user212024
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Δεν ήταν ακόλαστη βρε η Μαρία μια συνηθισμένη κοπέλα ήταν που της άρεσαν οι ώριμοι άνδρεςΚαλά κάνεις. Και ο Jimmy τι κατάλαβε με την ακόλαστη Πατρινιά;;
Δεν ήταν ακόλαστη βρε η Μαρία μια συνηθισμένη κοπέλα ήταν που της άρεσαν οι ώριμοι άνδρεςΚαλά κάνεις. Και ο Jimmy τι κατάλαβε με την ακόλαστη Πατρινιά;;
Πεστα Χρυσόστομε και με τρόμαξεςΔΕΝ πιστευω στην φιλια αντρα και γυναικας![]()
Οι ώριμοι άντρες της άρεσαν. Αυτά που έλεγαν οι ώριμοι άντρες της άρεσαν;Δεν ήταν ακόλαστη βρε η Μαρία μια συνηθισμένη κοπέλα ήταν που της άρεσαν οι ώριμοι άνδρες![]()
Πιστα είναι μόνο τα σκυλιά από ότι ξέρωόχι οι άντρες- αυτά είναι τις νέας τάξης - εγώ να ξέρεις δεν συμφωνώ - πρέπει ο άντρας που καί πού να κάνει τη κουτσουκελα του
Βασικά έτσι είναι όπως τα λες, απλά ο αδελφός παρατηρεί τις καθυστερήσεις ορισμένων συνδυασμών γιατί οφείλει ο ΟΠΑΠ να μοιράζει ένα ποσοστό των κερδών του, ειδάλλως δεν θα ποντάρει ο κόσμος.Το Κίνο νομίζω είναι προγράμματα αλγόριθμοι κτλ
Ξέμπλεξε τώραΜε πατρινιά έμπλεξες;
Δεν είχα παρτίδες αλλά ούτε και κόντρα, ένα άγνωστο μέλος από τις χιλιάδες εδώ μέσα.Έχει κανένας νέα του;
ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΓΚΡ.....
Σε περίμενα να κανονίσουμε για ιδιαίτερα μαθήματα σχετικά με το σχέδιο ΆΡΧΩΝΔΕΝ πιστευω στην φιλια αντρα και γυναικας![]()
Δεν πρότεινες κανένα βιβλίο βλέπω όμως.Εσύ ξέρεις
άμα θέλεις κανένα καλό βιβλίο να σου προτείνω πες μου.
Λείπει ο Ανανέωσης και αναπληρώνω τα καθήκοντα του.
Αναγκαστική απουσία.Έχει και ιστοριοδίφη το νήμα (Ανανέωσης) που διαβάζει πολλά βιβλία αλλά χτες και σήμερα δεν τον βλέπω και ανησυχώ![]()
Πιο εύκολα να σπάσεις τον Κώδικα Ντα Βίντσι από τους Κώδικες του ΔασκάλουΚι εγώ λίγα πράγματα, κάνα τζόκερ το πολύ 5-10 ευρώ.
Προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω τον Δάσκαλο.
Γύρισα.Τί έγινε ο Ανανέωσης; έχω χάσει επεισόδια σόρρυ δεν προλαβαίνω!
Εντάξει, άμα είσαι καλά από υγεία.Αναγκαστική απουσία.
Αλλά όλα καλά.
Ελειψα 9 μέρες και πέσαν σχεδόν όλα τα νήματα,εκτός από αυτό.
Δεν θα το διάβασες του απάντησα, ο @Κοχύλι ενδιαφέρετε για διαλογισμό και του πρότεινα τους Στωικούς, ας διαβάσει τον Επίκτητο και βλέπουμε.Δεν πρότεινες κανένα βιβλίο βλέπω όμως.
Βρες Κλανιάρα να σου μαγειρεύει με δενδρολίβανο θα χαζέψεις εντελώς...Επέστρεψα.
Είχα ξεχάσει κωδικό πρόσβασης.
To είδα τώρα.Δεν θα το διάβασες του απάντησα, ο @Κοχύλι ενδιαφέρετε για διαλογισμό και του πρότεινα τους Στωικούς, ας διαβάσει τον Επίκτητο και βλέπουμε.
Υπάρχει και δωρεάν (τσαμπέ) στο internet (pdf).