κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.070
- Πόντοι
- 21.395
Aκρα του ταφου σιωπη. Ολοι στις παραλιες με τα μπρατσακια τους.καταλαβα
Σιγη επικρατει ...
Τι επαθες ρε γειτονα;;;;;;;
Aκρα του ταφου σιωπη. Ολοι στις παραλιες με τα μπρατσακια τους.καταλαβα
Σιγη επικρατει ...
Τι να παθω ρε γειτονα ?Aκρα του ταφου σιωπη. Ολοι στις παραλιες με τα μπρατσακια τους.
Που ειναι αυτο;;; Καινουριο;; Για δωσε ινφο.Τι να παθω ρε γειτονα ?
εδω φυλαω το γραφειο και μετα λεω να παω για κανενα μπανιο ...
μου χαλασε λιγο το προγραμμα η στρατονομία ....ελεγα μπας και καταφερω να παω μια βολτα στο Ethernal spa ...για τα αρθριτικα μου
κοντογειτονες ειναι να βοηθησουμε και την τοπικη οικονομια ..ξερεις εσυ
παει η βιλιτσα μουΠου ειναι αυτο;;; Καινουριο;; Για δωσε ινφο.
Ελευθεριου Βενιζελου κοντα στην πλατειαΠου ειναι αυτο;;; Καινουριο;; Για δωσε ινφο.
τα ειχαμε χυμα μας ηρθαν και τσουβαλατα ...παει η βιλιτσα μου![]()
Ωραια. Ολο το χειμωνα "στου ταριφα θα την βγαζω", που ειναι κοντα και τον εχει σε εκτιμηση ο εισαγγελεας.Ελευθεριου Βενιζελου κοντα στην πλατεια
Δουλευει η Σοφια που ηταν παλια στο Φ7 ενα νταρντανομουνο Ρωσικης κατασκευης και προελευσεως ..δινει και κουλουρι
τωρα μαλιστα ..τα πιασαμε τα λεφτα μαςΩραια. Ολο το χειμωνα "στου ταριφα θα την βγαζω", που ειναι κοντα και τον εχει σε εκτιμηση ο εισαγγελεας.
Ωραια. Ολο το χειμωνα "στου ταριφα θα την βγαζω", που ειναι κοντα και τον εχει σε εκτιμηση ο εισαγγελεας.
Gamieste.τωρα μαλιστα ..τα πιασαμε τα λεφτα μας
Ολο στον ταριφα ....καλα
γιατι δεν περνας απ το σπιτι ....να με παμε παρεα .....να παρουμε το τραμ ,,( που να παρκαρεις εκει ) να παμε να ισωσουμε τα κορμια μας και μετα να πιουμε και καφεδακι
τι λες ...
βρε καλως τα @@ τα δυο ....Gamieste.
Όχι μόνο ο ενας, και οι δύο.
Θα με πάρετε και εμένα μαζί. Εσύ μην ξεχνιόμαστε θέλω το 8-μετρο σκάφος για το τριήμερο.βρε καλως τα @@ τα δυο ....
( τα ματια μας )
μισο να πω στα παιδια να το φουλαρουνΘα με πάρετε και εμένα μαζί. Εσύ μην ξεχνιόμαστε θέλω το 8-μετρο σκάφος για το τριήμερο.
Εδώ σχετικά γύρω γύρω.... Πόρο, Γαλατά, Επίδαυρο, Ερμιόνη, Ναύπλιο.μισο να πω στα παιδια να το φουλαρουν
Θα πας μακρυα να ξερω ποσα λιτρα να βαλω
εχεις καποια σχεση με τον @troubakhs ?Εδώ σχετικά γύρω γύρω.... Πόρο, Γαλατά, Επίδαυρο, Ερμιόνη, Ναύπλιο.
Έτσι ρε συ, φουλάρισέ το, είσαι ξηγημένο ραμολιμέντο. Για τα υπόλοιπα γεμίσματα θα ξηγηθεί ο Κωλόγερος.
Αδερφός!εχεις καποια σχεση με τον @troubakhs ?
κατι ειχα υποψιαστει ..αλλα δεν εδωσα σημασιαΑδερφός!
Άσε τώρα τους δεσμούς μου με τον Τρουμπάκη και μην φεύγεις από την κουβέντα. Έδωσες την εντολή να ετοιμάσουν το σκάφος;κατι ειχα υποψιαστει ..αλλα δεν εδωσα σημασια
μα ναι αγαπητε μουΆσε τώρα τους δεσμούς μου με τον Τρουμπάκη και μην φεύγεις από την κουβέντα. Έδωσες την εντολή να ετοιμάσουν το σκάφος;
Μέχρι αυτά που σημείωσα με bold είμαι ΟΚ. Για τα υπόλοιπα δεν είμαι πλεονέκτης και το ξέρεις.μα ναι αγαπητε μου
φουλαρουν βενζινες
ριχνουν ενα πλυσιματακι
γεμιζουν τα ψυγεια αναψυκτικα ..μπυρες
απλα με ρωτησαν που θελεις να στο φερουν ...μην κουραζεσαι να τρεχεις στο parking
α ξεχασα να σε ρωτησω
τη πιπα ποτε τη θες ? τωρα η μετα
μου θυμιζεις ενα γνωστο μου ..που καποτε μου ειπεΜέχρι αυτά που σημείωσα με bold είμαι ΟΚ. Για τα υπόλοιπα δεν είμαι πλεονέκτης και το ξέρεις.
Ευχαριστώ!