Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 485K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τι πρέπει να κάνουμε για να εγκαταλείψει το μελαχρινό Sugar τον κ. amjik;(Έως 2 ψήφοι )

• Να δηλητηριάσουμε τον κ. amjik.

• Να τον καταδώσουμε για λαθραία ανοικοδόμηση και να πάει μέσα για χρόνια.

• Να τον κλείσουμε σε μοναστήρι και να ησυχάσουμε απ΄ αυτόν.

• Να του γνωρίσει ο κ. κωλο-γερος μία από τις δεκάδες γκόμενές του.

• Να τον στείλουμε στο Ταμ Τουμ για μαϊμούδες.

• Να τον ευνουχίσουμε!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.340
Πόντοι
26.006
Καλημερα στον εκλεκτό νήματοθετη μας :headbaning1::headbaning1:

Βρήκατε ολίγον χρόνον εις τον ασταμάτητο βιοπορισμό σας (:fuck2:) και είπατε να πείτε ένα γεια:assshake::assshake:
Μεγάλη η χαρά μου, που ξαναβλέπω τα μέλη να μαζεύονται σιγά σιγά και να επιστρέφουν στο πραγματικό σπίτι τους.
Μαθαίνω τα νέα σας, τακτικά, από τον αδελφό μου.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.171
Πόντοι
26.336
Να πας και στο ανθοπωλειο να παρεις μια γαρδενια να της βαλεις στο πιατακι του καφε. Να της πεις οτι ειναι απο τον παππου. Παρε μια κατοσταρα για χαρτζηλικι.
1692864774890.jpeg

Τσακησου ρε μλκσμνο, ακομα εδω εισαι;:confused:
Ποια γαρδένια μωρέ…

Πες το παιδί να πάρει λίγο δυόσμο να της φτιάξει κάνα μοχιτο :rockon::rockon:

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.081
Πόντοι
21.395
Θυμαμαι το 1974 δουλευα σε ενα ξενοδοχειο της Ροδου, στα γραφεια των Αθηνων. Τοτε φιλοξενουσε τον Σαχη της Περσιας και την Σοραγια για λιγες ημερες. Αυτος ηθελε στο πρωινο, σε καθε πιατακι του καφε, ολες οι γυναικες που μενανε στο ξενοδοχειο να βρισκανε μια ολοφρεσκη γαρδενια. Επρεπε να ξυπνησω λοιπον απο τις 5 η ωρα το πρωι, να ερθει η μερσεντες του αφεντικου να με παρει απο το σπιτι μου, να παω στα λουλουδαδικα στο Συνταγμα να αγορασω γαρδενιες και να προλαβω μετα να παω στην Συγγρου, στα γραφεια της Ολυμπιακης, να στειλω τις γαρδενιες με το πρωτο πρωινο αεροπλανο.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.081
Πόντοι
21.395
κοιταω το γουεμπ μπανκινγκ και δεν βλεπω κινηση....
Μου εχουν κανει χακινγκ το λογαριασμο, δεν ειδες που ανοιξα και νημα; Γι αυτο δεν βαζω λεφτα μεσω ιντερνετ, γραφτα και κλαφτα οταν ερθω θα στα δωσω.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
Θυμαμαι το 1974 δουλευα σε ενα ξενοδοχειο της Ροδου, στα γραφεια των Αθηνων. Τοτε φιλοξενουσε τον Σαχη της Περσιας και την Σοραγια για λιγες ημερες. Αυτος ηθελε στο πρωινο, σε καθε πιατακι του καφε, ολες οι γυναικες που μενανε στο ξενοδοχειο να βρισκανε μια ολοφρεσκη γαρδενια. Επρεπε να ξυπνησω λοιπον απο τις 5 η ωρα το πρωι, να ερθει η μερσεντες του αφεντικου να με παρει απο το σπιτι μου, να παω στα λουλουδαδικα στο Συνταγμα να αγορασω γαρδενιες και να προλαβω μετα να παω στην Συγγρου, στα γραφεια της Ολυμπιακης, να στειλω τις γαρδενιες με το πρωτο πρωινο αεροπλανο.
Και γιατι δεν του εστελνες 5 γλαστρες να εχει να κοβει?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.568
Πόντοι
5.506
Μου εχουν κανει χακινγκ το λογαριασμο, δεν ειδες που ανοιξα και νημα; Γι αυτο δεν βαζω λεφτα μεσω ιντερνετ, γραφτα και κλαφτα οταν ερθω θα στα δωσω.
καταλαβα.... παω να της πω οτι ειμαι φτωχος,χωρις οικογενεια και χωρις κανενα να με υποστηριζειν να ξυπνησει με νευρα να με χωρισει και να φυγει για γαλλια γιατι σε αυτη την χωρα δεν εχει μεινει τιποτα πια....

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
εδω ειναι χωρος πολιτισμου ρε καθηκι.....νου σου
εμενα θα τα πεις ρε καημενε???εμενα??εγω νομιζα οτι αυτο με τον Σαχη και τις γαρδενιες ηταν προλογος δοκιμιου περι αγαπης.Αλλα τελικα απλα εστελνε γαρδενιες.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.081
Πόντοι
21.395
εμενα θα τα πεις ρε καημενε???εμενα??εγω νομιζα οτι αυτο με τον Σαχη και τις γαρδενιες ηταν προλογος δοκιμιου περι αγαπης.Αλλα τελικα απλα εστελνε γαρδενιες.
Δεν ξερω βεβαια, τι ξυλο θα εφαγε απο την γυναικα του:confused:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.171
Πόντοι
26.336
Μεγάλη η χαρά μου, που ξαναβλέπω τα μέλη να μαζεύονται σιγά σιγά και να επιστρέφουν στο πραγματικό σπίτι τους.
Μαθαίνω τα νέα σας, τακτικά, από τον αδελφό μου.
:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:

Και εγώ επίσης :hi:

PS: Ο αδερφός σας φέτος εις την καθόδον του στο νησί ετρουπησε μια κορασίδα ισπανικής προσελεύσεως :tits::tits::tits:
Φαντάζομαι θα είστε ενήμερος :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.697
Πόντοι
12.756

PS: Ο αδερφός σας φέτος εις την καθόδον του στο νησί ετρουπησε μια κορασίδα ισπανικής προσελεύσεως :tits::tits::tits:

Και να μην, τώρα ειναι

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.340
Πόντοι
26.006

:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Είσθε σίγουρος;;; Ουδέν περί αυτού γνωρίζω. Τουναντίον γνωρίζω περί της πλήρους αποχής του εκ των τεκταινομένων.... :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.081
Πόντοι
21.395

Όλε.....αμιγο ταρίφα γκραντε αμαντε.... όλε..

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.081
Πόντοι
21.395
:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Είσθε σίγουρος;;; Ουδέν περί αυτού γνωρίζω. Τουναντίον γνωρίζω περί της πλήρους αποχής του εκ των τεκταινομένων.... :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Τα ίδια λέει και σε μένα. Όλο κλαψα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άρα γνωρίζετε και εσείς περί της Ισπανίδος;;;;;
Και ουχί εγώ, ο αδελφός του;;;;;;;;;;;;; :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Όχι. Έχω βέβαια πολλές ημέρες να επικοινωνήσω μαζί του.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.340
Πόντοι
26.006

Jim25jim

Τιμημένος