laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 175
- Πόντοι
- 286
Άλλος την απολαμβάνει αυτήν... Για εσάς αγαπητέ μου σας έχω κάτι καλύτερο...
![]()
Σας ευχαριστώ εκ καρδίας!
Άλλος την απολαμβάνει αυτήν... Για εσάς αγαπητέ μου σας έχω κάτι καλύτερο...
![]()
Στην ηλικία μας και μόνο που ξημερώνει η ημέρα [ όπως θα σας διαβεβαιώσουν και οι πλείστοι εδώ μέσα ] λέμε καλά!![]()
Θα πρότεινα τότε ένα γερό τονωτικό, για να ξημερώνει καλύτερα η μέρα. ;)Στην ηλικία μας και μόνο που ξημερώνει η ημέρα [ όπως θα σας διαβεβαιώσουν και οι πλείστοι εδώ μέσα ] λέμε καλά!![]()
Το διορθώσατε. ;)
Εύγε!
Ε, λιγάκι μόνο, άλλωστε το αναφέρετε και στον τίτλο σας (Ρωσσολάτρης). Τούτο δω αφιερωμένο σε σας:Κε Spiler εχετε καταλάβει μάλλον την λατρεία που τρέφω προς τας Σλάβας κορασιδας?
Θα πρότεινα τότε ένα γερό τονωτικό, για να ξημερώνει καλύτερα η μέρα. ;)
Ε, λιγάκι μόνο, άλλωστε το αναφέρετε και στον τίτλο σας (Ρωσσολάτρης). Τούτο δω αφιερωμένο σε σας:
![]()
Καλή εργασία αγαπητέ! Εγώ έχω ξεκινήσει ώρες τώρα, ας όψεται το ότι το remote working βοηθάει αρκετά.Υπάγω προς εργασίαν.
κ. Spiler, καλώς ήλθατε στο νήμα μας!![]()
Θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ αγαπητέ μου, μόνο που οι Σλάβες είναι όμορφες πανάθεμά τες, είτε είναι νέες, είτε ώριμες.Σας παρακαλώ μην παιζετε με τον πόνο μου...Γερος άνθρωπος και ανήμπορος-και ρωσσολάτρης!!!
Θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ αγαπητέ μου, μόνο που οι Σλάβες είναι όμορφες πανάθεμά τες, είτε είναι νέες, είτε ώριμες.
Έτσι [size=20pt]σκληραίνουν[/size] οι καρδιές και μετά ποδοπατούν με την σειρά τους! ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Το νήμα που περιέχει το απόσταγμα της ανθρώπινης σοφίας!!!![]()
Έχετε βαλθεί να τον ξεκάνετε το φίλο μας τον Παοπαοκ.
Καλημέρα παιδγιά!
Κα(υ)λημέρα αγαπητέΈχετε βαλθεί να τον ξεκάνετε το φίλο μας τον Παοπαοκ.
Καλημέρα παιδγιά!