erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αν το θεωρεις δουλεια αρχισες λαθοςΕ αν ειναι να δουλεψει αλλος και να το παρω εγω οκ![]()
αν το θεωρεις δουλεια αρχισες λαθοςΕ αν ειναι να δουλεψει αλλος και να το παρω εγω οκ![]()
Αφου θα χοθω στην παμπλουτη γρια για να μου το παρει...θα εχει να δει χαρα καμια 20ετια...εσυ πως θα το θεωρουσες?αν το θεωρεις δουλεια αρχισες λαθος![]()
σημασια εχει πως θα το θεωρει αυτη σαουλ .Αφου θα χοθω στην παμπλουτη γρια για να μου το παρει...θα εχει να δει χαρα καμια 20ετια...εσυ πως θα το θεωρουσες?![]()
ααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχ
Ε εξαρτατε,θα μου το παρει φουλ εξτρα θα εχει και θερμενομενα καθισματα? Για καθε εξτρα θα εχει και παρανωμα εξτραδακιασημασια εχει πως θα το θεωρει αυτη σαουλ .![]()
παρτης ρε μια να πετάξει το ταγάριΘελεις μια?
Ε εξαρτατε,θα μου το παρει φουλ εξτρα θα εχει και θερμενομενα καθισματα? Για καθε εξτρα θα εχει και παρανωμα εξτραδακια![]()
Ε οχι και προικοθυρας,δε παω να της φαω εγω ολη την περιουσια...παντελονατα πραγματα...γλυφομουνια για το σελμπι.σαουλ εισαι προικοθηρας μου φαινεται πας να τα φας απο την μπαμπογρια
δεν ειναι σελμπι κόμπρα ρε φορντ μαστανγκ ειναιΕ οχι και προικοθυρας,δε παω να της φαω εγω ολη την περιουσια...παντελονατα πραγματα...γλυφομουνια για το σελμπι.
Οι καλοι λογαριασμοι ειναι το μοτο μου.
Διαβασιs ποταμου Στρυμο(-χνω)να![]()
............http://[URL unfurl="true"]www.napolifans.it/images/portal/milf.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Βυζια. :headbang3:
Δεν ειναι? Σελμπι γτ 500 γραφει και στον αεραγωγο και στα πλαιναδεν ειναι σελμπι κόμπρα ρε φορντ μαστανγκ ειναι
Αν δεν εχειs το σωστο αμαξι, τζαμπα βασανιζεσαι ......Aκους εκει ο 67 χαρίζει τσάντες
Εγω είμαι αυτός που τις χαρίζω αλλά δεν βλέπω φως στον ορίζοντα![]()
![]()
![]()
ετσι λέγεται το μοντέλο σελμπι Τζιτι 500 αλλα οταν λες για φορντ σελμπι όλοι καταλαβαίνουν το κόμπρα αυτο που σ αρέσει λέγεται μαστανγκΔεν ειναι? Σελμπι γτ 500 γραφει και στον αεραγωγο και στα πλαινα
Οτι ειναι παντος εγω το ψηνω
Η φορντ δε τα εφτιαχνε ετσι και αλλιως?*