baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.494
- Πόντοι
- 6.035
Mia χωριάτικη σαλάτα.Έφαγες τίποτα;![]()
Mia χωριάτικη σαλάτα.Έφαγες τίποτα;![]()
Μόνο;θα σε κόψει λόρδα οσονούπω.Εγώ χτύπησα μοσχαράκι σπάλα κατσαρόλας με πιλάφι και μελιτζάνα.Μπυρίτσα τώρα να κατέβειMia χωριάτικη σαλάτα.
Εγώ να δεις τι έχω πάθει...2 μπλουζάκια έχω αλλάξει από κείνη την ώρα, κρύος ιδρώτας με κόβει![]()
Και κρύος και ζεστός εναλλάξ... Ή ψύξη ή θερμοπληξία θα πάθουμε...
Mia χωριάτικη σαλάτα.
ε ναι ρε...αλλοιως θα ηταν ντοματοσαλατα...ο μπαρος ειναι μεγαλος μυστης της κουζιναςΦέτα είχε μέσα?
![]()
![]()
το μαθες το κολπο με το γιουτιουμπ ε?![]()
![]()
![]()
Den ρωτάνε μαλακίες.Φέτα είχε μέσα?
χοντρόDen ρωτάνε μαλακίες.
Σε λιγο θα ρωτήσει αν είχε αγγούρι και ελαιόλαδο.χοντρό
στο ειπα...ειναι σκληρος καριολης ο μπαρος στο μαγειρεμαχοντρό
Εγώ σήμερα του έκανα κεφάλι μέχρι να μου μάθει το κόλπο με τα βίντεο αλλά έκανε υπομονή,έτσι ξηγιούνται οι φίλοιΣε λιγο θα ρωτήσει αν είχε αγγούρι και ελαιόλαδο.![]()
Ένα μεγάλο μπράβο στον ηλικιωμένο που έχει τα παπάρια να την πέφτει ανοιχτά σε γκομενάκια παρ όλη την ηλικία του και δεν λογαριάζει τίποτα... Αν του σηκώνεται κιόλας θα πρέπει να πάει κάτω από το μπαλκόνι του αντιπροσωπεία της γενιάς που προσπαθεί να βγάλει γκόμενα κάνοντας like στο facebook και να φωνάζει “ΑΞΙΟΣ”! Αν του κάτσει η γκόμενα θα του δώσω συγχαρητήρια!
ο ερεισερ ειναι πολυ ενταξει τυπος...αλλα να ξερεις οτι με την κυρια ρεγκινα σκανε της μπαλες απο τα παιδακια που παιζουν....να τα λεμε ολαΕγώ σήμερα του έκανα κεφάλι μέχρι να μου μάθει το κόλπο με τα βίντεο αλλά έκανε υπομονή,έτσι ξηγιούνται οι φίλοι![]()
Καφρίλα.ο ερεισερ ειναι πολυ ενταξει τυπος...αλλα να ξερεις οτι με την κυρια ρεγκινα σκανε της μπαλες απο τα παιδακια που παιζουν....να τα λεμε ολα