Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.439
- Πόντοι
- 2.606
θείο θα περάσετε εξαιρετικάθα παω και εγω με συναδελφο βιρλα
θείο θα περάσετε εξαιρετικάθα παω και εγω με συναδελφο βιρλα
ειναι μουνοπανος γερος....δεν εχει νιοτη μεσα του...κοιματε στης 8θείο θα περάσετε εξαιρετικά
ειναι μουνοπανος γερος....δεν εχει νιοτη μεσα του...κοιματε στης 8
νεα σμυρνη καλοκαιρι ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ!παμε Νεα Σμυρνη , κερναει μπραντς @athinaios44
νεα σμυρνη καλοκαιρι ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ!
γιατί θείο?νεα σμυρνη καλοκαιρι ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ!
εχει παρκινγκ επι πληρωμηΜα ειναι μαλάκας !!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ![]()
θειο δεν εχει θαλασσαγιατί θείο?
Πολις παρκ στην πλατειαπου ;;; στο Φαληρο ;![]()
θα βρούμε θείο, κάτι θα γίνειθειο δεν εχει θαλασσα
ντερεαντεκαιγαμησου ....συγγνωμη φιλε αλλα βγηκε αυθορμηταεχει παρκινγκ επι πληρωμη![]()
γιατι βωμολοχεις ΧΩΡΙΣ λογο;ντερεαντεκαιγαμησου ....συγγνωμη φιλε αλλα βγηκε αυθορμητα
σου ζητησα συγγνωμη αμεσως ....γιατι βωμολοχεις ΧΩΡΙΣ λογο;
οι κακες ΦΥΛΑΚΟΒΙΕΣ παρεες σε εφαγαν![]()
βγήκε αυθόρμητα, ήταν η κακή στιγμήγιατι βωμολοχεις ΧΩΡΙΣ λογο;
Eγγονε, πλατεια πριν γινει ο Γαλαξιας, παιζαμε μπαλα. Μετα οταν φτιαχτηκε απο τον Παπαθανασιου ξημερωβραδιαζομαστε στο Σανραιζ (τωρα Γκουντις) και κοροιδευαμε τους Πανιωνιους απεναντι στον Αδωνι.νεα σμυρνη καλοκαιρι ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ!
βαλε φραγκα στην τραπεζα, γραψε σαντορινη , αλλαζει η ζωηEγγονε, πλατεια πριν γινει ο Γαλαξιας, παιζαμε μπαλα. Μετα οταν φτιαχτηκε απο τον Παπαθανασιου ξημερωβραδιαζομαστε στο Σανραιζ (τωρα Γκουντις) και κοροιδευαμε τους Πανιωνιους απεναντι στον Αδωνι.
Σοφό παιδί!«Η τραγωδία των γηρατειών δεν είναι ότι κάποιος είναι γέρος, αλλά ότι είναι νέος.
Μέσα σε αυτό το γερασμένο σώμα είναι μια καρδιά ακόμα τόσο περίεργη, ακόμα τόσο πεινασμένη, ακόμα γεμάτη λαχτάρα όσο ήταν στη νιότη.
Κάθομαι στο παράθυρο και παρακολουθώ τον κόσμο να περνάει, νιώθοντας σαν ξένος σε μια ξένη χώρα, ανίκανος να σχετιστώ με τον έξω κόσμο, κι όμως μέσα μου, καίει η ίδια φωτιά που κάποτε πίστευε ότι θα μπορούσε να κατακτήσει τον κόσμο.
Και η πραγματική τραγωδία είναι ότι ο κόσμος παραμένει ακόμα, τόσο μακρινός και άπιαστος, ένα μέρος που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω».
Υπάρχει υπόγειο πάρκινγκ ανεβαίνοντας προς τα αριστερά.Μα ειναι μαλάκας !!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ![]()
Πήγε φυλακή ο ανεψιός μου;;;;γιατι βωμολοχεις ΧΩΡΙΣ λογο;