Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 485K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Τι πρέπει να γίνει για να παύσει ο κ. amjik να μας πρήζει με το μελαχρινό Sugar;(Έως 2 ψήφοι )

• Να δηλητηριάσουμε τον κ. amjik.

• Να τον καταδώσουμε για λαθραία ανοικοδόμηση και να πάει μέσα για χρόνια.

• Να τον κλείσουμε σε μοναστήρι και να ησυχάσουμε απ΄ αυτόν.

• Να του γνωρίσει ο κ. κωλο-γερος μία από τις δεκάδες γκόμενές του.

• Να τον στείλουμε στο Ταμ Τουμ για μαϊμούδες.

• Να τον ευνουχίσουμε!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.504
Πόντοι
5.006
μαλλον στην ζωντανη ιστορια του μπουρδελα κομ!!!!

ειναι οτι εχει μεινει απο γυναικες η ερι και αυτο την τιμα!!!!! αν δεν υπηρχε η ερι πολλα νηματα θα ηταν ορφανα!!!!!!!
γιατι τι κακο ειπα???μονο στο σπαμοθρεντ δεν την θελω...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
το σπαμοθρεντ δεν ειναι για ολους κοπελια...ειναι πολυ δυσκολα εκει μεσα....
να ξες πως αν σε δω εκει,θα πατησω το ρουφιανοκουμπο..ξηγημενα πραματα... :)
Οταν εμεις με τον λαρυ κρατουσαμε το τσατ.. εσυ ησουν σπερμα ακόμα και μάλιστα λειψό αν κρινω απο το αποτελεσμα. Οταν το τσατ έκλεισε και απόμεινε το τσατ θρεντ και μιλουσαμε παλι εμεις εσυ τον επαιζες με φωτογραφιες της κιμ καρντασιαν. και ερχεσαι εσυ τωρα να μας πεις για το τσατ βλήμα . Και να με απειλήσεις και καλα με αναφορα. Πόσο λουζερ.  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.504
Πόντοι
5.006
Οταν εμεις με τον λαρυ κρατουσαμε το τσατ.. εσυ ησουν σπερμα ακόμα και μάλιστα λειψό αν κρινω απο το αποτελεσμα. Οταν το τσατ έκλεισε και απόμεινε το τσατ θρεντ και μιλουσαμε παλι εμεις εσυ τον επαιζες με φωτογραφιες της κιμ καρντασιαν. και ερχεσαι εσυ τωρα να μας πεις για το τσατ βλήμα . Και να με απειλήσεις και καλα με αναφορα. Πόσο λουζερ.  :2funny:
με ισοπεδωσες
images

παντως ο κωλος της καρντασιαν δεν μαρεσει...θελω μικρους,στητους και τσουπωτους...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
36
εγω δεν περιγραφω αλλο μονο για τρολαρισμα θα μπαινω και να κανω κανενα γλυφομουνι στην ερι απο εκεινο το στοιχημα που εχασα πριν 5 χρονια που ειχαμε βαλει πανω στην νεανικη μας ορμη αν κερδιζα θα μου εκανε χιλιες πιπες αν εχανα θα της εκανα χιλια γλυφομουνια!!!! και εχασα :S :S :S :S
ερι ποσα σου εχω κανει μεχρι τωρα ?????????? εχω χασει το μετρημα ......................!!!!!!!!!!!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
λαρυ μα τις χιλιες πιπες δεν θυμαμαι  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
με ισοπεδωσες
images

παντως ο κωλος της καρντασιαν δεν μαρεσει...θελω μικρους,στητους και τσουπωτους...
το οτι δεν σου καθεται ουτε η σουλα απο το παγκρατι με το πεσμενο κωλο με περιφερεια ισα με αυτη του γηπεδου σας,  δεν το λες ομως.. :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
36
το οτι δεν σου καθεται ουτε η σουλα απο το παγκρατι με το πεσμενο κωλο με περιφερεια ισα με αυτη του γηπεδου σας,  δεν το λες ομως.. :grin:

σωπα βρε ερι ουτε αυτη που η περιφερεια της ειναι σαν να εχει καταπιει ταψι και οταν κατεβαινει την σκαλα παει σαν περα δωθε σαν βαρκα σε 10 μποφωρ!!!!!!!!!

αυτη μεχρι και του μπεκρη του γιαννου ειχε κατσει που ειναι εφταμηνητικος και παλι πανω στην σουρα του την γαμησε την αλλη μερα που τον ρωτησα ελεγε αποκλειεται !!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
κι ομως αυτη και δεν κάθεται στον ραο παο  :tits2:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
36
παντως αν τον ενιδιαφερει να της μιλησω αλλα για να μην θελει η σουλα κατι πολλη σοβαρο πρεπει να συμβαινει!!!!!!!!

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

θα την παρω τηλ να το λυσω το μυστηριο......

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.504
Πόντοι
5.006
πως μου μιλας ετσι ρε βρωμομουνο  :o :o :o :o :o :o :o :o

το χα πελωρια αναγκη φιλε  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ξερεις τι μου απαντησε???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οτι λεει τον εχει πολλη μικρο και ουτε που τον νιωθει στα κωλοβαρθουλα της ισα ισα νιωθει να την γαργαλανε οι τριχες και μου λεει εγω γαμησει θελω οχι γαργαλημα πρωκτου!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
36
αυτο το βρομωμουνο πολλη με καβλωσε βγαζει γουστα!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom