια!

Κοίτα κι εδώ αυτό γίνεται οι γυναίκες κάνουν κουμάντο σπίτι και οι άντρες μπεκροπίνουν. Βέβαια πέφτει και το ξύλο της αρκούδας σπίτι γιατί αλλιώς δεν τις κάνεις ζάφτι. Μιλάμε για κλωτσομπουνίδια όχι χαστούκια που σας προτρέπω εγώ...
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
Κοίτα κι εδώ αυτό γίνεται οι γυναίκες κάνουν κουμάντο σπίτι και οι άντρες μπεκροπίνουν. Βέβαια πέφτει και το ξύλο της αρκούδας σπίτι γιατί αλλιώς δεν τις κάνεις ζάφτι. Μιλάμε για κλωτσομπουνίδια όχι χαστούκια που σας προτρέπω εγώ...
εδω ειναι ετσι στα χωρια.στην Αγια Πετρουπολη ειναι υποτιθεται πιο πολητισμενοι :bigdick:.τωρα παω Ντισκο και μετα στο Лента για ψωνια.αυριο ειναι αργια.σκεφτηκανε τη μερα της συμφιλιωσης.στις 4 Νοεμβριου του 17..(ακριβως δεν θυμαμαι ισως 1742)νικισαν οι Ρωσσοι τους πολωνους που επητιθονταν στη Μοσχα και σκεφτηκανε να την κανουν αργια!αυτο το κανανε για να μην ειναι αργια η 7 Νοεμβριου (1917).ολο μαλακιες!---εδω στην πολη οι αντρες δεν πινουν οσο στην επαρχια!εκει δεν παιζονται!παντος αυτο το οτι δεν πινουνε δε σημαινει οτι μετρανε και μπορουνε να γαμησουνε καλα!εδω εχει πλακα που βλεπεις ωραιες γκομενες που εχουνε βρει ενα μαλακα και φοβουνται μην τον χασουνε κιολας!εσυ εχεις παρει Ουκρανικο διαβατηριο?αν εισαι 12 χρονια σιγουρα θα εχεις αγορασει και διαμερισμα (στη Ρωσσια ειναι το πρωτο που πρεπει να εχεις για να ξετρελαθει μαζι σου μια γκομενα και να τρεχει απο πισω σου).μαλλον θα πηγες σαν φοιτητης οπως και εγω καποτε και θα εμεινες μονιμα.---εδω παντος στις Ντισκο (εκτος απο το Магриб που εκει πανε ολοι.και ισως το Росси να εχει 5-6 ξενους) δεν βλεπεις ξενο!
 

Επισκέπτης
εδω ειναι ετσι στα χωρια.στην Αγια Πετρουπολη ειναι υποτιθεται πιο πολητισμενοι :bigdick:.τωρα παω Ντισκο και μετα στο Лента για ψωνια.αυριο ειναι αργια.σκεφτηκανε τη μερα της συμφιλιωσης.στις 4 Νοεμβριου του 17..(ακριβως δεν θυμαμαι ισως 1742)νικισαν οι Ρωσσοι τους πολωνους που επητιθονταν στη Μοσχα και σκεφτηκανε να την κανουν αργια!αυτο το κανανε για να μην ειναι αργια η 7 Νοεμβριου (1917).ολο μαλακιες!---εδω στην πολη οι αντρες δεν πινουν οσο στην επαρχια!εκει δεν παιζονται!παντος αυτο το οτι δεν πινουνε δε σημαινει οτι μετρανε και μπορουνε να γαμησουνε καλα!εδω εχει πλακα που βλεπεις ωραιες γκομενες που εχουνε βρει ενα μαλακα και φοβουνται μην τον χασουνε κιολας!εσυ εχεις παρει Ουκρανικο διαβατηριο?αν εισαι 12 χρονια σιγουρα θα εχεις αγορασει και διαμερισμα (στη Ρωσσια ειναι το πρωτο που πρεπει να εχεις για να ξετρελαθει μαζι σου μια γκομενα και να τρεχει απο πισω σου).μαλλον θα πηγες σαν φοιτητης οπως και εγω καποτε και θα εμεινες μονιμα.---εδω παντος στις Ντισκο (εκτος απο το Магриб που εκει πανε ολοι.και ισως το Росси να εχει 5-6 ξενους) δεν βλεπεις ξενο!

χε-χε. έχεις ακούσει που λέει πήγα για γιατρός και βγήκα γαμπρός ! Κάπως έτσι...Πλάκα κάνω...άν ήσουν λίγο πιο πολλά χρόνια θα υπέθετα ότι ήρθες με το κόμμα, εδώ είχε καμποσους οι οποίοι βέβαια τι κόμμα κι αρκίντια βγάλανε πολλά λεφτά...
Από τα γρφόμενά σου να υποθέσω ότι μένεις πετρούπολη, ορθόν???
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom