raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 25.482
- Πόντοι
- 5.006
κατορθωμα θα ηταν αν γαμουσα μια μουναρα πληρωνοντας μεΕγω νομιζω οτι ο κ.ραοΠΑΟΚ θεωρει κατορθωμα να γαμησει μια μουναρα πληρωνοντας στην.Μπορει ομως να καταλαβα λαθος.![]()

κατορθωμα θα ηταν αν γαμουσα μια μουναρα πληρωνοντας μεΕγω νομιζω οτι ο κ.ραοΠΑΟΚ θεωρει κατορθωμα να γαμησει μια μουναρα πληρωνοντας στην.Μπορει ομως να καταλαβα λαθος.![]()
Ναι αλλα δεν εννοω να πληρωσει για να γαμησει,γενικα μιλαω οτι δεν υπαρχουν λεφτα.Άρα λοιπόν που καταλήγουμε;
Ότι αυτός που παρόλα αυτά έχει χρήματα,![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω τι λεει και ο συζυγος, αλλα νομιζω οτι πρεπει να τη στειλουμε στο νημα με τα υποτακτικα μιλφ.Η ίδια βέβαια όταν με καθύβριζε είπε ότι μας έχει δώσει πολύ θάρρος εδώ μέσα ...![]()
κατορθωμα θα ηταν αν γαμουσα μια μουναρα πληρωνοντας με![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω τι λεει και ο συζυγος, αλλα νομιζω οτι πρεπει να τη στειλουμε στο νημα με τα υποτακτικα μιλφ.![]()
Εγω,κατορθωμα θα ηταν αν γαμουσα.κατορθωμα θα ηταν αν γαμουσα μια μουναρα πληρωνοντας με![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλε αν τον εβλεπες πως εκανε λες και εφτυσα . δεν το ακουμπαω εγω αυτο και τετοια χαχαχαχαχααχαχαχαχααχχαΔεν ξερω τι λεει και ο συζυγος, αλλα νομιζω οτι πρεπει να τη στειλουμε στο νημα με τα υποτακτικα μιλφ.![]()
συζυγε καλημερα![]()
![]()
![]()
![]()
σε σκεφτομουν ολη μερα
![]()
Αυτο ειναι για της πουτανες που της πληρωνεις και δεν ειναι τοσο καλες οσο θα ηθελες.τι να τις κανεις τις μουναρες επιπλα ειναι ετσι οπως τα λετε![]()
Αυτο ειναι για της πουτανες που της πληρωνεις και δεν ειναι τοσο καλες οσο θα ηθελες.
Και όταν λείχατε τα μεγαρόσημα;![]()
Γεια σου βικινγκ μου τι κανεις πουλι μου; το ξερω τους πειραζωΑυτο ειναι για της πουτανες που της πληρωνεις και δεν ειναι τοσο καλες οσο θα ηθελες.
Ειμαι παλιος και ξερω
Η συμβολή μου αυτή σε έσωσε. Κι ας με είπες ποπολο![]()
Ειμαι παλιος και ξερω![]()
Τι να κανω, οσο ζω ελπιζω σε καλυτερες μερεςΓεια σου βικινγκ μου τι κανεις πουλι μου; το ξερω τους πειραζω![]()