Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.357
Πόντοι
15.446

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.357
Πόντοι
15.446
Μου τα έδωσε ένα φιλικό μου πρόσωπο και αναφέρονται γενικά στον αυτοέλεγχο, δεν είναι κάποιο βιβλίο :coffee:
Εσύ ξέρεις :dunno:
άμα θέλεις κανένα καλό βιβλίο να σου προτείνω πες μου.
Λείπει ο Ανανέωσης και αναπληρώνω τα καθήκοντα του.

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
823
Πόντοι
81
Εσύ ξέρεις :dunno:
άμα θέλεις κανένα καλό βιβλίο να σου προτείνω πες μου.
Λείπει ο Ανανέωσης και αναπληρώνω τα καθήκοντα του.
Θα μου ήταν χρήσιμο και κάποιο βιβλίο σίγουρα, προτείνε μου φυσικά!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
77.068
Πόντοι
12.756

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
823
Πόντοι
81
αυτο πραγματικα πρεπει καποια στιγμη να το ξεκινησω σοβαρα
Αξίζει! Πλέον έχει αποδειχθεί και επιστημονικά ότι βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου μας γενικότερα

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.357
Πόντοι
15.446
Θα μου ήταν χρήσιμο και κάποιο βιβλίο σίγουρα, προτείνε μου φυσικά!
Το καλύτερο είναι το εγχειρίδιο του Επίκτητου για το θέμα που θέλεις.
Μπορείς να ξεκινήσεις με λίγο διαλογισμό, εμένα με βοηθάει!
Στωική

Συνημμένα

• ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ.jpg
    ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ.jpg
    500,9 KB · Εμφανίσεις: 3

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
410
Πόντοι
21
Δεν γνωρίζω πολλά για τις συκεές, το μόνο που θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρικάς πήγαινα και αιχμαλώτιζα τις χρυσόμυγες, έτσι τις λένε αλλά δεν είναι μύγες είναι σκαθάρια δηλαδή κανονικά τα λένε χρυσοκάνθαρους.
Αυτά πηγαίναν στα ώριμα σύκα τα συλλάμβανες μετά τα κρατούσες και τα τάιζες ζάχαρη.
Η Μαρία η πρώην μου άλλη μια που με παράτησε δηλαδή :cheesy: ήταν αυστηρή χορτοφάγος- μια συζήτηση που κάναμε μου είπε ότι δεν τρώει σύκα για έχουν έντομα :confused: τι λέει λέω το βλαμμένο -ας το ψάξω λίγο - όντως η Συκιά έχει τα άνθη της εσωτερικά - με την επικονίαση κάποιο εντομο (δεν θυμάμαι αν είναι αυτό που λές) γεννάει και τα αυγά του μέσα στο συκο επειδή το θεωρεί προστατευόμενο περιβάλλον - κάποιες νύμφες δεν καταφέρνουν να βγούνε από το σύκο και πεθαίνουν μέσα του- για αυτό αγαπητοί χορτοφάγοι μην τρώτε σύκα περιέχουν έντομα (ζωικές πρωτεΐνες):angel:

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
410
Πόντοι
21
Φυσικά, πολλά τα οφέλη του δρόμου που επέλεξα παρά το νεαρό της ηλικίας μου, κανονικά θα έπρεπε να αθλούμαι και να συναντώ - αποπλανώ νεαρές όμορφες παρουσίες διότι είμαι σεξ σύμπολ όπως είναι γνωστό άλλωστε! Ομως ο δρόμος του πνεύματος είναι μοναχικός και δύσβατος πλην όμως οδηγεί στην προσωπική αυτοβελτίωση της ταπεινής μας υπάρξεως !
Συγκεκριμένα :
Καλλιεργώ την υπομονή και μαθαίνω να μην είμαι βιαστικός !
Ελέγχω τον θυμό και μαθαίνω να δείχνω κατανόηση !
Μελετώ κάποια χειρόγραφα σχετικά με το πως να κατευθύνω τις σκέψεις και να έχω έναν στοιχειώδη έλεγχο του νου !
Γνωρίζω το σώμα και τις επθυμίες αυτού και στοχεύω να αποκτήσω τον έλεγχο ώστε να μην γίνομαι έρμαιο των επιθυμιών του !
Είμαι στην αρχή ακόμα αλλά πιστεύω πως με την πάροδο του χρόνου θα έχω καταφέρει πολλά !! :hi:
Αν καταφέρεις κάτι - θέλω να με διδάξεις - θα είμαι καλός μαθητής IMG_20251009_221048.jpg

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.357
Πόντοι
15.446
Η Μαρία η πρώην μου άλλη μια που με παράτησε δηλαδή :cheesy: ήταν αυστηρή χορτοφάγος
Πες της χαιρετίσματα ότι ο οργανισμός θέλει πρωτεΐνες και κολλαγόνα,
υδατάνθρακες και λιπαρά. Αλλιώς σου πέφτουν τα μαλλιά, τα δόντια,
χαλάνε οι αρθρώσεις και πολλά άλλα.

Συνημμένα

• κολλα+γόνο.jpg
    κολλα+γόνο.jpg
    359,2 KB · Εμφανίσεις: 1

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
410
Πόντοι
21
Πες της χαιρετίσματα ότι ο οργανισμός θέλει πρωτεΐνες και κολλαγόνα,
υδατάνθρακες και λιπαρά. Αλλιώς σου πέφτουν τα μαλλιά, τα δόντια,
χαλάνε οι αρθρώσεις και πολλά άλλα.
Εγώ τής τα έλεγα αλλά τίποτα αυτή :tooth:- σαμπως υπάρχει γυναίκα που να ακούει :tooth:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.357
Πόντοι
15.446
Εγώ τής τα έλεγα αλλά τίποτα αυτή :tooth:- σαμπως υπάρχει γυναίκα που να ακούει :tooth:
Ναι πολύ ισχυρογνώμονες, εδώ υπάρχουν επιστημονικές μελέτες και ζωντανά παραδείγματα, που αυτές το δικό τους.
Γιατί νομίζεις οι Ασιάτισσες κρατιούνται; γιατί δεν τρώνε φιλεταρισμένα,
τρώνε τη κότα και τη πάπια ολόκληρη.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.099
Πόντοι
3.846
Breaking News :
o Daskalos λέει Σκωτία - Ελλάδα αμφίσκορο (γκολ γκολ)
Se dio lepta (όσοι το πόνταραν) πήγαν ταμ€ίο (62o 0-1 & 64o 1-1) και ήδη από χθες ενωρίς
Για την Εθνική, η πρώτη εκτίμηση είναι 2-3 τέρματα και μετά με μικρότερη πιθανότητα το αμφίσκορο, αύριο βλέπουμε τις εξελίξεις των αποδόσεων :lipsrsealed:
αλλά και σήμερα είχε όντως κλειδώσει εκεί το παιχνίδι => 2-3 τέρματα και αμφίσκορο = goal/goal.
Δεν δίνω νεώτερη πρόγνωση, περίπου 1 ώρα προ έναρξης η καλύτερη επιλογή είναι 2-3 τέρματα

GKR 2-1 sto 80o τον ρουφήξαμε, ανατροπή στο λάηβ...

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.099
Πόντοι
3.846
Αραβικές, βάλε την κυρά να στη γυμνάζει :coffee:

Ρίξε κανένα δελτίο ρε κακομοίρη, σας το έδωσα και πάλι, είπαμε δεν πέφτουν έξω οι κυρΠαντελήδες, αλλά όταν ο τερματοφύλακας προέρχεται από το μπουρδέλο σας και δίνει στην ουσία τη μπάλα στον επιθετικό, ε θα πάει κάδο η εναλλακτική επιλογή (τα 2-3 τέρματα).

Για προσέξτε όλοι & όλες (όσες διαβάζουν) την τιμή που έχω δώσει στη ΒΑΝ παράμετρο, σε γενικές γραμμές εκεί γύρω στο 52 παίζει που δεν είναι τυχαίο (πολλαπλάσιο του γρουσούζικου 13) :sunglasses:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    177,5 KB · Εμφανίσεις: 2
  • Εναντίον μας ήτανε τα δεδομένα.....jpg
    Εναντίον μας ήτανε τα δεδομένα.....jpg
    167,1 KB · Εμφανίσεις: 2
  • viber_image_2025-10-09_21-38-49-723.jpg
    viber_image_2025-10-09_21-38-49-723.jpg
    123,7 KB · Εμφανίσεις: 2
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.099
Πόντοι
3.846
καλο ξημερωμα δασκαλε
Επίσης, θα το κάνουμε καληνυχτάδικο εδώ μέσα :coffee:
Δεν μου λες γιαβρί μου :angel: - εντάξει λέω και κάτι παραπάνω από ότι ο νέος της παρέας με το συμπαθές 4ποδο φάτσα - μήπως πρέπει να σου υπενθυμίσω την ηλικία μου κι αν έχει σχέση με την παράμετρο ΒΑΝ :rolleyes:
Η οποία τι είναι: κάνει ΠΛΟΚ (είτε ban στα Αγγλικά) τις εταιρείες που δεν πληρούν κάποια κριτήρια στις αναζητήσεις των δεδομένων των κυρΠαντελήδων. Δεν χρειάζεται να γράφω κατεβατά ολάκερα επ' αυτών, στο τηλέφωνο κάποια στιγμή...
Φυσικά η παράμετρος ΒΑΝ όπως και η άλλη παραδίπλα το ΣΙΦΤ => shift = ολίσθηση (έχει πολλές έννοιες στη μετάφραση) αυξομειώνονται όσο χρειάζεται, μολαταύτα, για να μην χάνω χρόνο, θέτω εξαρχής τη ΒΑΝ στο 52 και παίζω (αλλάζω τις υπόλοιπες) πχ μπορεί να αυξήσω λίγο τα όρια του Άσσου, είτε της ισοπαλίας Χ, του διπλού, να τα μειώσω όλα τους ή κάποια από αυτά, έχει αρκετές επιλογές το πρόγραμμα όπως φαίνονται.

• Like
Αντιδράσεις: Magi

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
823
Πόντοι
81
Αν καταφέρεις κάτι - θέλω να με διδάξεις - θα είμαι καλός μαθητής IMG_20251009_221048.jpg
Ελπίζω να καταφέρω κάτι, θα δείξει :coffee:
Αλλιώς θα επιστρέψω στον δρόμο της ακολασίας :tooth:
Μόνο η πρόθεση σου αρκεί, την εκτιμώ ιδιαιτέρως :smiling-face-with-heart-eyes:

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
410
Πόντοι
21
Ελπίζω να καταφέρω κάτι, θα δείξει :coffee:
Αλλιώς θα επιστρέψω στον δρόμο της ακολασίας :tooth:
Μόνο η πρόθεση σου αρκεί, την εκτιμώ ιδιαιτέρως :smiling-face-with-heart-eyes:
Να μήν το βάλεις κάτω κοχύλι - έτσι καί αλλιώς όλοι μια υποθετική εικόνα τής πραγματικότητας έχουμε - ποιο είναι το το σωστό καί ποιο το λάθος τρέχα γυρεύε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom