Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εκεί κοντά βγάζει αυτά εδωΥπάρχουν μπουρδέλα στη Λάρισα?
Έχεις πάει σε κάποιο από αυτά το τελευταίο καιρό γιατί διαβάζω ότι υπολειτουργούν!Εκεί κοντά βγάζει αυτά εδω
![]()
Βίλα Έρως (Λάρισα) (Sex Studio) Λάρισα
Βίλα Έρως (Λάρισα) Sex Studio στη περιοχή Λάρισα. Πληροφορίες, φωτογραφίες & κριτικές.www.bourdela.com
![]()
Baccara Studio (Λάρισα) (Sex Studio) Λάρισα
Baccara Studio (Λάρισα) Sex Studio στη περιοχή Λάρισα. Πληροφορίες, φωτογραφίες & κριτικές.www.bourdela.com
![]()
Οίκος Εποχής Σούλα (Λάρισα) (Sex Studio) Λάρισα
Οίκος Εποχής Σούλα (Λάρισα) Sex Studio στη περιοχή Λάρισα. Πληροφορίες, φωτογραφίες & κριτικές.www.bourdela.com
![]()
Villa Erotika (Λάρισα) (Sex Studio) Λάρισα
Villa Erotika (Λάρισα) Sex Studio στη περιοχή Λάρισα. Πληροφορίες, φωτογραφίες & κριτικές.www.bourdela.com
Όχι σε αυτά δεν έχω πάει καθόλου , ούτε παλιά ούτε πρόσφατα. Είμαι λίγο μακριά.Έχεις πάει σε κάποιο από αυτά το τελευταίο καιρό γιατί διαβάζω ότι υπολειτουργούν!
υπάρχουν εξωγήινοι στο φεγγάρι?Υπάρχουν μπουρδέλα στη Λάρισα?
![]()
Βλέπουν εξωγήινο στο φεγγάρι;
Μια σκοτεινή φιγούρα εντοπίστηκε από τη NASA στην επιφάνεια του φεγγαριού τον περασμένο μήνα εξάπτοντας την φαντασία αλλά και τις συζητήσεις περί εξωγήινων!www.thetoc.gr
Δε σου φτάνουν οι εξωγήινοι?Όλα δείχνουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι στο φεγγάρι? Στη Λάρισα υπάρχουν μπουρδέλα?
Έχει δύο στο villa erotica στην Τερψιθέα ειδικά οι ουκρανη είναι φωτιάΚάποιος να μου δώσει τα φώτα του αν υπάρχει κάποιο καλό μιλφακι σε οίκο ανοχής στην Λάρισα?
Ευχαριστώ φίλε τιμη 40??Έχει δύο στο villa erotica στην Τερψιθέα ειδικά οι ουκρανη είναι φωτιά
Ξεκινάνε από 30 και μετά έχει προγράμματα δεν ξέρω ακριβώς τι τιμές παίζουν τώρα εγώ πέρασα με το απλό με Βικτώρια ουκρανοί και πέρασα πολύ καλάΕυχαριστώ φίλε τιμη 40??
Όπως έρχεσαι από Λάρισα και στρίβεις στο δεξί χέρι είναι το baccara. Εσύ στρίψε αριστερά μετά το κέντρο δεξιώσεων θα το δεις. Εκεί είναι το εροςΠου είναι ακριβώς το ερος;;μετά η πριν το baccara?
Στρίβετε αριστερά για το κτήμα ΔΡΙΣΤΕΛΑ και όπως πάει ο δρόμος στα 100 μέτρα μετά είναι VILLA EROSΠου είναι ακριβώς το ερος;;μετά η πριν το baccara?