blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.905
- Πόντοι
- 28.716
[size=30pt]Το νήμα της αληθείας, της ειλικρινείας, της συναδέλφωσης και της αλληλεγγύης![/size] 

[size=30pt]Το νήμα της αληθείας, της ειλικρινείας, της συναδέλφωσης και της αλληλεγγύης![/size]![]()
Παιδγια τελειωσαν και οι πανελληνιες λεει, άλλη μια γενια πιπινιων στις παραλίες
τρεξτε![]()
Μην μιλας για πιπινια σου λεω εχω τσουρουφλιστειΠαιδγια τελειωσαν και οι πανελληνιες λεει, άλλη μια γενια πιπινιων στις παραλίες
τρεξτε![]()
[size=10pt]Υπόψη ότι τρέχει και η ψηφοφορία μας.
ΨΗΦΙΣΤΕ μήπως και βρούμε απάντηση στο θέμα που μας ταλανίζει, ω Ζωντανά![/size]
τη φοβαται τη φωτια ο τσουρουφλισμενος ρε?Μην μιλας για πιπινια σου λεω εχω τσουρουφλιστει![]()
![]()
τι θα γινει με τα κοτάκια?![]()
Όλοι για έναν και ένας για όλους!!![size=30pt]Το νήμα της αληθείας, της ειλικρινείας, της συναδέλφωσης και της αλληλεγγύης![/size]![]()
Μεχρι και εγω την φοβηθηκα που ειμαι γνωστος μαλακαςτη φοβαται τη φωτια ο τσουρουφλισμενος ρε?
[size=30pt]Το νήμα της αληθείας, της ειλικρινείας, της συναδέλφωσης και της αλληλεγγύης![/size]![]()
Μπα, όχι για όλα, μερικά δίνουν και την Τρίτη. Χαχαχα...Παιδγια τελειωσαν και οι πανελληνιες λεει, άλλη μια γενια πιπινιων στις παραλίες
τρεξτε![]()
Ρε ζημιά με τα κοκόρια!τι θα γινει με τα κοτάκια?![]()
Όσα δεν φτάνουν οι αλεπούδες τα κάνουν....Δεν μας ενδιαφέρουν τα πιπίνια ...![]()
Η γριά κότα με το ζουμί σας αρέσει όμως ...Σεις γνωρίζετε καλώς πόσο απεχθάνομαι τα πουλερικά και ως εκ τούτου το τρολάρισμά σας δεν πιάνει ... Μόνο ο κ. Vlandis4 χαίρεται με αυτά ...![]()
Η γριά κότα με το ζουμί σας αρέσει όμως ...