Karelis69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.465
- Πόντοι
- 24.436
Οι αγουρίδες μου προκαλούν ναυτία ...![]()
Αν δεν τις μπορείς άφησε τες για εμάς που μας αρέσουν !
Οι αγουρίδες μου προκαλούν ναυτία ...![]()
Κε Popov πείτε στον άνθρωπο ένα χουφτωστην χουφτωστην και δώστε του και την ευχή σας! Μόνο που το διάβασα όλο αυτό μου ρθε ζαλάδα !
Δεν είμεθα μπάτε σκύλοι αλέστε, κ. Καρέλια μου, ούτε κέντρο διερχομένων. Θέλουμε δείγματα γραφής.
Η πόρτα του νήματος, θα παραμείνει σκληρή προς κάθε επίδοξο υποψήφιο παππούλη. Η συμμετοχή στο παρόν
νήμα έχει απαιτήσεις και ευθύνες. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό ή περισσότερο, από το να εφαρμόζω όσα
προσδιορίστηκαν προσφάτως από τον Νηματοθέτη μας, εν καιρώ κρίσης, για το καλό όλων μας...
Τα σέβη μου![]()
Δεν είμεθα μπάτε σκύλοι αλέστε, κ. Καρέλια μου, ούτε κέντρο διερχομένων. Θέλουμε δείγματα γραφής.
Η πόρτα του νήματος, θα παραμείνει σκληρή προς κάθε επίδοξο υποψήφιο παππούλη. Η συμμετοχή στο παρόν
νήμα έχει απαιτήσεις και ευθύνες. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό ή περισσότερο, από το να εφαρμόζω όσα
προσδιορίστηκαν προσφάτως από τον Νηματοθέτη μας, εν καιρώ κρίσης, για το καλό όλων μας...
Τα σέβη μου![]()
Ω ρε τέτοια πόρτα ούτε σε μπουζουκομάγαζα επι ΠΑΣΟΚ!
Σοφον το σαφες ...
[size=20pt]Το να εισαι μελος των παπουληδων προϋποθέτει πολλα[/size] ..περα από συμετοχη σε καποιο παγκόσμιο πολεμο
Οσοι συμμετείχαν στον Β ΠΠ γινονατι δεκτοι ως δόκιμα μέλη
Που είναι η κα Ερι?
Ο κ. popov έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που λέει!
Το νήμα είναι εδώ για να μείνει και πρέπει όλοι μας να τηρούμε αυτά που έχουμε συμφωνήσει.
Διαφέρουμε και θα διαφέρουμε από όλα τα υπόλοιπα νήματα του μπου. Αυτό μας ξεχωρίζει και αυτό μας δίνει την δύναμη αλλά και το κίνητρο να συνεχίζουμε. ;)
Η κα. Έριναλ έχει νόμιμο και εσχάτως και παράνομο γκόμενο.
Κατά συνέπεια δεν έχει πολύ χρόνο να ασχοληθεί με εμάς...![]()
Φιδι
Το μέλος μας troubakhs συμμετέχει σε ψηφοφορία σε άλλο νήμα, όπου του αποδίδονται οι παρακάτω ιδιότητες ...
[size=20pt]Troubakhs Να ρουφιανευει τους συμπαικτες του,να βαζει φυτιλιες και οποτε βλεπει γυναικα να λεει εμπαινα.[/size]
Δυστυχώς...εν έτει 2017και ομως ...εαν ρωτησετε δικηγορο που ασχολειται με διαζυγια ...θα σας πει οτι τα 2 στα 3 διαζυγια εχουν ως αφρμη τη βια
Για ΠΕ,για πε...Καλημέρα Sith σε 3 μέρες έχεις την τιμητική σου![]()
Για ΠΕ,για πε...![]()
Ότι θες φίλε,Ρε φίλε εγώ γιατί δεν έχω την τιμητική μου?
Ότι θες φίλε,![]()
Χθες πήγα σε ένα ροφό, με ρούφηξε ολόκληρο. Σκυλί τουμπανιασμενο. Συγγνώμη για τις εκφράσεις στο νημα αλλά είναι ότι πιο ήπιο μιυ έρχεται στο μυαλό!
![]()
![]()
Καρντασι βλέπω από φόλα σε δράκαινα το πας κι εσύ σαν κι εμένα![]()
Φίλε πέρασα πολύ καλά. Αγριεμένη.