κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.074
- Πόντοι
- 21.395
Kαι μαλιστα αφορολογητο. (Να τα λεμε και αυτα)αν φορέσεις κάτι διάφανο και ποστάρεις φωτό, θα μαζέψεις χαρτί![]()
Kαι μαλιστα αφορολογητο. (Να τα λεμε και αυτα)αν φορέσεις κάτι διάφανο και ποστάρεις φωτό, θα μαζέψεις χαρτί![]()
για τον όροφο προφανώς, δεν καταλάβατε, άκου εκεί 5ο- 6ο , χάθηκε ο 2ος?
συ μίλησες για διαφάνεια
σου στέλνω λευκή επιταγή και βάλε το νούμερο
...και ντομάτες, και αγγούρια, και κρεμμυδια, και ραπανάκια... τα πάντα θα της πετάνε.![]()
τι παιδι εισαι εσυ :-*
Της επρότεινα τον 5ο ή 6ο επειδή εκεί βάζουν τις εκ Ρωσίας εργαζόμενες. Για να έχει παρέα και να ομιλεί την Ρωσικήν. ΄Οταν δεν λείχει ... εννοείται!![]()
ο ανθρωπας ειναι κυριος δεν μιλησε για σεκθ σου λεει βαλε οτι θε και καλυπτει τα εξοδα α να χαθεις πχιαΜε τον παρά του, κυρία!
Που είναι ο κ. Vikings και η ανεψιά μου να δούνε πως ρίχνουμε τις γυναίκες!!!
μην τα λες αυτα μην μπει κανενας την σδοεKαι μαλιστα αφορολογητο. (Να τα λεμε και αυτα)![]()
αντισθενη τι κανεις; ολα καλα μας ειχες λειψει. Να σε χαιρετισουμε γιατι βλεπω παρακολουθεις το θρεντ στενα![]()
αντισθενη τι κανεις; ολα καλα μας ειχες λειψει. Να σε χαιρετισουμε γιατι βλεπω παρακολουθεις το θρεντ στενα![]()
Δεν προλαβαίνω πάντα...
από κάτω έχω μία που μου κουνάει τα βυζγιά με ένα μπλουζάκι που γράφει "yeah"
τι να κάνω?![]()
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
εν όψει του νεου μου μεταπτυχιακού θα αναρτήσω λογαριασμό στον οποίο ο καθένας σας ας βάλει τον οβολό του για να μπορέσω να σπουδάσω εκ νέου . ευχαριστώ![]()
μπροστά στη φίλη της?![]()
από κάτω έχω μία που μου κουνάει τα βυζγιά με ένα μπλουζάκι που γράφει "yeah"
τι να κάνω?![]()
Που να τα καταθέσουμε? Στον 5ο ή στον 6ο όροφο του Καψής?