BigMountain
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 143
- Like
- 40.068
- Πόντοι
- 30.086
Χαίρεται παππούδες.

Επικό live.ένα φανταστικό τραγούδι,
για την ιστορία το how many tears υπάρχει στο πρώτο LP των HELLOWEEN με τίτλο Walls of Jericho οπού ελείψη τραγουδιστή τραγουδάει ο κιθαρίστας Kai Hansen
Το φοβερό στην συγκεκριμένη εκτέλεση είναι ότι τραγουδάνε τόσο ό Kai Hansen όσο και οι 2 μετέπειτα τραγουδιστές των HELLOWEEN
![]()
Αν αυτό το συγκρότημα είχε καλύτερα λόγια, ίσως να γινόταν και το κορυφαίο της ροκ.
No quarter, κύριε!
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι...
Ώρα 5.21π.μ.
No quarter ... πολύ σκληρή κατάσταση ...
Εντάξει.
Δεν ακούω αυτήν την εποχήνNo quarter, κύριε!
No quarter ....
Υ.Γ. Τα δέοντα στη Sugar! Αλήθεια, γνωρίζει περί εμού και περί της ανεξαντλήτου οικονομικής δυνατότητός μου;;; (Συνταξιούχος ΟΓΑ κλπ κλπ);;;
Περάστε, περάστε!!Γέροντες καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Ήρθαμε να ξεσκονίσουμε τα υπνοδωμάτια.
καλημερα φιλε μου πσαρα
Σήμερα κάναμε το πρέπων για την πολυπληθή οικογένεια..
Λίγα πράγματα αλλά δεν πειράζει.
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, 10 μέρες κοσκινιζει!καλημερα φιλε μου πσαρα
να γελασεις λιγο με το φιλο σου
προχθες λεω παω για ψαρεμα
ετοιμασα τα συνεργα ..ξυπναω πρωι πρωι να παω στο παρκιγκ
αρχιζω μες τη νυχτα να λυνω το καλυμα
λεω μα ποιος μαλακας ελυσε το πισω σχοινι
οπως συνεχιζω λεω ..μα ποιος γυφτος εβγαλε το καλυμα της μηχανης ...και το διπλωσε κιολας ...
και μετα βλεπω οτι ελειπε το ποδι..το ειχε βγαλει ο ,μηχανικος για service
κλαιω ....
οτι πεις εσυ αφεντικοΌποιος δεν θέλει να ζυμώσει, 10 μέρες κοσκινιζει!
Εντάξει.
Γι΄ αυτούς δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Όλοι ξέρουμε το ταβάνι και το πάτωμά τους.
Εγώ λατρεύω ένα μάλλον παραγνωρισμένο τραγούδι τους ... Το παρακάτω, που είναι αληθινά 'βρώμικο' τόσο στην κιθάρα του και κυρίως στο σιδηροδρομικό τέμπο του όσο και στα λόγια του ...
Enjoy the zoo
And walk down 42nd Street
You wanna be excited too
And you will feel the heat
Υ.Γ. Έμεινα πρόσφατα και για μία εβδομάδα στην 42. No heat expected!
Είστε σοφός!καθόλου παραγνωρισμένο , από τα αγαπημένα μου είναι όπως και όλο το LP απλώς το Taken by Force σαν δίσκος έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδία μου γιατί ήταν το τελευταίο LP που έβγαλαν με τον roth. όλα τα τραγούδια είναι κατα την γνωμη μου ένα κλικ πάνω από το επίπεδο των scorpions. O δε τίτλος του δίσκου ήταν εμπνευσμένος από την Γερμανική version του παρακάτω βιβλίου
που περιγράφει τους ομαδικούς βιασμούς στην Γερμανία κατά την διάρκεια του Β'ΠΠ από τα συμαχικά στρατεύματα![]()
Taken by Force (book) - Wikipedia
en.wikipedia.org
Το αποτέλεσμα ήταν το εξώφυλλο που έδειχνε 2 παιδία να παίζουν πόλεμο πάνω από ένα συμμαχικό νεκροταφείο του Β΄ΠΠ να απαγορευτεί
![]()
και να αλλαχθεί με αυτό το αίσχος
![]()
Κομματάρα, μου άρεσε πάρα πολύ και με τα φωνητικά του Χάνσεν (από την πρωτότυπη έκδοση)ένα φανταστικό τραγούδι,
για την ιστορία το how many tears υπάρχει στο πρώτο LP των HELLOWEEN με τίτλο Walls of Jericho οπού ελείψη τραγουδιστή τραγουδάει ο κιθαρίστας Kai Hansen
Το φοβερό στην συγκεκριμένη εκτέλεση είναι ότι τραγουδάνε τόσο ό Kai Hansen όσο και οι 2 μετέπειτα τραγουδιστές των HELLOWEEN
![]()
Μεγάλη ατυχία κ.roger φίλε μου καλέ...καλημερα φιλε μου πσαρα
να γελασεις λιγο με το φιλο σου
προχθες λεω παω για ψαρεμα
ετοιμασα τα συνεργα ..ξυπναω πρωι πρωι να παω στο παρκιγκ
αρχιζω μες τη νυχτα να λυνω το καλυμα
λεω μα ποιος μαλακας ελυσε το πισω σχοινι
οπως συνεχιζω λεω ..μα ποιος γυφτος εβγαλε το καλυμα της μηχανης ...και το διπλωσε κιολας ...
και μετα βλεπω οτι ελειπε το ποδι..το ειχε βγαλει ο ,μηχανικος για service
κλαιω ....