blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.859
- Πόντοι
- 28.716
Αυτα ειναι μονο το πρωτο πιατο. Ακολουθει κυριως και επιδορπιο.![]()
Αυτα ειναι μονο το πρωτο πιατο. Ακολουθει κυριως και επιδορπιο.![]()
ρε γμτ παλι σε διατροφη ειμαι! αλλα αυτο γευματακι νομιζωδεν θα με πειραξει!
Θειε με νιωθεις!!!
Ναι, σε βλεπω, εχεις χασει κανα μισοκιλο. Προσεχε οι αποτομες διαιτες δεν κανουν καλο.ρε γμτ παλι σε διατροφη ειμαι! αλλα αυτο γευματακι νομιζωδεν θα με πειραξει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το παλευω!Ναι, σε βλεπω, εχεις χασει κανα μισοκιλο. Προσεχε οι αποτομες διαιτες δεν κανουν καλο.
Τι κανετε ολα καλα?!
σε βλεπω! δε σε βλεπω!
Μετραμε τις μερες γιαΤι κανετε ολα καλα?!
το παλευω!![]()
ετσι ! αυτο ειναι ! αισιοδοξια βρε! εχεις χρονια μπροστα σου!Μετραμε τις μερες γιανα ερθει ο χαρος να μας παρειτις διακοπες μας.
Τα δικα σου νεα; κανεις καμμια θεραπεια στο αυχενικο;;; Εχεις καμμια καλη θεραπευτρια να συστησεις;ετσι ! αυτο ειναι ! αισιοδοξια βρε! εχεις χρονια μπροστα σου!
Τούς είπα να ανοίξουν λογαριασμό στο bou.. & είπαν ΟΧΙ , τελευταία που πήγα στο μοναστήρι μου είπαν ότι δεν χρειάζονται καινούργιες γνωριμίες διότι έχουνε γκόμενο.Ούτε εκείνες τις καλόγριες μου γνωρίσατε παρά τα όσα αντίθετα είχατε υποσχεθεί ...
Φευ εις την εξαπάτησιν!
Σας θυμίζω το τραγούδι των Guns 'n' Roses υπό τον τίτλο: You could be mine!
Το σωστό να λέγεται ψήφισα τη δεύτερη επιλογή διότι έτσι πρέπει να πράξετε και να με καταδόσετε αλλά σκεφτείτε καλά πριν το κάνετε.
Τα αυθαίρετα είναι μία πράξη αγάπης προς την μελαχρινή μικρή sugar την οποία ο κύριος @blizardeye προσπαθεί με διάφορα προσχήματα και προπάντων με τη σύνταξη του ΟΓΑ να τις εξασφαλίσει ροδόνερο βίο !!
Υ.Γ. Πού πας ρε καραμήτρο ΧΑ ΧΑ ΧΑ...
Γιατί, παιδί μου;;;καταπτυστη ψηφορια
τι κανει αυτος εδω?ρε γμτ παλι σε διατροφη ειμαι! αλλα αυτο γευματακι νομιζωδεν θα με πειραξει!
Θειε με νιωθεις!!!