Στο bou.com, το οποίο εμείς -οι παλιότεροι σήμερα πια- γνωρίσαμε, δεν γινόντουσαν καταθέσεις ψυχής.
Παρόλα αυτά όταν εγγραφήκαμε καταφέραμε να αντιστρέψουμε το κλίμα εκείνης της εποχής, που η Γυναίκα ήταν μόνο σάρκα.
Μετά άρχισαν οι καταθέσεις ψυχής, που όμως σήμερα έχουν ξανά σταματήσει... Τώρα πια έχουμε ξανά το <την γάμησα>, <την ξέσκισα> κλπ κλπ.
Ειλικρινά χαίρομαι όταν σήμερα γυναίκες όπως η one and only
@Sexyjoanna, η γοητευτικά και υπέροχα όμορφη
@Ελενα110 ή αυτό το δίγλωσσο σαγηνευτικό τσαμπούκι (pretty young though and Yank wannabe) η
@Anna24 και
η κάθε μία από αυτές με τον τρόπο της, σας (μας ... sic!) βάζει τα παπούτσια στο ίδιο πόδι!
Όταν γνώρισα την Μ (2018) δεν μου έκρυψε το παρελθόν της. Ήξερα από την αρχή ότι "εργάστηκε" στο Λεκανοπέδιο για πολλά χρόνια και άρα ότι έχει πάει με ... 2-3 ή και λίγους πειρσσότερους άντρες επί πληρωμή ... πριν αποχωρήσει από το επάγγελμα και γνωρίσει εμένα. Ένας εκ των οποίων τούτων ανδρών ήταν και ο (εκ των Βορείων Προαστείων ορμώμενος] και γνωστός εις τους παλαιότερους και νυν κάτοικος εις Δρομοκαείτιον, κ. Vlandis.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Αλλά ΤΕΛΙΚΑ δεν κατάφερα να διαχειριστώ την όλη κατάσταση. Αν και η ίδια μου δόθηκε ανιδιοτελώς (
παρά την ηλίθια ερώτηση του κ. @Ωρίων, για την οποία ελπίζω ο ίδιος να έχει μετανιώσει αφού τον θεωρώ ότι είναι ένα λίαν ευγενικό άτομο), τελικά δεν κατάφερα να αποφύγω την σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι όλη αυτή η ιστορία ήταν μία σύμβαση για τη Μ. Μία εξασφάλιση για το υπόλοιπο της ζωής της, αφού ακόμη και μία τόσο όμορφη γυναίκα κατανόησε ότι <time waits for none> (the Rolling Stones) και άρα ο χρόνος δεν περίμενε ούτε και αυτή την ίδια. Εννοείται ότι δεν της φέρθηκα άσχημα ούτε η ίδια παραπονιέται για κάτι τέτοιο. Απλά δεν της δόθηκα 100% και μία γυναίκα, με την εμπειρία της Μ, μπορεί να καταλάβει πότε ο άντρας είναι δικός της σε όλο του το Είναι ή όχι.
Λάθος μου μεγάλο. Αδιανόητο κόμπλεξ από πλευράς μου. Κόμπλεξ που τώρα που χωρίσαμε το συνειδητοποίησα. Στερνή μου γνώση όμως....
Χωρίσαμε πριν από μερικούς μήνες. Δηλαδή αυτή με χώρισε...
Όπως
κάθε ξεφτιλισμένο αρσενικό, που σέβεται τον εαυτό του, την πήρα στην συνέχεια τηλέφωνο αλλά μου είχε κάνει φραγή. Βρήκα το καρτοτηλέφωνο, που χρησιμοποιούσα ως πορνοκινητό. Δεν λειτουργούσε όμως. Σ΄ αυτά τα καρτοτηλέφωνα η SIm λήγει μετά από ένα χρόνο αχρησίας και εγώ είχα να το χρησιμοποιήσω από το 2018 [η ημερομηνία της τελευταίας κριτικής μου πριν από αυτή που ανήρτησα πριν από μερικές μέρες, το επαληθεύει].
Πριν από 15 μέρες αγόρασα καινούριο καρτοκίνητο. Της ξανατηλεφώνησα. Απάντησε αφού ο αριθμός που την καλούσε δεν ήταν στην αναγνώριση των επαφών της.
Βρεθήκαμε. Κάναμε έρωτα. Ήταν απίστευτη κατάσταση.Δεν πίστευα τις δικές μου επιδόσεις αλλά κυρίως όλα αυτά τα 7 χρόνια που έζησα μαζί της, ποτέ δεν την είχα ξαναδεί να είναι τόσο υγρή. Ποτέ δεν είχα ξαναδεί να ρέει το υγρό της προς τα πόδια της.
Όταν η όλη φάση τέλειωσε και αφού ηρεμήσαμε, έγινε απόμακρη, σηκώθηκε, ντύθηκε και στις ερωτήσεις μου <Τι συμβαίνει;>, <Γιατί ντύνεσαι;> κλπ, απάντησε:
Τέλος. Δεν θέλω να σε ξαναδώ. Παράτα με ήσυχη ...
Απολαμβάνω τη μοναξιά μου τώρα πια!
Αυτά ....