BigMountain
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 142
- Like
- 39.632
- Πόντοι
- 30.086
Καλό Πάσχα με υγεία και χαρά σε εσάς και τους δικούς σας!
Θα κατατεθεί όλο στα ταμεία υπέρ σωματ(εί)ων απόρων κορασίδων .Χρηστός Ανέστη χρόνια πολλά άντε να έρθει ο Νοέμβρης συνγέροντες να πάρουμε το διακοσοπενηντάευρο του Κούλη![]()
Ααααα ... Έφυγε ο κ.blizardeye και δεν έχουμε μπούσουλα.καθυστερημενα χρονια πολλα
ρεμαλια , η νηστεια και η προσευχη τελειωσαν ..μπορειτε να ξενοπηδατε ελευθερα
Για μια στιγμη παρεξηγησα το "καθυστερημενα", νομιζα οτι χαρακτηριζες ετσι τα γεροντια.καθυστερημενα χρονια πολλα
ρεμαλια , η νηστεια και η προσευχη τελειωσαν ..μπορειτε να ξενοπηδατε ελευθερα
διανοητικώς καθυστερημενα ειμαστεΓια μια στιγμη παρεξηγησα το "καθυστερημενα", νομιζα οτι χαρακτηριζες ετσι τα γεροντια.
Εσύ που είσαι ανώμαλος ονειρεύεσαι αυτά τα τρία πράγματα. Εγώ ονειρεύομαι μόνο μουνάκια και κωλαρακια.διανοητικώς καθυστερημενα ειμαστε
γέροι ανθρωποι με το ενα ποδι στο λακο , και το παιζουμε γαμηκουλες ....
αντι να πινουμε φρονιμα φρονιμα το χαμομηλακι μας ....ονειρευομαστε μουνακια , βυζαρες και κωλαρακια
κοιτα ..βασικα ...τα κωλαρακια δεν ειναι must για μεναΕσύ που είσαι ανώμαλος ονειρεύεσαι αυτά τα τρία πράγματα. Εγώ ονειρεύομαι μόνο μουνάκια και κωλαρακια.![]()
Είπαμε. Εμείς οι δύο δεν θα μαλώσουμε ποτέ για γκόμενα.κοιτα ..βασικα ...τα κωλαρακια δεν ειναι must για μενα
αμα ειναι διαθεσιμο δεν θα πω οχι
αλλα καλε μου φιλε τιποτα δεν ειναι πιο απολαυστικο απο το να τελειωνεις στο στομα και τα αφηνει να τρεχουν πανω στις βυζαρες ....
Γκααααυλα
γιατι να μαλωσουμε ? υπαρχουν και οι παρτουζες ...Είπαμε. Εμείς οι δύο δεν θα μαλώσουμε ποτέ για γκόμενα.
Πηρανε την συνταξη και εχουν παει ολοι να την καταθεσουν σε "ευαγη" ιδρυματα. Μετα τους φταιει ο Μητσοτακης που ξεμενουν απο χρηματα απο τις 10 του μηνος.Καλημερα λεμε χουφταλα
Ξυπνηστε καμια φορά
λες ε ?Πηρανε την συνταξη και εχουν παει ολοι να την καταθεσουν σε "ευαγη" ιδρυματα. Μετα τους φταιει ο Μητσοτακης που ξεμενουν απο χρηματα απο τις 10 του μηνος.
Για μια στιγμη παρεξηγησα το "καθυστερημενα", νομιζα οτι χαρακτηριζες ετσι τα γεροντια.
Άδωνη ??λες ε ?
μηπως να προτεινουμε στον Αδωνη , να τα ενταξει στα προγραματα υγειας , και να δεχονται χαρτι απο ΕΟΠΥΥ ?
αφου ηρθε η αναπτυξη και η προοδος ...