athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 76.356
- Πόντοι
- 12.756
ΛΑΝΘΑΝΕΙΣ σφοδρα
Ευχαριστώ αλλά κάποιος παντρεμένος αποκλείεται να είναι σοβαρός. Εξ ορισμού.
ειμαι ΜΝΗΣΤΕΥΜΕΝΟΣ και ΟΥΧΙ παντρεμενος
υγ το εχω αναφερει πολλακις

ΛΑΝΘΑΝΕΙΣ σφοδρα
Μνηστευμένος είπαμε, πόσες φορές θα το πούμε ακόμα για να το εμπεδώσουμε;
Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης!ΛΑΝΘΑΝΕΙΣ σφοδρα
ειμαι ΜΝΗΣΤΕΥΜΕΝΟΣ και ΟΥΧΙ παντρεμενος
υγ το εχω αναφερει πολλακις![]()
αγαπαω οχι δεν θα στριψωΤι Γιάννης, τι Γιαννάκης!
Όχι παντρεμένος αλλά παντρεμενάκιας!
Θα δεχόμουν το επιχείρημα μόνο στις περιπτώσεις του στρίβειν δια του αρραβώνος.
(Α, πες ότι μας διαβάζει να μπω στο νόημα νωρίτερα)αγαπαω οχι δεν θα στριψω![]()
Είπαμε όλοι έχουμε μία υποθετική εικόνα τής πραγματικότητας ακόμα καί οι σοφοί - το θέμα άνθρωπος - κόσμος και η σύνδεση αυτών είναι ακόμα υπό διερεύνηση - ιδωμεν λοιπόνΌλα είναι γύρω από τα βασικά ένστικτα, όπως λέει ο Φρόιντ:
αυτά συνδέονται με το «Εκείνο», το ασυνείδητο μέρος της ψυχής που μας ωθεί στην ικανοποίηση ορμών όπως η πείνα, η δίψα και το ένστικτο αναπαραγωγής.
Ο Μάρξ είπε γιατί να κάνουν sex μόνο οι φεουδάρες; να κάνει και το προλεταριάτο.
Και ο Ινδιάνος γεράκος υποψιάζομαι έλεγε θεωρίες για να πουλήσει βιβλία.
Ακόμα και οι Αλλαχουαμπάρηδες άμα διαβάσεις το Κοράνι τους λέει
ότι άμα είναι πιστοί θα αμειφθούν με 72 παρθένες.
![]()
«Η γνώση μας μπορεί να είναι πεπερασμένη, ενώ η άγνοιά μας πρέπει απαραιτήτως να είναι άπειρη.»Είπαμε όλοι έχουμε μία υποθετική εικόνα τής πραγματικότητας ακόμα καί οι σοφοί - το θέμα άνθρωπος - κόσμος και η σύνδεση αυτών είναι ακόμα υπό διερεύνηση - ιδωμεν λοιπόν![]()
Και τι θα τόν κάνεις Ωρίων τον σοβαρό φίλοΈχω μόνο τρολ φίλους. Χρειάζομαι κάποια στιγμή και έναν φίλο σοβαρό. Εάν δεν μπορείς εσύ, πάντως, θα ψάξω στα πολιτικά νήματα.
Μακάρι να γίνεται φίλοι εσείς οι δύο - αν γίνεται πάντως θα γαζωνετετον βρηκες![]()
επενδυεις με προσοχη και αν καταφερει καποιος να εχει εστω και 2 αληθινους φιλους ειναι μαγκαςΚαι τι θα τόν κάνεις Ωρίων τον σοβαρό φίλοθα επενδύσεις πάνω του ?
δεν φαίνεται πάντως πολύ σοβαρό και πολύ έξυπνο να επενδύεις σε ανθρώπους η μήπως όχι
![]()
Ο μπαμπάς δε θα με άφηνε ποτέ να επενδύσω κάπου χωρίς να έχω ρωτήσει πρώτα εκείνον και τους ειδικούς συμβούλους μας.Και τι θα τόν κάνεις Ωρίων τον σοβαρό φίλοθα επενδύσεις πάνω του ?
δεν φαίνεται πάντως πολύ σοβαρό και πολύ έξυπνο να επενδύεις σε ανθρώπους η μήπως όχι
![]()
ναι ναι εχω στατους ΣΟΒΑΡΟΟ μπαμπάς δε θα με άφηνε ποτέ να επενδύσω κάπου χωρίς να έχω ρωτήσει πρώτα εκείνον και τους ειδικούς συμβούλους μας.
Έτσι τον θέλω. Για το status μου.
Σωστά αλλά είμαστε και κάποιας ηλικίας πια και δύσκολα κάνεις δυνατές φιλίες μεγάλος - αλλά ποιος ξέρει?επενδυεις με προσοχη και αν καταφερει καποιος να εχει εστω και 2 αληθινους φιλους ειναι μαγκας
ισχυει αυτο ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο σε μεγαλυτερες ηλικιεςΣωστά αλλά είμαστε και κάποιας ηλικίας πια και δύσκολα κάνεις δυνατές φιλίες μεγάλος - αλλά ποιος ξέρει?
Τα βλέπεις, Jimmy;ναι ναι εχω στατους ΣΟΒΑΡΟ![]()
ΟΛΑ τα καλα εχωΤα βλέπεις, Jimmy;
Είναι και μέλος Επιστημονικής Ομάδας ο άνθρωπος. Είναι και Αθηναίος, δεν είναι τίποτα βλαχαδερό από καμιά επαρχία.
Μήν τον παρεξηγείς αγαπητέ - ενώ ο Ωρίων δεν φοβάται τίποτα- πάντα στην αρχή φοβάται - ο μπαμπάς τον έχει κάνει καχύποπτο - είναι καλός πάντως ( τις περισσότερες φορές δηλαδήΟΛΑ τα καλα εχω![]()
ΟΤΑΝ ξανακανεις σχεση ΜΗΝ εξαφανιστεις να τα συνδυαζειςΜήν τον παρεξηγείς αγαπητέ - ενώ ο Ωρίων δεν φοβάται τίποτα- πάντα στην αρχή φοβάται - ο μπαμπάς τον έχει κάνει καχύποπτο - είναι καλός πάντως ( τις περισσότερες φορές δηλαδή)
Μία χαρά είναι ο Αθηναίος - ποτέ δεν θυμάμαι κάτι σοβαρό αρνητικό να δημιουργήθηκε και να εμπλέκεται - και έχει καί χιούμορΤα βλέπεις, Jimmy;
Είναι και μέλος Επιστημονικής Ομάδας ο άνθρωπος. Είναι και Αθηναίος, δεν είναι τίποτα βλαχαδερό από καμιά επαρχία.