Νέα

Οι τιμές του αγοραίου έρωτα ως δείκτης οικονομίας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα κυνικός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δείκτης υψηλής καιφαλαιοποίησης Μεταξουργείου και δείκτης μπουρδέλων υψηλής τεχνολογίας Κασσάνδρας
 

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Μηνύματα
66
Like
14
Πόντοι
0
οσο για τις τιμες θεωρο οτι ειναι πολυ υψηλες στα stydio
και δεν ειμαστε εμεις κοροιδα να σκαμε πενηταρια πρεπει αμεσα να πεσουν κριση εχουμε που θα παει θα πρωσαρμωστουν π.χ 25 ευρο να ειναι το απλο
προγγραμα μην πετατε πενηταρια στα stydio .
 

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Μηνύματα
705
Like
8
Πόντοι
6
Τα στούντιο χρόνια ολόκληρα, ακατέβατα πενηντάρικο το απλο πρόγραμμα. Καθαρή κλοπή για υπηρεσίες μπουρδελου σε έναν λίγο πιο καθαρό χώρο.

Συμφωνώ.


Μη πατε μακρια. Και στα σουπερμαρκετ οι τιμες ειναι σταθερες, σε προ κρισης φαση. Το ιδιο και οι λαικες.
Οποτε δεν ειναι μονο στα μπουρδελα το θεμα. Οι μισθοι πεφτουν, οι τιμες ανεβαινουν. Ακομα και αν πεφτει η ζητηση.
Παραδοξο.

Φίλε μου, το φαγητό και το sex είναι ανάγκες και όχι επιθυμίες, αυτός είναι και ο λόγος που οι τίμες δεν μειώνονται σε αυτούς τους τομείς. Νομίζω ότι έχει κάποια διαφορά...



 Οι τιμές που πιστεύω θα διαμορφωθούν τα επόμενα χρόνια θα είναι:

- Μετάξι .............  5 ευρώ  να πηδάει η φτωχολογιά και τα Πάκια.
- Φυλής ..............  10 ευρώ φουλ πρόγραμμα
- Στουντιο ..........   25 ευρώ απλό πρόγραμμα
- Κωλ γκερλς.........   80 ευρώ δίωρο φουλ προγραμμα χωρίς ξενοδοχείο
- Σιτυτουρς .......... 150 ευρώ η ωρα 2 εκτονώσεις

Για να διαμορφωθούν έτσι οι τιμές, πρέπει να πέσει μεγάλη "πείνα" φίλε Ποδολάγνε..
Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο..

Μπουρδέλο με 5 euro για μένα δεν υφίσταται.
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
44.747
Κριτικές
61
Like
40.355
Πόντοι
22.785
Συμφωνώ.


Φίλε μου, το φαγητό και το sex είναι ανάγκες και όχι επιθυμίες, αυτός είναι και ο λόγος που οι τίμες δεν μειώνονται σε αυτούς τους τομείς. Νομίζω ότι έχει κάποια διαφορά...



Για να διαμορφωθούν έτσι οι τιμές, πρέπει να πέσει μεγάλη "πείνα" φίλε Ποδολάγνε..
Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο..

Μπουρδέλο με 5 euro για μένα δεν υφίσταται.
... Βλέπω ότι κάποιοι άντιστέκονται στήν συμβατική άνάγκη καί μιλούν όρθολογιστικά......... :think:

 

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Μηνύματα
9.188
Κριτικές
55
Like
369
Πόντοι
1.016
ασε που εδω δεν υπαρχουν μεσα μαζικης μεταφορας...εγω π.χ. ή ο gl αναγκαζομαστε να ειμαστε αγκαλια με το τιμονι για να παμε να πηδηξουμε σαν ανθρωποι....λιωσαμε λαστιχα,φαγαμε βενζινες που λεει κ ο gl κ προκοπη δεν ειδαμε...ενω Αθενς κιριλε,μπαινεις ΗΣΑΠ/Μετρο κ πας οπου θες...να πορνομεταναστευω σκεφτομαι συχνα... :grin: :grin:
Το μόνο που με χαλάει από τότε που μετακόμισα εκτός Αθήνας είναι ότι για να ασκώ το χόμπι μου ακουμπάω πλέον 30άρια...
 
OP
OP
κυνικός

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Μηνύματα
163
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Αρα, δεν ξερεις τι σου γινεται!

Αφου δεν γνωριζεις, μην το φιλοσοφεις! Ξεχνα το.

Με συγχωρειτε που σας χαλαω τη διαθεση οπως κ αρκετοι αλλοι που θεωρουν ενδιαφερον το θεμα κ την τοποθετηση, δεν ειχα προθεση. Το ξεχασα ηδη.
 

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Μηνύματα
1.217
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Ένα ενδιαφέρον άρθρο. ΤΟ γράφει ιδιοκήτρια στούντιο και το έβαλα εδώ.


Σάββατο. Ήσυχη βραδιά στο μαγαζί. Τόσος κόσμος έτσι ώστε να μπορώ να διασκεδάσω λίγο, να δικαιολογήσω το μεροκάματο και να έχω τον χρόνο να μιλήσω με φίλους και να παίξω με ματιές που με ψάχνουν. Ως εκεί.

Δεν θέλω να πάω σπίτι. Κατηφορίζω τη λεωφόρο λίγο να θυμηθώ, να ξαναγίνω θεατής μιας άλλης εποχής για μένα πλέον, αλλά συνάμα τόσο γνώριμης. Να βρω κάποιο οικείο πρόσωπο απ' τα παλιά, ίσως να γλυκάνω λίγο την ψυχή μου. Ήταν δύσκολα τα χρόνια μου εκεί, αλλά πολλές βραδιές έζησα και όμορφες καταστάσεις, όσο ξένο και αν ακούγεται στ’ αυτιά του καθενός.

Ερημιά. Δεν έκανε κρύο. Εκείνες οι τεράστιες κολώνες έριχναν το φως τους σε άδειες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, σε δέντρα γεμάτα σκόνη και καυσαέριο, σε λιγοστά αυτοκίνητα μέσα στον παράδρομο ψάχνοντας την απόλαυση πολύ επιλεκτικά πλέον λόγω οικονομικής στενότητας. Εξάλλου η πελατεία στη Συγγρού πάντα από μικρομεσαίους ζούσε και μεσουρανούσε. Οι πιο φραγκάτοι ή κάποια ξημερώματα γυρόφερναν τα στενάκια με φιμέ τζάμια στα τζιπάκια τους ή έβρισκαν αλλού, μέσω γνωστών, κάποιο ιδιαίτερο κορίτσι.

Δεν βρήκα καμιά γνωστή. Ούτε δέκα κοπέλες δεν είδα σε όλη τη διαδρομή ως το Ωνάσειο. Οι περισσότερες πια δουλεύουν μέσω ίντερνετ, όσο δουλεύουν. Πριν από 5-6 χρόνια τα studio (εξελιγμένα μπουρδέλα) ξεφύτρωναν σαν μανιτάρια σε κάθε περιοχή της Αθήνας σχεδόν. Ανάμεσα σε αυτά και το δικό μου. Δεν πρόλαβα να χαρώ μια καθημερινότητα μη κάνοντας αυτή τη δουλειά, αλλά να έχω και κάποιες απολαβές. Φαίνεται οι μοίρες που με επισκέφτηκαν όταν γεννήθηκα μια τέτοια ευχή θα μου έδωσαν.

Ή πουτάνα και φραγκάτη, ή φτωχή και «τίμια». Τίποτα μεσιανό. Όπως όλη μου η ζωή. Ή όλα ή τίποτα. Μάλλον από αυτή τη διορατικότητα παρασύρθηκαν οι ρουφιάνες. Τώρα πολλά από αυτά τα βλέπεις με αμπαρωμένες τις σιδερένιες πόρτες, κανένα ύποπτο φωτάκι-κράχτη αναμμένο και αυτά που υπάρχουν ίσα που φυτοζωούν, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τώρα εύλογα έρχεται η ερώτηση στα χείλη του καθενός. Από τα μπουρδέλα και τις πουτάνες έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχουμε οικονομική κρίση; Σαφώς και όχι. Και έρωτας δεν είναι μόνο ο πληρωμένος φυσικά. Αλλά είναι μια από τις μεγαλύτερες ανάγκες του άντρα, μην πω η μεγαλύτερη έχοντας στο μυαλό μου και μια έρευνα που είχα διαβάσει, πως το σεξ περνάει από τον εγκέφαλο του άντρα τουλάχιστον κάθε δέκα λεπτά... όσο είναι ξύπνιος. Γι' αυτό πιστεύω πως δεν πρέπει να κάθονται σχεδόν ποτέ... σταυροπόδι. Κυριαρχεί το κάτω κεφάλι.

Διάβασα και άλλη έρευνα όμως που λέει εν κατακλείδι ότι η οικονομική ανέχεια δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια επιθυμίας για σεξ. Τα ζευγάρια που έκαναν έρωτα 3-4 φορές την εβδομάδα, το περιόρισαν ή μάλλον αυτοπεριορίστηκε σε μία το πολύ δύο φορές. Μην ξεχνάμε και κάτι άλλο βασικό, όσον αφορά στην παραπάνω περιγραφή περί πορνείας. Οι οίκοι ανοχής είναι ένας τεράστιος καθρέφτης της κοινωνίας μας που πολλοί, ή μάλλον οι περισσότεροι, δεν θέλετε να τον κοιτάξετε. Εκεί γίνονται άντρες τα παιδιά σας, από τις πουτάνες κερδίζετε οι γυναίκες ένα άλλο είδους κέρατο -που κατά την άποψή μου είναι προτιμότερο- εκεί ξεφουσκώνουν γεμάτα «μυαλά», εκεί βγάζει το άχτι του ο κάθε άντρας με την όποια ιδιαίτερη προτίμησή του, εκεί ψυχοθεραπεύονται και, μάλιστα, πολύ φτηνά.

Αλλά αρχίζει και φθίνει η απόλαυση. Μας την έκοψαν και αυτή μαζί με τόσα άλλα. Το να μην μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σου, διορθώνεται. Θα το κάνεις άλλη μέρα, άλλη ώρα, άλλη στιγμή.

Το να μην έχεις όμως επιθυμία για την πιο υγιή πράξη σε αυτό τον πλανήτη, το κάνει πάραυτα άρρωστο. Κι όσο σκέφτομαι ότι οι άντρες καύλωναν μόνο με μια ματιά, μια μυρωδιά, ένα τυχαίο άγγιγμα, ένα τίναγμα του μαλλιού, φοβάμαι μη γίνει ανίατη η ασθένεια.

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom