Έχει παραγίνει τύποι. Δεν περνάει μέρα που να μην αναφερθείτε σε εμένα. Και μετά απαιτείτε να μην έρχομαι στο νήμα σας. Μα, είμαι ο σούπερσταρ του νηματός σας. Και αν δεν αναφερθείτε εδώ σε εμένα, έρχεστε και κωλοτρίβεστε αλλού. Εχθές στο νήμα "Μοναξιά" (το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την κλαψομουνίαση που το παρουσιάζετε), ήρθε η κυρία Ρεγκίνα - θέλω - Λουκάνικο, να ειρωνευτεί και να δείξει χαρακτήρα επειδή έγραψα (στο νήμα μου!) ότι στις γυναίκες αρέσουν οι "τσαχπίνηδες" άντρες. Εγώ από την αρχή ήμουν αμυνόμενος γιατί ξέρω ότι η κυρία Θέλω Λουκάνικο είναι επίτιμη εδώ, και εκείνη σύντομα κατέληξε στο σκοπό που είχε επισκεπτομενη το νήμα μου - να ειρωνευτεί:
Είχαν δίκιο που σε τραμπουκίσανε δίπλα. Καλό βράδυ, γιατί όποιος μιλάει μαζί σου πρασινίζει.
Ναι, πρασίνισε ο Τρουμπάκης επειδή είπε μεταξύ πολλών άλλων αυτό:
Πριν μερικές μέρες, ο νηματοθέτης σας σε άσχετο χρόνο αμόλησε αυτό ειρωνευόμενος το νήμα "Εσάνς Κωλίλας" (δεν έχετε και χιούμορ εκτός των άλλων, αρκεί να διαβάσει κάποιος τα μεταξύ σας αστεία) που πριν καιρό είχα ανοίξει σχετικά με την δυσωσμία του κώλου μερικών κοριτσιών:
Όταν το χάσετε, θα πηγαίνετε στο εσανς κωλιλας του κ. Since για να τα λέτε.
Σήμερα ξεκινήσατε πάλι:
Εντάξει, μέλος του bou με 9 γράμματα ξεκινάει με s και τελειώνει σε 1. :S :S :S :S :S :S