blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.867
- Πόντοι
- 28.716
Δεν έχετε δικαιολογίαν.Επαρασύρθην.
![]()
Παρακαλώ, να μη ξανασυμβεί
Δεν έχετε δικαιολογίαν.Επαρασύρθην.
![]()
Απο ολα τα μαθηματα που πηρα απο αυτη την πουτανα τη ζωη, το πιο σημαντικο ηταν ενα:Δεν έχετε δικαιολογίαν.
Παρακαλώ, να μη ξανασυμβεί
Αυτό ακριβώς μου είχε πει η Αγγλίς τροφός μου όταν με ενεκατελειψε δηλώνοντας ότι δεν θέλει να με ξανασυναντήσει ποτέ.Απο ολα τα μαθηματα που πηρα απο αυτη την πουτανα τη ζωη, το πιο σημαντικο ηταν ενα:
"Ποτε μην πεις ποτε".
Και εγω μεχρι πριν απο 3 ημερες ελεγα οτι δεν θα ξαναπαω ποτε πια στην Ταυλανδη, τουλαχιστον μονος μου. Το ειχα ανακοινωσει σε ολους τους γνωστους και φιλους, πρωτα πρωτα στον αδελφο σας.Αυτό ακριβώς μου είχε πει η Αγγλίς τροφός μου όταν με ενεκατελειψε δηλώνοντας ότι δεν θέλει να με ξανασυναντήσει ποτέ.
Έφυγε μονολογώντας... Never say never in life, of course...
Αρκεί να μπορέσετε να διαχειριστείτε τις συνέπειες.Και εγω μεχρι πριν απο 3 ημερες ελεγα οτι δεν θα ξαναπαω ποτε πια στην Ταυλανδη, τουλαχιστον μονος μου. Το ειχα ανακοινωσει σε ολους τους γνωστους και φιλους, πρωτα πρωτα στον αδελφο σας.
Απο χθες, ομως, εβγαλα εισητηριο για μετα απο 6 μηνες, μετραω τις ημερες σαν φανταρος και πολυ φοβαμαι οτι θα κανω το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου.![]()
φευΦευ εις την χυλόπιταν.
φευΑυτό ακριβώς μου είχε πει η Αγγλίς τροφός μου όταν με ενεκατελειψε δηλώνοντας ότι δεν θέλει να με ξανασυναντήσει ποτέ.
Έφυγε μονολογώντας... Never say never in life, of course...
Ελπιζω μετα απο 6 μηνες να εχει αλλαξει αυτη η καταστροφικα "νοσταλγικη" διαθεση που εχω τον τελευταιο καιρο. Γιατι σιγουρα δεν θα μπορεσω να διαχειριστω τις συνεπειες.Αρκεί να μπορέσετε να διαχειριστείτε τις συνέπειες.
Εγώ στην θέση σας μάλλον δεν θα μπορούσα....
Τα ρυζόγαλα τ αφήνω για την 3η ηλικια,εγώ είμαι νιατο ακόμηΤι φευ, παιδί μου;;;
Εσύ ούτε ένα ριζογαλο στην κα. @Sexyjoanna δεν κατάφερες να κεράσεις...
I take my whiskey neat and stiff!Τα ρυζόγαλα τ αφήνω για την 3η ηλικια,εγώ είμαι νιατο κ πίνω κοκτέιλ![]()
Dreadfully sorry αλλά δεν θα έχει αλλάξει.Ελπιζω μετα απο 6 μηνες να εχει αλλαξει αυτη η καταστροφικα "νοσταλγικη" διαθεση που εχω τον τελευταιο καιρο. Γιατι σιγουρα δεν θα μπορεσω να διαχειριστω τις συνεπειες.
I take my whiskey neat and stiff!
Πολύ μαγκιά...
Για το τελευταιο ειμαι 100% σιγουρος.Dreadfully sorry αλλά δεν θα έχει αλλάξει.
Σας βλέπω αγκαλιά με το μπουκάλι...
Εκτός αν είστε τυχερός και η Ν σας σουτάρει εξ υπαρχής.
Ε, τότε σωθηκατε!Για το τελευταιο ειμαι 100% σιγουρος.
εχεις 2 μηνες να δωσεις κατι...Πολύ μαγκιά...
Ξεχειλισαμε...
Τα ξόδεψα όλα, παιδί μου, στις γυναίκες!εχεις 2 μηνες να δωσεις κατι...
Παρε τα κλειδια της βιλαςεχεις 2 μηνες να δωσεις κατι...
αυτό είναι κλειδιά βίλας ή φωριαμού?Παρε τα κλειδια της βιλας
![]()