rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.357
- Πόντοι
- 15.446
Τι χειρόγραφα είναι αυτά;;;Μελετώ κάποια χειρόγραφα σχετικά με το πως να κατευθύνω τις σκέψεις και να έχω έναν στοιχειώδη έλεγχο του νου !

Τι χειρόγραφα είναι αυτά;;;Μελετώ κάποια χειρόγραφα σχετικά με το πως να κατευθύνω τις σκέψεις και να έχω έναν στοιχειώδη έλεγχο του νου !
Μου τα έδωσε ένα φιλικό μου πρόσωπο και αναφέρονται γενικά στον αυτοέλεγχο, δεν είναι κάποιο βιβλίοΤι χειρόγραφα είναι αυτά;;;![]()
Εσύ ξέρειςΜου τα έδωσε ένα φιλικό μου πρόσωπο και αναφέρονται γενικά στον αυτοέλεγχο, δεν είναι κάποιο βιβλίο![]()
τεχνικες;Μου τα έδωσε ένα φιλικό μου πρόσωπο και αναφέρονται γενικά στον αυτοέλεγχο, δεν είναι κάποιο βιβλίο![]()
Θα μου ήταν χρήσιμο και κάποιο βιβλίο σίγουρα, προτείνε μου φυσικά!Εσύ ξέρεις
άμα θέλεις κανένα καλό βιβλίο να σου προτείνω πες μου.
Λείπει ο Ανανέωσης και αναπληρώνω τα καθήκοντα του.
Μπορείς να ξεκινήσεις με λίγο διαλογισμό, εμένα με βοηθάει!τεχνικες;
αυτο πραγματικα πρεπει καποια στιγμη να το ξεκινησω σοβαραΜπορείς να ξεκινήσεις με λίγο διαλογισμό, εμένα με βοηθάει!
Αξίζει! Πλέον έχει αποδειχθεί και επιστημονικά ότι βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου μας γενικότερααυτο πραγματικα πρεπει καποια στιγμη να το ξεκινησω σοβαρα
Το καλύτερο είναι το εγχειρίδιο του Επίκτητου για το θέμα που θέλεις.Θα μου ήταν χρήσιμο και κάποιο βιβλίο σίγουρα, προτείνε μου φυσικά!
ΣτωικήΜπορείς να ξεκινήσεις με λίγο διαλογισμό, εμένα με βοηθάει!
Η Μαρία η πρώην μου άλλη μια που με παράτησε δηλαδήΔεν γνωρίζω πολλά για τις συκεές, το μόνο που θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρικάς πήγαινα και αιχμαλώτιζα τις χρυσόμυγες, έτσι τις λένε αλλά δεν είναι μύγες είναι σκαθάρια δηλαδή κανονικά τα λένε χρυσοκάνθαρους.
Αυτά πηγαίναν στα ώριμα σύκα τα συλλάμβανες μετά τα κρατούσες και τα τάιζες ζάχαρη.
Αν καταφέρεις κάτι - θέλω να με διδάξεις - θα είμαι καλός μαθητήςΦυσικά, πολλά τα οφέλη του δρόμου που επέλεξα παρά το νεαρό της ηλικίας μου, κανονικά θα έπρεπε να αθλούμαι και να συναντώ - αποπλανώ νεαρές όμορφες παρουσίες διότι είμαι σεξ σύμπολ όπως είναι γνωστό άλλωστε! Ομως ο δρόμος του πνεύματος είναι μοναχικός και δύσβατος πλην όμως οδηγεί στην προσωπική αυτοβελτίωση της ταπεινής μας υπάρξεως !
Συγκεκριμένα :
Καλλιεργώ την υπομονή και μαθαίνω να μην είμαι βιαστικός !
Ελέγχω τον θυμό και μαθαίνω να δείχνω κατανόηση !
Μελετώ κάποια χειρόγραφα σχετικά με το πως να κατευθύνω τις σκέψεις και να έχω έναν στοιχειώδη έλεγχο του νου !
Γνωρίζω το σώμα και τις επθυμίες αυτού και στοχεύω να αποκτήσω τον έλεγχο ώστε να μην γίνομαι έρμαιο των επιθυμιών του !
Είμαι στην αρχή ακόμα αλλά πιστεύω πως με την πάροδο του χρόνου θα έχω καταφέρει πολλά !!![]()
Πες της χαιρετίσματα ότι ο οργανισμός θέλει πρωτεΐνες και κολλαγόνα,Η Μαρία η πρώην μου άλλη μια που με παράτησε δηλαδήήταν αυστηρή χορτοφάγος
Εγώ τής τα έλεγα αλλά τίποτα αυτήΠες της χαιρετίσματα ότι ο οργανισμός θέλει πρωτεΐνες και κολλαγόνα,
υδατάνθρακες και λιπαρά. Αλλιώς σου πέφτουν τα μαλλιά, τα δόντια,
χαλάνε οι αρθρώσεις και πολλά άλλα.
Ναι πολύ ισχυρογνώμονες, εδώ υπάρχουν επιστημονικές μελέτες και ζωντανά παραδείγματα, που αυτές το δικό τους.Εγώ τής τα έλεγα αλλά τίποτα αυτή- σαμπως υπάρχει γυναίκα που να ακούει
![]()
Se dio lepta (όσοι το πόνταραν) πήγαν ταμ€ίο (62o 0-1 & 64o 1-1) και ήδη από χθες ενωρίςBreaking News :
o Daskalos λέει Σκωτία - Ελλάδα αμφίσκορο (γκολ γκολ)
αλλά και σήμερα είχε όντως κλειδώσει εκεί το παιχνίδι => 2-3 τέρματα και αμφίσκορο = goal/goal.Για την Εθνική, η πρώτη εκτίμηση είναι 2-3 τέρματα και μετά με μικρότερη πιθανότητα το αμφίσκορο, αύριο βλέπουμε τις εξελίξεις των αποδόσεων![]()
Δεν δίνω νεώτερη πρόγνωση, περίπου 1 ώρα προ έναρξης η καλύτερη επιλογή είναι 2-3 τέρματα
Αραβικές, βάλε την κυρά να στη γυμνάζειτεχνικες;
Ρίξε κανένα δελτίο ρε κακομοίρη, σας το έδωσα και πάλι, είπαμε δεν πέφτουν έξω οι κυρΠαντελήδες, αλλά όταν ο τερματοφύλακας προέρχεται από το μπουρδέλο σας και δίνει στην ουσία τη μπάλα στον επιθετικό, ε θα πάει κάδο η εναλλακτική επιλογή (τα 2-3 τέρματα).Τα πράγματα steile![]()
Επίσης, θα το κάνουμε καληνυχτάδικο εδώ μέσακαλο ξημερωμα δασκαλε
Ελπίζω να καταφέρω κάτι, θα δείξει
Να μήν το βάλεις κάτω κοχύλι - έτσι καί αλλιώς όλοι μια υποθετική εικόνα τής πραγματικότητας έχουμε - ποιο είναι το το σωστό καί ποιο το λάθος τρέχα γυρεύεΕλπίζω να καταφέρω κάτι, θα δείξει
Αλλιώς θα επιστρέψω στον δρόμο της ακολασίας
Μόνο η πρόθεση σου αρκεί, την εκτιμώ ιδιαιτέρως![]()