Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 468K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Πως θέλουμε την γκόμενα [αν βρούμε γκόμενα] στο κρεβάτι; [Έως 4 ψήφοι]

  • Sexy lingerie, high heels, garter belt.

  • Να με ταίζει μουσακά, όπως η Μαμά μου.

  • Shibari bondage.

  • Δεν έχω κρεβάτι. Κοιμάμαι σε παγκάκι.

  • Όταν καταφέρω να βρω γκόμενα, θα σου πω πως την θέλω.

  • Ντυμένη Επίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας.

  • Εγώ θέλω γκόμενο.

  • Role play. Δασκάλα, Γραμματέας, Νοσοκόμα, Αθλήτρια κλπ.

  • Να μοσχοβολά καθαριότητα.

  • Μην είσαι αδιάκριτος. Εγώ θα την γαμήσω. Όχι εσύ.


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
78.407
Κριτικές
40
Like
19.227
Πόντοι
26.096
Καλημέρα σε όλους τους απόμαχους της ζωής!
 
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
78.407
Κριτικές
40
Like
19.227
Πόντοι
26.096
Θα υπάρξει βαρυσήμαντος ανακοίνωσις εντός του αμέσως επομένου χρονικού διαστήματος.
Αναμείνατε και το κυριότερο: Αναγνώσατέ την μετά της δεούσης προσοχής, ω ημιθανή παππούδια!
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
66.711
Like
26.602
Πόντοι
5.506
ενταξει θειε....
69.jpg
 

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
25.361
Κριτικές
42
Like
26.086
Πόντοι
28.246
Καλημέρα.
Τι θα μας ανακοινώσει πάλι ο νηματοθέτης; :think::coffee:
 
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
78.407
Κριτικές
40
Like
19.227
Πόντοι
26.096
Κυρίες [δεν υπάρχουν κυρίες αλλά η προσφώνηση αυτή αποτελεί τον διαχρονικό καημό μας] και κύριοι!

Καλώς ή κακώς είμαστε ένα νήμα, στο οποίο πάρα πολλοί θα ήθελαν να συμμετάσχουν αλλά λίγοι κρίνονται ικανοί τελικώς να είναι μέλη μας. Και αυτό αποτελεί ίσως και το DNA του παρόντος νήματος και η αιτία της διαχρονικότητάς του. Και η αιτία επίσης της συνεχούς εχθρότητας την οποίαν εισπράττομεν και την οποίαν τελικώς εγγράφομεν εις τους συρρικνωμένους -λόγω γήρατος- όρχεις μας.

Δεν είμασταν ούτε είμαστε ούτε θα είμαστε πάντα στο peak της 'δημοσιότητας'. Και τελικά δεν ήταν ποτέ αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο ήταν να κρατήσουμε τον χαρακτήρα και την ποιότητά μας [με τα όποια σκαμπανεβάσματά μας] και όχι να επιζητήσουμε την ποσότητα. Θα μπορούσαμε να είχαμε 100 μέλη ή και παραπάνω και να προσομοιάζουμε τελικά με έναν αλλαλόζοντα όχλο [επιτρέψατέ μου να εμέσω τρις επί τη αναφορά της λέξεως 'όχλος'].

Θα πρέπει επίσης να γίνει κατανοητό ότι ο blizardeye δεν ταυτίζεται με το Νηματοθέτη και ότι ο blizardeye και ο Νηματοθέτης δεν ταυτίζονται με τις Μονομελείς Επιτροπές του Νήματος που ρυθμίζουν τα της λειτουργίας του. Όποιος δεν κατανοεί το γεγονός αυτό, δεν ανήκει στο Νήμα μας.

Έχουμε αντιμετωπίσει επιτυχώς πλείστες όσες επιθέσεις, τις οποίες ενθυμούνται τα μέλη της πρώτης και δεύτερης γενιάς του νήματος. Εμείς δεν επιτεθήκαμε ποτέ σε άλλο νήμα. Αντεπιτεθήκαμε όμως. Δύο φορές.
Η πρώτη αντεπίθεσή μας ήταν στα τέλη Ιανουαρίου 2018 ή 2019 [η προϊούσα εγκεφαλική γήρανσις μου στερεί την ακριβή χρονική τοποθεσία] ότε τα μέλη του σπαμοθρέντ υπό την ηγεσία του κ. Νώντα επετέθησαν στο νήμα μας μαζικώς. Υπήρξε άμεσος αντεπίθεσης, τους σαρώσαμε εντός του νήματός των και έκτοτε το σπαμοθρέντ κατέρρευσε.
Χθες υπήρξε η 2η αντεπίθεσή μας. Αιτία .... ποιος άλλος; Ο κ. since1991. Πολλοί από εσάς δεν τον γνωρίζετε και δεν έχει νόημα να σας δώσω λεπτομέρειες. Στην αρχή και εμένα με εκνεύριζε. Τώρα πια τον λυπούμαι. Ο κ. since1991 είναι ένα άτομο που έχει υποστεί μεγάλη ψυχολογική κακοποίηση στην διάρκεια του λήξαντος γάμου του, όπως και ο ίδιος είχε ομολογήσει τότε με τα διάφορα νήματα που άνοιγε. Δεν θα τα αναφέρω. Γνωρίζω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος [και δεν αναφέρομαι στο νικ του] χρειάζεται βοήθεια. Το θέμα είναι να το κατανοήσει και ο ίδιος και να την αναζητήσει. Θα του δώσω και μία ακόμη συμβουλή: Να αποδεχθεί τον εαυτό του. Τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά του. Αυτό θα τον ηρεμήσει αρκετά. Και στην συνέχεια να αναζητήσει βοήθεια. Ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται Βοήθεια. Να προσπαθήσει να αφήσει στην άκρη την εμμονή του με το νικ blizardeye και να φροντίσει τον εαυτό του.
Το νήμα μας δεν είναι ψυχοθεραπευτική κοινότητα και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να γίνει μέλος μας όσο διακαώς και αν το επιθυμεί.

Χθες μέλη μας αντεπιτέθηκαν και εξέθεσαν τα επιχειρήματά τους στον νήμα, που ο blizardeye είχε θεσπίσει προς τιμήν του κ. The Saint. Καλώς επράξατε! Δεν ανέγνωσα όλες τις σελίδες που εγράφησαν. Πλην όμως η ουσία της νέας νικηφόρου αντεπιθέσεώς μας δεν αλλάζει.
Πλην όμως πρέπει να δοθεί ένα τέλος σ΄ αυτό.
Δεν έχουμε ανάγκη να αποδεικνύουμε στους άλλους ποιοι είμαστε. Όσοι ξέρουν ποιοι είμαστε, είναι μέλη μας. Οι υπόλοιποι δεν μας ενδιαφέρουν. Δεν υπάρχουν για εμάς. Είναι αόρατοι.

Ο blizardeye είχε ανοίξει το νήμα για τον κ. The Saint, επειδή το νικ αυτό είναι ιδιαιτάτως ενδιαφέρον. Γνωρίζω ποίος είναι ο κ. The Saint εις την πραγματικήν ζωήν. Είναι άνθρωπος βαθύτατα μορφωμένος και με αυθεντική αίσθηση του χιούμορ. Το νήμα εκείνο έπρεπε να σταματήσει την δραστηριότητά του επειδή οι κανόνες του και ο προορισμός του παρεβιάζοντο συστηματικώς και γι΄ αυτό σταμάτησε.
Το ανέστησε ο κ. since1991 εξαιτίας της εμμονής του με το νικ blizardeye. Μην τον δικαιώνετε συμμετέχοντας στο νήμα αυτό. Το νήμα αυτό απεβίωσε ή τουλάχιστον έχει χάσει τον αρχικό προορισμό του. Παύσατε να συμμετέχετε στο νήμα τούτο. Αντεπιτεθήκατε χθες, νικήσατε, αποχωρήστε. Veni, vidi, vici, ως και ο Ιούλιος Καίσαρ έλεγε.

Το παρόν νήμα θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμη. Άλλωστε όλοι μας προσδοκούμε το κέρασμα του γενναιόδωρου, large και σπάταλου Νηματοθέτου όταν το νήμα αυτό φθάσει τις 570.000 σελίδες.

Μία τελευταία αναφορά στον κ. The Saint. O Νηματοθέτης γνωρίζει ότι έχετε παράπονα από αυτόν [καλώς ή κακώς], τα οποία συνεχίζετε να διατυπώνετε όταν σας δοθεί ευκαιρία. Ο Νηματοθέτης σας σέβεται, σας αγαπά και σας εκτιμά και εάν, κ. The Saint, πιστεύετε ότι ο Νηματοθέτης έσφαλε απέναντί σας, τότε σας υπενθυμίζει μέρος του εισαγωγικού σημειώματος του παρόντος νήματος:
Σ΄ αυτούς που ξέρουν ότι τα σφάλματα και η αποτυχία είναι μέσα στη ζωή.
Σ΄ αυτούς που με χιούμορ και αυτοσαρκασμό προσπερνούν τις καταστάσεις, χωρίς εμμονές και κολλήματα.
Θα μας παίξετε;


Last but nor least. Υπάρχουν παλαιότερα μέλη του νήματος, που τριγυρνάνε δεξιά και αριστερά, εγχέοντας δηλητήριο κατά του νήματος και του Νηματοθέτου προσωπικώς. Ενδεικτικώς και ουχί περιοριστικώς αναφέρω χθεσινή αναφορά παλαιοτέρου μέλους του Νήματος περί του ότι ο Νηματοθέτης έχει γεμίσει το παρόν νήμα με ναυάγια.
Στα μέλη αυτά θα ήθελα να είπω τα εξής: Μην αναμένετε από το νήμα να σας δώσει Ταυτότητα. Μόνοι σας θα την κατακτήσετε και το κυριότερο ... Μόνοι σας θα την διατηρήσετε.
Στο παρόν νήμα η επιβίωση είναι σκληρή. Δεν είμαστε η μαμά σας ούτε έχουμε μπιμπερό για εσάς. Αν χρειάζεστε την μαμά σας ή το μπιμπερό σας, αναζητήστε αυτά που σας λείπουν σε άλλα νήματα. ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ.

Τέλος ο Νηματοθέτης θα ήθελε να εκφράσει μίαν προσωπικήν επιθυμίαν:
Από το νήμα λείπει ο αδελφός του, ο Ταρίφας, ο κ. NICK TRIVE. Ελπίζουμε όταν βάλει σε ρέγουλα την δουλειά του να επανέλθει.
Από το νήμα λείπει ο ιστορικός Ανακριτής του, ο κ. popov. Τον παρακαλούμε να επανέλθει.
Από το νήμα λείπει ο κ. The Saint. Τον παρακαλούμε να επανέλθει.
Από το νήμα λείπει ο κ. troubakhs μου. Τον παρακαλούμε να επανέλθει.
Από το νήμα λείπει ο κ. Vlandis4. Νοσηλεύεται εις Ψυχιατρικόν Ίδρυμα. Παρακαλούμε την Διοίκησιν του Ιδρύματος να του δώσει άδεια να επανέλθει.

Υ.Γ. Χθες άνοιξε ένα κακέκτυπο του δικού μας νήματος. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ!
 
Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
78.407
Κριτικές
40
Like
19.227
Πόντοι
26.096
Επιτέλους!
Η αισθητική σας παρουσιάζει ταχύτατην βελτίωσιν.
Εύχομαι να σας μιμηθούν και οι υπόλοιποι εδώ μέσα.
Τι κρίμα που δεν είσθε ανεψιός μου ... Φευ!
 
Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
78.407
Κριτικές
40
Like
19.227
Πόντοι
26.096

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
6.951
Κριτικές
32
Like
11.290
Πόντοι
11.746
Καλημέρα :hi:
Αυτή μπορεί να σας αρέσει δυστυχώς δε βάζω το χέρι στη φωτιά ότι ζει :dunno:
 

Συνημμένα

  • 20200728_114918.jpg
    20200728_114918.jpg
    570,3 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
78.407
Κριτικές
40
Like
19.227
Πόντοι
26.096
Καλημέρα :hi:
Αυτή μπορεί να σας αρέσει δυστυχώς δε βάζω το χέρι στη φωτιά ότι ζει :dunno:
Κοιτάξτε, κύριε.
Γυναί ως η ανωτέρω ανήκουν εις μίαν ανωτέραν τάξιν. Την τάξιν των ωρίμων, σαγηνευτικών και γοητευτικών γυναικών, οι οποίες εισέρχονται σε τόπους και χρόνους που αυτές επιλέγουν με τους συντρόφους που αυτές επιλέγουν και ο κόσμος χωρίζεται στα δύο προκειμένου αυτές να βηματίσουν.
Αφήσατε την πλέμπα να ασχολείται με τας αγουρίδας.
Οι αγουρίδες αυτές θα ωριμάσουν. Είναι θέμα χρόνου. Ελάχιστες όμως εξ αυτών θα θυμίζουν το παρελθόν τους. Και εκεί βρίσκεται η Νέμεσις!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom