You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 485K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
γιαυτο λουτσε αν χαλαστηκες που ο παπαρας που υποστηριζεις ειπε στον νικ μαλακιες κανε παρεα με τον αλκοολικο και στο καλο ;)
Αυτά με τον αλκοολικό και τέτοιου είδους πίπες μου θυμίζουν κάτι θείτσες στα χωριά, τα κοράκια, φάτσα και μυαλά, που μόνο καλή κουβέντα βγαίνει από το στοματάκι τους:
- ααααααα τουτονός πάει με παστρικιές
- αααααα τα βράδυα του δίνει και καταλαβαίνει
κτλ κτλ.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Kαλημέρα Μπλίζ,
δεν 'εχω και τα κέφια μου λέιτλυ,άρα δεν θα ήμουν και ευχάριστη παρέα.Μ ε ενόχλησε πρέπει να πώ και το αρπαγμα ΝΙκ- Μπράμπ,;)
Παρεξήγηση Νικ - Μπραμπ;
Κρίμα, είμαι σίγουρος θα τη βρουν την άκρη τα παιδιά.
ώπα ρε παιδιά !
η δική μου άποψη είναι ότι είμαστε μιά παρέα καθημερινή, λέμε διαφορα ο ένας στον άλλον και νόμιζα ότι δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις στα μεταξύ μας αστεία η πειράγματα. Τώρα αν εσείς γνωρίζεστε περισσότερο και έχετε διαφορές μεταξύ σας δεν μπορώ να το ξέρω. Ειναι πάντως δικαίωμά σας.! όπως νομίζετε.! Ποιός είναι αλκοολικός..ή τί αλλο δεν με αφορά και αβάτζο δεν έκανα σε κανένα για κανένα, για μένα είναι σημαντικό η γενική συμπεριφορά στη παρέα
Αν έχω αδικήσει κάποιους ζητώ συγνώμη ;)
Σας χαιρετώ όλους ! ;)
η δική μου άποψη είναι ότι είμαστε μιά παρέα καθημερινή, λέμε διαφορα ο ένας στον άλλον και νόμιζα ότι δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις στα μεταξύ μας αστεία η πειράγματα. Τώρα αν εσείς γνωρίζεστε περισσότερο και έχετε διαφορές μεταξύ σας δεν μπορώ να το ξέρω. Ειναι πάντως δικαίωμά σας.! όπως νομίζετε.! Ποιός είναι αλκοολικός..ή τί αλλο δεν με αφορά και αβάτζο δεν έκανα σε κανένα για κανένα, για μένα είναι σημαντικό η γενική συμπεριφορά στη παρέα
Σας χαιρετώ όλους ! ;)
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Μην τρελαίνεσαι λούτσε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε αλκοολικοί και πίπες. Κάποιοι όταν δεν τα βγάζουν πέρα με τον λόγο, χρησιμοποιούν λάσπη, γνωστό το φαινόμενο και καμπανάκι (καμπανάρα βασικά) φυσικά.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ώπα ρε παιδιά !
Σας χαιρετώ όλους ! ;)

erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δευκα αγορι μου σου θιξαμε τον γαμια γιατι πολυ προσωπικα το πηρες;Μην τρελαίνεσαι λούτσε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε αλκοολικοί και πίπες. Κάποιοι όταν δεν τα βγάζουν πέρα με τον λόγο, χρησιμοποιούν λάσπη, γνωστό το φαινόμενο και καμπανάκι (καμπανάρα βασικά) φυσικά.

lexritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 482
- Πόντοι
- 26
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εισαι λιγο κυκλοθυμικη να το κοιταξεις.. :-*
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
:-* ελαφρωςΕισαι λιγο κυκλοθυμικη να το κοιταξεις.. :-*
lexritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 482
- Πόντοι
- 26
δευκα αγορι μου σου θιξαμε τον γαμια γιατι πολυ προσωπικα το πηρες;![]()
Τι γλυκιά??!!
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
δευκα αγορι μου σου θιξαμε τον γαμια γιατι πολυ προσωπικα το πηρες;![]()
Μπορείς καλύτερα, επιλέγεις το χειρότερα, δικό σου θέμα.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ε αν ανακατευεται σε θεματα που δεν τον αφορουν θα τα ακουσει.. αδικο εχω μανα μου;Τι γλυκιά??!!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Δικο μου θεμα ειναι ετσι κι αλλιως. και επειδη δεν ειναι δικο σου αντε γαμησου παραπερα. εκτος αν πληρωνεσαι η ειστε κολλητοι οποτε κατσε να τα ακουσεις και εσυ νταξ; εγινα κατανοητη η θες επεξηγηση;Μπορείς καλύτερα, επιλέγεις το χειρότερα, δικό σου θέμα.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Δικο μου θεμα ειναι ετσι κι αλλιως. και επειδη δεν ειναι δικο σου αντε γαμησου παραπερα. εκτος αν πληρωνεσαι η ειστε κολλητοι οποτε κατσε να τα ακουσεις και εσυ νταξ; εγινα κατανοητη η θες επεξηγηση;
Ώπα ρε, χωροφύλακα σε βάλαμε στο νήμα ή πόρτα. Τι λες; Σκιάχτηκα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις