Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.918
- Πόντοι
- 2.606
Όχι, σπίτι. Κατά τις 14.30 θα φύγω.Θα πας παραλία; με ταπερακι;![]()
Όχι, σπίτι. Κατά τις 14.30 θα φύγω.Θα πας παραλία; με ταπερακι;![]()
Μάλιστα με θήλεα η μόνος;Όχι, σπίτι. Κατά τις 14.30 θα φύγω.
ΜόνοςΜάλιστα με θήλεα η μόνος;
Ακριβώς.
Ακολουθεί εικόνα από τις μελλοντικές αφίξεις!
![]()
Πολυ ανωτερη απο την κυρια Μαρεβα
θα ερθω και εγω....Πολυ ανωτερη απο την κυρια Μαρεβα
Για την μανα λεω οχι για τον Ταυλερ![]()
Η ενασχόληση μας κύριε Μπλιτζ με τον καιρό χωλαίνει..Τελικώς ο Νηματοθέτης δεδικαίωται όταν αποχώρησε πριν από καιρό.
Ουσιαστικά σεις δικαιώσατε το Νηματοθέτη.
Συνεχίσατε να συχνάζετε εις Νήματα όπου θα αναγράφετε τι φάγατε το μεσημέρι ή το βράδυ και αυτή θα είναι η διασκέδασίς σας, ω Όνοι και Χοίροι!
Είστε καλός άνθρωπος, κ. amjik!Η ενασχόληση μας κύριε Μπλιτζ με τον καιρό χωλαίνει..
Θα το έχετε διαπιστώσει & εσείς...
Αναπολώ & θλίβομαι ταμαλα
Το δεύτερο με της μελιτζάνες τί είναι;
Κοπιάσετε στο φτωχικό μού φίλοι μου..
Έκανα το ανθρωπίνως δυνατόν και πολλά παραπάνω ξεμοναχιάζωντας την μία εκ των δύο και ψιθυριστά μιλώντας προτείνω συνάντηση μεθ εμούΚαι το πλέον πιθανόν είναι ότι ο κ. amjik ουδέποτε θα με φέρει εις επαφήν μετά των καλών γραιών, πλην όμως ούτος και οι ιχθύες του υπήρξαν οι αιτίες που το νήμα παρέμεινε ζωντανό έως σήμερα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, κ. amjik!!!
Συνεχίσατε να αναρτάτε τους αλιευμένους ιχθύες σας εις το παρόν Νήμα.
Ίσως εις το μέλλον εισέλθουν άτομα, που το αναβιώσουν και του δώσουν το <charisma>, που κάποτε τούτο το Νήμα είχε.
φευ!
Μπουγιουρντί με χταπόδι και διάφορα μυρωδικά.Το δεύτερο με της μελιτζάνες τί είναι;
Ααα κύριε Μπλιτζ δεν ακύρωσα την θητεία σάς εις τα ΛΟΚ - sniper είναι τιμήου εξ άλλου να ομιλώ και να μοιράζομαι μία πλατφόρμα με έναν ελεύθερο σκοπευτή.Είστε καλός άνθρωπος, κ. amjik!
Καίτοι δεν πιστεύετε ότι υπηρέτησα εκεί που υπηρέτησα. Δεν με ενδιαφέρει.
Είστε όμως καλός άνθρωπος!
Κατανοώ!Έκανα το ανθρωπίνως δυνατόν και πολλά παραπάνω ξεμοναχιάζωντας την μία εκ των δύο και ψιθυριστά μιλώντας προτείνω συνάντηση μεθ εμού
Εκεί είδα κι άλλη μία φορά Ερυθριάζουσα αντίδραση.
Από την πολύχρονη πείρα μου κατάλαβα ότι το αιδοίων άρχισε να μουσκεύει...
Θέλει αλλά πώς ??
Ααα κύριε Μπλιτζ δεν ακύρωσα την θητεία σάς εις τα ΛΟΚ - sniper είναι τιμήου εξ άλλου να ομιλώ και να μοιράζομαι μία πλατφόρμα με έναν ελεύθερο σκοπευτή.