blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.963
- Πόντοι
- 28.716
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις ...RLD Amsterdam εχω παει μια φορά ολη και ολη το 2012 .... για τα αλλα ΔΞ/ΔΑ

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις ...RLD Amsterdam εχω παει μια φορά ολη και ολη το 2012 .... για τα αλλα ΔΞ/ΔΑ
Και αν έχω θετικές απαντήσεις πού να απευθυνθώ ??Δεν με ενδιαφέρουν πλέον οι μελαχρινές σας, κύριε. Σας το έχω ήδη πει με αρκετούς τρόπους.
Μην ασχολείστε άλλο με το θέμα και μην το επαναφέρετε τουλάχιστον σχετικά με το Νηματοθέτη.
Έχω στρέψει τις κεραίες μου προς άλλες κατευθύνσεις ...
Όλο και κάποιον άλλο θα βρείτε ...Και αν έχω θετικές απαντήσεις πού να απευθυνθώ ??
Φιλτατε και αγαπητε ..Διαβάζω δεξιά και αριστερά ...
Βεβαίως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ... πλην όμως...
Πόσοι σαβουρογάμηδες έχουν μαζευτεί εδώ μέσα;;;;
Μετά όμως σκέφτομαι τα επί πολλά χρόνια συναισθηματικά κενά, που έχουν και κατανοώ ότι αναζητούν μία θηλυκή κουβέντα για επιβεβαίωση.
Φευ εις ημάς τους αγάμητους!!!
Φιλτατε και αγαπητε ..
Οταν ανοιξατε το νημα εισασταν πολυ ρεαλιστης σε οτι αφορα το μεσο μελος του μπου
Ευτυχως διαβαζω καποιες κριτικές οπου η εργαζομενη ολοκληρωνει 2 και 3 φορες κατ ελαχιστον στο μισαωρο
Δυσκολια στο να βρουν προφυλακτικα για το 5ΧΧL οργανο
και φυσικα να παρουσιαζουν την καθε εργαζομενη ως το απολυτο 10
τι να κανουμε καπως πρεπει να γελασουμε και μεις οι γεροντες
Μέρες τώρα ψάχνω εναγωγιοδώς αλλά πουθενά ..Όλο και κάποιον άλλο θα βρείτε ...
Δεν μ΄ ενδιαφέρει πλέον η συγκεκριμένη.
Over and out σχετικά με το μελαχρινό Sugar.
Μέρες τώρα ψάχνω εναγωγιοδώς αλλά πουθενά ..
Ελώδη στεκούμενα μυαλά
Όσο μένει η ανωμαλία τόσο προχωράει το κακό
Ακόμα & εσείς οπτικοποιήτε στην ελώδη στεκούμενη σκεψη σας. πώς θα είναι η καθημερινότητά σας με σύνταξη ΟΓΑ 432€ & με την 28χρονη μελαχρινή sugar..
Φεύ είς την νιοστή του φόβου.,
Οι επείγουσες εργασίες τελειώσανε στην αθήνα αναχωρώ για το χωριό μου την πανέμορφη αμυγδαλίτσα...Δεν με ενδιαφέρει το Sugar!
Φτάνει πια ...
Προτιμώ να βλέπω τα χταπόδια σας!
Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα σας θαυμάζουν ...Οι επείγουσες εργασίες τελειώσανε στην αθήνα αναχωρώ για το χωριό μου την πανέμορφη αμυγδαλίτσα...
Με το καινούργιο αμάξι.
Φεύ εις το ξεψύλισμα τών καταθέσεων !!!!
Κύριε θα παρακαλέσω να λείπουν οι χειρονομίες αυτόυ του είδους με προσβάλλουν...Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα σας θαυμάζουν ...![]()
![]()
Αφαιρέθηκε!Κύριε θα παρακαλέσω να λείπουν οι χειρονομίες αυτόυ του είδους με προσβάλλουν...
Ευχαριστώ πολύ κ. @blizardeye ..Αφαιρέθηκε!
εγω παντως για αυτες τις βυζάρες της εδινα και την Εθνική μου συνταξη (436,40)
Αυτά δεν τα ξέρει ο κύριος.εγω παντως για αυτες τις βυζάρες της εδινα και την Εθνική μου συνταξη (436,40)