Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 485K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι πρέπει να κάνουμε για να εγκαταλείψει το μελαχρινό Sugar τον κ. amjik;(Έως 2 ψήφοι )

• Να δηλητηριάσουμε τον κ. amjik.

• Να τον καταδώσουμε για λαθραία ανοικοδόμηση και να πάει μέσα για χρόνια.

• Να τον κλείσουμε σε μοναστήρι και να ησυχάσουμε απ΄ αυτόν.

• Να του γνωρίσει ο κ. κωλο-γερος μία από τις δεκάδες γκόμενές του.

• Να τον στείλουμε στο Ταμ Τουμ για μαϊμούδες.

• Να τον ευνουχίσουμε!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
508
Καλώς!

Εις τοιαύτην περίπτωση :

Άντε στον αγύριστο μωρή ξεκωλιάρα που κακό χρόνο να έχεις.

Καλύτερα τώρα;  :)

αλοιμονο αν ο δικος μου ο κακος η καλος χρονος επηρεαζοταν απο κατι μαλακες σαν και του λογου σου..ολό το νημα εχει αηδιασει απο τα ανοητα χρονια πολλα σου ...ζεβζεκη ε ζεβζεκη :s&m_3:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.391
Πόντοι
33.405
αλοιμονο ανο δικος μου ο κακος η καλος χρονος επηρεαζοταν απο κατι μαλακες σαν και του λογου σου..οό το νημα εχει αηδιασει απο τα ανοητα χρονια πολλα σου ...ζεβζεκη ε ζεβζεκη  :s&m_3:

Καθείς με τις ανοησίες του, κυρία μου.

Εγώ με τα συνεχή ανόητα χρόνια πολλά, και εσείς με τις  συνεχείς ανόητες διαφημιστικές σας πληροφοριές, για το πότε, πως και με ποιόν γαμηθήκατε.  :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.584
Πόντοι
5.506
Ειρήνη υμίν τέκνα μου και χρόνια πολλά δια την ονομαστική σας εορτή!  :grouphug:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.391
Πόντοι
33.405
Ειρήνη υμίν τέκνα μου και χρόνια πολλά δια την ονομαστική σας εορτή!  :grouphug:

Ευχαριστώ κ. Θεόκτιστε και δράττομαι της ευκαιρίας να σας ευχηθώ χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή.  :)

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
508
Καθείς με τις ανοησίες του, κυρία μου.

Εγώ με τα συνεχή ανόητα χρόνια πολλά, και εσείς με τις  συνεχείς ανόητες διαφημιστικές σας πληροφοριές, για το πότε, πως και με ποιόν γαμηθήκατε.  :)

εγω μιλαω για ολα....ενω εσυ μας εχεις παρει σερι κορδονι..κι οι υπολοιποι κουραστηκαν ...επειδη δε στο λενε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.584
Πόντοι
5.506
[size=18pt]εγω μιλαω για ολα.[/size]...ενω εσυ μας εχεις παρει σερι κορδονι..κι οι υπολοιποι κουραστηκαν ...επειδη δε στο λενε?

Αναμένουμε οπτικοακουστικό υλικό για τις κρύες μέρες ή έστω να ανεβάσετε μια κριτική κυρία μου!  :tickedoff: :tickedoff:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.391
Πόντοι
33.405
εγω μιλαω για ολα....ενω εσυ μας εχεις παρει σερι κορδονι..κι οι υπολοιποι κουραστηκαν ...επειδη δε στο λενε?

Δείτε κυρία μου.

Δεν θέλω να σας σοκάρω, αλλά ο νήμα φέρει τίτλο: "Οι παππούληδες και οι "μικροτσούτσουνοι" του μπου!"

Δεν φέρει τίτλο: "Ημερήσια ενημέρωση για το τι μαγείρεψε, που πήγε για βόλτα, πως γαμήθηκε και με ποιόν, καθώς και λοιπές άχρηστες πληροφορίες για την ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ."

Συνεπώς, κάντε υπομονή!  :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.584
Πόντοι
5.506
15895240_773072216177072_7326941056941337856_n.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
508
Αναμένουμε οπτικοακουστικό υλικό για τις κρύες μέρες ή έστω να ανεβάσετε μια κριτική κυρία μου!  :tickedoff: :tickedoff:

την  ημερα των Φωτων ξεσαλωσε ο κοσμος  ..και τ Αη Γιαννιου τα ιδια...χθες μαζευτηκα κατα τις 11.30 σπιτι...δε ριψοκκινδυνεψα πολυ βραδυνο ραντεβου λογω παγετου

τωρα μολις βγηκα κι εβαλα λιγο νερακι στα σκυλια της γειτονιας γιατι εβλεπα οτι ενα ειχε ενα πλαστικο μπουκαλι νερου κ το δαγκωνε μανιωδως ...παγωσαν τα παντα και σκασαν απο τη διψα τα καημενα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.776
Πόντοι
786
Μεταξύ καλημέρας και βρισιάς έχει πολύ περιθώριο, να γράψεις ή να μη γράψεις.
Άγιε ευγένεια...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.584
Πόντοι
5.506
την  ημερα των Φωτων ξεσαλωσε ο κοσμος  ..και τ Αη Γιαννιου τα ιδια...χθες μαζευτηκα κατα τις 11.30 σπιτι...δε ριψοκκινδυνεψα πολυ βραδυνο ραντεβου λογω παγετου

τωρα μολις βγηκα κι εβαλα λιγο νερακι στα σκυλια της γειτονιας γιατι εβλεπα οτι ενα ειχε ενα πλαστικο μπουκαλι νερου κ το δαγκωνε μανιωδως ...παγωσαν τα παντα και σκασαν απο τη διψα τα καημενα

Κοινώς, του άλλαξες τα φώτα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:hi: :hi:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
508
Κοινώς, του άλλαξες τα φώτα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:hi: :hi:

σε αλλους τα αλλαξα εγω ...αλλοι μου αλλαξανε τα δικα μου....

παντως τα καρντασια μας εδω ειναι ευγενεστατα...πας στα σπιτια τους και φευγεις με τις καλιτερες εντυπωσεις..καιδεν το περιμενα αυτο οταν πρωτοβγηκα στη δουλεια...πχ καποιος φευγοντας εσκυψε και  μου φορεσε τις γοβες μου...πολυ ωραια κινηση .τζεντλεμαν..

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
17.435
Πόντοι
2.606
Ο μονομελής ιατρικός τομέας του νήματος σας συνιστά να ανεύρετε ορθοπεδικόν τι βοήθημα [ είδος ], το οποίο να διατηρεί σταθεράν την πάσχουσαν περιοχήν.
Ενδεικτικώς αναφέρουμε το παρακάτω είδος:
http://[URL unfurl="true"]www.patients-care.gr/imagemagic.php?img=images/protect_Achi.jpg&w=200&h=&page=prod_info[/img[/URL]]
[/quote]

Ευχαριστώ πολύ, έχω ήδη αλλά μάλλον έχει χάσει την ελαστικότητά του.
Πάντως ο ιατρικός τομέας σκίζει! ;D
Το ιδανικό θα ήταν να περπατάω χωρίς κλειστό παπούτσι αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.584
Πόντοι
5.506
σε αλλους τα αλλαξα εγω ...αλλοι μου αλλαξανε τα δικα μου....

παντως τα καρντασια μας εδω ειναι ευγενεστατα...πας στα σπιτια τους και φευγεις με τις καλιτερες εντυπωσεις..καιδεν το περιμενα αυτο οταν πρωτοβγηκα στη δουλεια...πχ καποιος φευγοντας εσκυψε και  μου φορεσε τις γοβες μου...πολυ ωραια κινηση .τζεντλεμαν..

Ααααααα τον πυρφοροαγαπούλη!  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.584
Πόντοι
5.506
Ευχαριστώ πολύ, έχω ήδη αλλά μάλλον έχει χάσει την ελαστικότητά του.
Πάντως ο ιατρικός τομέας σκίζει! :grin:
Το ιδανικό θα ήταν να περπατάω χωρίς κλειστό παπούτσι αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν...

Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό.

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/kaltses-660.jpg[/img[/URL]]

:tooth: :tooth:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
17.435
Πόντοι
2.606
Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό.

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/kaltses-660.jpg[/img[/URL]]

:tooth: :tooth:
[/quote]

έτσι περπατάω στο σπίτι...  :2funny:
αν ήμουν Γερμανός μπορεί να κυκλοφορούσα και έξω έτσι... ;D

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.391
Πόντοι
33.405
Μεταξύ καλημέρας και βρισιάς έχει πολύ περιθώριο, να γράψεις ή να μη γράψεις.
Άγιε ευγένεια...

Δείτε,

Νομίζω ότι είμαι αρκετά ευγενικός (ίσως και υπερβολικά θα έλεγα) με κάποιαν που μου έχει απευθύνει την παρακάτω ανάρτηση:

ετσι μπραβο...μια φορα ειπες και κατι σωστο ...ετσι θα γλιτωσεις και τους συγγενης σου αποτο να παραγγειλουν φερετρο 3 φορες μεγαλυητερο απ οτι για τους φυσιολογικους ανθρωπους...να αγορασουν κι ενα ολοκληρο στρεμμα για να σε θαψουν....ενω πανω στη χεστρα θα τραβηξουν μονο το καζανακι ...κι αντε γεια..κατευθεια στο βοθρο που ειναι και το φυσικο σας περιβαλλον

:)

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Δείτε,

Νομίζω ότι είμαι αρκετά ευγενικός (ίσως και υπερβολικά θα έλεγα) με κάποιαν που μου έχει απευθύνει την παρακάτω ανάρτηση:

για ενημερωσε με λογω απουσιας τι εστι καυτη σαρανταρα;κανας κλωνος του αλεξ;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.776
Πόντοι
786
Δείτε,

απαίσιο.
πρέπει να ζητήσει ταπεινά συγνώμη,
με τρόπο που ενδείκνυται στο σάϊτ και στην ιδιοτητά της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom