ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.524
- Πόντοι
- 8.006
καληνυχτα σε ολους και ολες
Αυτό βρήκα:κυνικός, -ή, -ό
που εκφράζεται (δυσάρεστα) και με απόλυτη ευθύτητα και ειλικρίνεια, χωρίς ευγένεια ή ευπρέπεια
συνώνυμα: ωμός
κυνικός λόγος
κυνικός άνθρωπος
Δεν νομίζω ότι είμαι τέτοιος άνθρωπος![]()
Καληνυχτουδια παίδαρεΏρα για υπνο. Καληνύχτα Sith
Έτσι μάλιστα,έχεις ένα point εδώ που τα λέμεMην το παιρνεις με την στενη εννοια της μεταφρασης γιαβρι μου ..
Κινικος γινεται ενας ανθρωπος ο οποιος μετα απο δυνατα χτυπηματα της μοιρας , αρρωστιες θανατοι αγαπημενων προσωπων , και αφου περασει το σταδιο της απολυτης δυστυχιας και σηκωθει ορθιος (αμα σηκωθει) , οτι του τυχει μετα το αντιμετωπιζει με ενα διαφορετικο τροπο . Ο οποιος πολλες φορες ειναι αγνωστος για τους γυρω ... Αλλοι αυτο το λενε <<δυναμη>> , αλλοι το λενε <<γκριζοποιηση του συναισθηματος>> η αδυναμια <<παραγωγης του>> . Αλλοι απλα κυνισμο , για το συνδεσω με το πρωτο σχολιο που εκανα , σχετικα με το <<οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο>>
ΥΓ . Δεν υπονοησα οτι εισαι κινικος , απλα προσθεσα και αυτη την εκδοχη
Έτσι μάλιστα,έχεις ένα point εδώ που τα λέμε
Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν,καληνύχτα,ύπνο ελαφρύ![]()
δε σου φαινεται καθολου παντως για 36
Καλησπερα . Γιατι το λες αυτο ?δε σου φαινεται καθολου παντως για 36![]()
δειχνεις μικροτερη, απλαΚαλησπερα . Γιατι το λες αυτο ?
Δεν σου εχει ξανατυχει να σου μιλαει ετσι , μια γυναικα του χωρου , 36 χρονων , ετσι ?
1981 γεννηθηκαδειχνεις μικροτερη, απλα
ΟΚ . Απλα επειδη πολλες φορες.. εχω καει στο χυλο και φυσαω και το γιαουρτι.. το μετεφρασα σαν υπαινιγμο για κατι αλλο ...1981 γεννηθηκα
ολα κομπλε κοριτσαραΟΚ . Απλα επειδη πολλες φορες.. εχω καει στο χυλο και φυσαω και το γιαουρτι.. το μετεφρασα σαν υπαινιγμο για κατι αλλο ...
Ζητω συγγνωμη ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ !
Ενταξει γιαβρι μου .Σε ευχαριστω πολυ ..Ζητω συγνωμη αν αρπαχτηκα λιγοδειχνεις μικροτερη, απλα
Να σαι καλα γιαβρι μουολα κομπλε κοριτσαρα