Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 10.022
- Πόντοι
- 3.296
δεν το θυμάμαι ΑΛΛΑ καταλαβα αμα λες πολλες κριτικες ...........το χουι της πεθεράςΔεν το θυμάσαι; ένας που έγραφε πολλές κριτικές.

δεν το θυμάμαι ΑΛΛΑ καταλαβα αμα λες πολλες κριτικες ...........το χουι της πεθεράςΔεν το θυμάσαι; ένας που έγραφε πολλές κριτικές.
Να είσαι καλά, περιμένω Δάσκαλο για προγνωστικάκαλημερα παιδια απο το μετεριζι
Καλημέρα Αθηναίος- κάποια στιγμή να πεις την γνώμη σού για τα κρέατα στα κάρβουνα - στεγνά - μαριναρισμένα η με λαδακι και λεμόνικαλημερα παιδια απο το μετεριζι
Άλλο παρεξηγημένο ζώακι ο ονος - μήν κάνουμε ανάλυση - μόνο που διαλεχτηκε αυτό το ταπεινό ζώοΚαλημέρα,
ναι δεν έχει τρόπους γι αυτό έβαλε το γαϊδούρι.
Παλιά θυμάμαι το είχε άβαταρ ο Μπαρούχος υπό άλλη έννοια![]()
τα θελω καρβουνα μαριναρισμεναΚαλημέρα Αθηναίος- κάποια στιγμή να πεις την γνώμη σού για τα κρέατα στα κάρβουνα - στεγνά - μαριναρισμένα η με λαδακι και λεμόνινα ξέρεις είναι το θέμα πού θα χαλάσουν φιλίες εδώ μέσα για αυτό
![]()
Να ξέρεις ότι αυτή δεν ήτανε απάντησητα θελω καρβουνα μαριναρισμενα![]()
Να ξέρεις ότι έχω κάνει 7 χρόνια στο Θιβέτ - πλέον δεν με πειράζουν αυτά τα πράγματακαλημερα ολη μερα σε ολους εκτος απ το γαιδουρι![]()
Φίνος Φίλμς, στείλε τον ξάδελφο για εργασία, αλλά ως μουνής δεν δείχνω τις ελιές και το χωράφι παρά μόνο πετσοκομμένο βίντεο, μην το ματιάσουν οι συκιέςΕκτός αν έπεσε παντόφλα...
Καλημέρα Αθηναίος- κάποια στιγμή να πεις την γνώμη σού για τα κρέατα στα κάρβουνα - στεγνά - μαριναρισμένα η με λαδακι και λεμόνινα ξέρεις είναι το θέμα πού θα χαλάσουν φιλίες εδώ μέσα για αυτό
![]()
Σιγά που θα νευριάσω, μερικά κρεατικά όπως το κοτόπουλο θέλουν μαρινάρισμα, σκέτο κοτόπουλο δε λέει.Να ξέρεις ότι αυτή δεν ήτανε απάντησηήταν βόμβα μεγατόνων - να περιμένεις την οργή του Ροντ
![]()
Τα πράγματα steileΌντως αυτό είναι αλήθεια, πιστεύω ως μουνής (κατά ξάδελφον)ότι έφαγαν και οι συκιές τον Ανανέωση
![]()
Δεν γνωρίζω πολλά για τις συκεές, το μόνο που θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρικάς πήγαινα και αιχμαλώτιζα τις χρυσόμυγες, έτσι τις λένε αλλά δεν είναι μύγες είναι σκαθάρια δηλαδή κανονικά τα λένε χρυσοκάνθαρους.Ο ανανέωσης χάθηκε λέτε να ήτανε Συκιά? Η Συκιά είναι ένα πολύ παρεξηγημένο δέντρο στις μέρες μας - παλιά δεν ήταν έτσι - ιερό δέντρο του Θεού Διονύσου σύμβολο τής γονιμότητας και το δέντρο πού κρατήθηκε ο Οδυσσέας απελπισμένος όταν είχε μπλέξει με την Σκύλλα και την Χάρυβδη - δέντρο επίσης που από κάτω του βρήκε φώτιση ο Βούδας![]()
Τα πράγματα steile![]()
MALLON GIA ψιλοχοντρο μπουστρα τον κοβωΑυτός μάλλον για Καζανόβας φαίνεται που θα την πέφτει σε μουν€τα στο Λουτράκι, παρά για αγρότης
![]()
Ο Νίκος Μάρκελλος αποκαλύπτει όσα βασικά αγνοούμε για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο – Τα συχνά λάθη και τι πρέπει να προσέχουμε
Ο ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου στην Κορινθία απαντά σε όλα στο Newsbeast - «Αν σου φωτογράφιζα τα δοχεία που μου φέρνουν για να βάλουν το λάδι που θα φάνε, θα έπεφτες από τα σύννεφα»www.newsbeast.gr
Δεν δίνω νεώτερη πρόγνωση, περίπου 1 ώρα προ έναρξης η καλύτερη επιλογή είναι 2-3 τέρματα, λοιπόν αν έχεις σκοπό να πας σε ένα προπατζίδικο φύγε και τηλεφωνάς κατευθείαν ώρα 21:40, αλλιώς τα λέμε τα μεσάνυχτα με τη λήξη των αγώνων.Να είσαι καλά, περιμένω Δάσκαλο για προγνωστικά
Σκάσε Γκαντέμη, βγήκα πριν λίγο έξω για υπαίθριο κατούρημα και μια πουτάνα σφήκα πέφτει επάνω στο γιακά και την πήρα χαμπάρι όταν με τσίμπησε, έψαχνα 5 λεπτά εντός οικίας ώσπου πήγε κατά το φως και άστο την έκανα πολτόΤα πράγματα steile![]()
Έχω αφήσει για το λόγο αυτό μία άγρια συκιά στη βάση δεδομένων και αλείφτηκα στην περιοχή του λαιμού με το συκόγαλα, εναλλακτικά βάζεις ξύδι. Οι αλλεργικοί φυσικά να έχουν πάντα κάτι φαρμακευτικό, ΓΚΡ την πουτάνα γαμώ το σπίτι της με τσάντισε, τέσπα περισσότερα αργότερα είχα πάει τον Ιούλιο του 2004 νοσοκομείο από άκρως μολυσμένη σφίγγα παρόλο που δεν είμαι αλλεργικός (και είχα τσιμπηθεί παλιότερα όπως και μεταγενέστερα από σφήκες). Συνήθως εντός μισάωρου αν είναι θα υποστείς αλλεργικό σοκ....Δεν γνωρίζω πολλά για τις συκεές
Τώρα good wines, ήμουνα έξω για περπάτημα και μόλις γύρισα.Δεν δίνω νεώτερη πρόγνωση, περίπου 1 ώρα προ έναρξης η καλύτερη επιλογή είναι 2-3 τέρματα, λοιπόν αν έχεις σκοπό να πας σε ένα προπατζίδικο φύγε και τηλεφωνάς κατευθείαν ώρα 21:40, αλλιώς τα λέμε τα μεσάνυχτα με τη λήξη των αγώνων.
ΓΚΡ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΩΣ ΤΟΤΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΓΑΛΙΕΣ.
Φυσικά, πολλά τα οφέλη του δρόμου που επέλεξα παρά το νεαρό της ηλικίας μου, κανονικά θα έπρεπε να αθλούμαι και να συναντώ - αποπλανώ νεαρές όμορφες παρουσίες διότι είμαι σεξ σύμπολ όπως είναι γνωστό άλλωστε! Ομως ο δρόμος του πνεύματος είναι μοναχικός και δύσβατος πλην όμως οδηγεί στην προσωπική αυτοβελτίωση της ταπεινής μας υπάρξεως !Αγαπητό κοχύλι -πως πάει ο πνευματικός βίος? Φέρνει αποτελέσματα?