Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.022
Πόντοι
3.296

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.093
Πόντοι
15.446

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
371
Πόντοι
21
καλημερα παιδια απο το μετεριζι
Καλημέρα Αθηναίος- κάποια στιγμή να πεις την γνώμη σού για τα κρέατα στα κάρβουνα - στεγνά - μαριναρισμένα η με λαδακι και λεμόνι :think: να ξέρεις είναι το θέμα πού θα χαλάσουν φιλίες εδώ μέσα για αυτό :embarrased:

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
371
Πόντοι
21
Καλημέρα,
ναι δεν έχει τρόπους γι αυτό έβαλε το γαϊδούρι.
Παλιά θυμάμαι το είχε άβαταρ ο Μπαρούχος υπό άλλη έννοια :rolleyes:
Άλλο παρεξηγημένο ζώακι ο ονος - μήν κάνουμε ανάλυση - μόνο που διαλεχτηκε αυτό το ταπεινό ζώο :smiling-face-with-heart-eyes:από τόν Χριστό για να μπει στα Ιεροσόλυμα φτάνει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
76.358
Πόντοι
12.756
Καλημέρα Αθηναίος- κάποια στιγμή να πεις την γνώμη σού για τα κρέατα στα κάρβουνα - στεγνά - μαριναρισμένα η με λαδακι και λεμόνι :think: να ξέρεις είναι το θέμα πού θα χαλάσουν φιλίες εδώ μέσα για αυτό :embarrased:
τα θελω καρβουνα μαριναρισμενα:coffee:

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
371
Πόντοι
21

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
371
Πόντοι
21
καλημερα ολη μερα σε ολους εκτος απ το γαιδουρι:tooth::coffee:
Να ξέρεις ότι έχω κάνει 7 χρόνια στο Θιβέτ - πλέον δεν με πειράζουν αυτά τα πράγματα :tooth: Επτά_χρόνια_στο_Θιβέτ_(αφίσα_1997).jpg
Βασικά είναι πολύ σπουδαίο ο άνθρωπος να έχει φίλους και αντιπάλους η ανθρώπους που δεν τον συμπαθούν - τι είναι ο άνθρωπος χωρίς αυτά τα δύο? μια ασήμαντο τητα - βέβαια θα με συμπάθεισεις στο μέλλον (δεν το ξέρεις ακόμα)- θέλεις το χρόνο σου :tooth: είσαι ακόμα στην υποσυνείδητη αντίδραση :tooth:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.069
Πόντοι
3.846
Εκτός αν έπεσε παντόφλα...
Φίνος Φίλμς, στείλε τον ξάδελφο για εργασία, αλλά ως μουνής δεν δείχνω τις ελιές και το χωράφι παρά μόνο πετσοκομμένο βίντεο, μην το ματιάσουν οι συκιές:coffee:
Θα κάτσω άλλη μια ώρα και δρόμο γιατί η πεζοπορία είναι περίπου μισή ώρα.
Να προσέχεις τα κορίτσια μέχρι να ξαναμπώ το απόγευμα μετά τη σιέστα :hi:

Συνημμένα

• Καθαρισμός....mp4
    33,5 MB · Εμφανίσεις: 0

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.093
Πόντοι
15.446

Να ξέρεις ότι αυτή δεν ήτανε απάντηση :smiling-face-with-heart-eyes: ήταν βόμβα μεγατόνων - να περιμένεις την οργή του Ροντ :tooth:
Σιγά που θα νευριάσω, μερικά κρεατικά όπως το κοτόπουλο θέλουν μαρινάρισμα, σκέτο κοτόπουλο δε λέει.
Αρνίσια Παϊδάκια δε νομίζω να θέλουν, είναι νόστιμα από μόνα τους.

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
64.728
Πόντοι
36.036

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.093
Πόντοι
15.446
Ο ανανέωσης χάθηκε λέτε να ήτανε Συκιά? Η Συκιά είναι ένα πολύ παρεξηγημένο δέντρο στις μέρες μας - παλιά δεν ήταν έτσι - ιερό δέντρο του Θεού Διονύσου σύμβολο τής γονιμότητας και το δέντρο πού κρατήθηκε ο Οδυσσέας απελπισμένος όταν είχε μπλέξει με την Σκύλλα και την Χάρυβδη - δέντρο επίσης που από κάτω του βρήκε φώτιση ο Βούδας :confused:
Δεν γνωρίζω πολλά για τις συκεές, το μόνο που θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρικάς πήγαινα και αιχμαλώτιζα τις χρυσόμυγες, έτσι τις λένε αλλά δεν είναι μύγες είναι σκαθάρια δηλαδή κανονικά τα λένε χρυσοκάνθαρους.
Αυτά πηγαίναν στα ώριμα σύκα τα συλλάμβανες μετά τα κρατούσες και τα τάιζες ζάχαρη.

Συνημμένα

• σύκα.jpg
    σύκα.jpg
    165,7 KB · Εμφανίσεις: 3
  • Cétoine_dorée_vol.jpg
    Cétoine_dorée_vol.jpg
    130,2 KB · Εμφανίσεις: 3
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.069
Πόντοι
3.846
Αυτός μάλλον για Καζανόβας φαίνεται που θα την πέφτει σε μουν€τα στο Λουτράκι, παρά για αγρότης :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
94.124
Πόντοι
16.131
Αυτός μάλλον για Καζανόβας φαίνεται που θα την πέφτει σε μουν€τα στο Λουτράκι, παρά για αγρότης :coffee:

MALLON GIA ψιλοχοντρο μπουστρα τον κοβω

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.069
Πόντοι
3.846
Συκιά;
Τέσπα έχει κάποια δίκια σε αυτά που γράφονται, εστιάζω σε κάποια:
Δεν αποθηκεύεται το λάδι σε πλαστικά δοχεία, δεν ανακατεύεται με διαφορετικό.
Έχω ανοξείδωτο 100 λίτρων όπως:

Περιμένω να αδειάσει εντελώς πριν ρίξω το επόμενο που αποθηκεύεται σε ντενεκέδες και πάνε για ανακύκλωση.
Η αλόγιστη χρήση αλυσοπρίονου ψιλογαμάει το δέντρο, αλλά οι δικές μου κλαδεύονται προσεκτικά την άνοιξη και συλλέγονται παραδοσιακά χωρίς βιασύνη.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.069
Πόντοι
3.846
Να είσαι καλά, περιμένω Δάσκαλο για προγνωστικά
Δεν δίνω νεώτερη πρόγνωση, περίπου 1 ώρα προ έναρξης η καλύτερη επιλογή είναι 2-3 τέρματα, λοιπόν αν έχεις σκοπό να πας σε ένα προπατζίδικο φύγε και τηλεφωνάς κατευθείαν ώρα 21:40, αλλιώς τα λέμε τα μεσάνυχτα με τη λήξη των αγώνων.

ΓΚΡ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΩΣ ΤΟΤΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΓΑΛΙΕΣ.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.069
Πόντοι
3.846
Σκάσε Γκαντέμη, βγήκα πριν λίγο έξω για υπαίθριο κατούρημα και μια πουτάνα σφήκα πέφτει επάνω στο γιακά και την πήρα χαμπάρι όταν με τσίμπησε, έψαχνα 5 λεπτά εντός οικίας ώσπου πήγε κατά το φως και άστο την έκανα πολτό :angry:
Δεν γνωρίζω πολλά για τις συκεές
Έχω αφήσει για το λόγο αυτό μία άγρια συκιά στη βάση δεδομένων και αλείφτηκα στην περιοχή του λαιμού με το συκόγαλα, εναλλακτικά βάζεις ξύδι. Οι αλλεργικοί φυσικά να έχουν πάντα κάτι φαρμακευτικό, ΓΚΡ την πουτάνα γαμώ το σπίτι της με τσάντισε, τέσπα περισσότερα αργότερα είχα πάει τον Ιούλιο του 2004 νοσοκομείο από άκρως μολυσμένη σφίγγα παρόλο που δεν είμαι αλλεργικός (και είχα τσιμπηθεί παλιότερα όπως και μεταγενέστερα από σφήκες). Συνήθως εντός μισάωρου αν είναι θα υποστείς αλλεργικό σοκ....

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.093
Πόντοι
15.446
Δεν δίνω νεώτερη πρόγνωση, περίπου 1 ώρα προ έναρξης η καλύτερη επιλογή είναι 2-3 τέρματα, λοιπόν αν έχεις σκοπό να πας σε ένα προπατζίδικο φύγε και τηλεφωνάς κατευθείαν ώρα 21:40, αλλιώς τα λέμε τα μεσάνυχτα με τη λήξη των αγώνων.

ΓΚΡ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΩΣ ΤΟΤΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΓΑΛΙΕΣ.
Τώρα good wines, ήμουνα έξω για περπάτημα και μόλις γύρισα.

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
800
Πόντοι
81
Αγαπητό κοχύλι -πως πάει ο πνευματικός βίος? Φέρνει αποτελέσματα?
Φυσικά, πολλά τα οφέλη του δρόμου που επέλεξα παρά το νεαρό της ηλικίας μου, κανονικά θα έπρεπε να αθλούμαι και να συναντώ - αποπλανώ νεαρές όμορφες παρουσίες διότι είμαι σεξ σύμπολ όπως είναι γνωστό άλλωστε! Ομως ο δρόμος του πνεύματος είναι μοναχικός και δύσβατος πλην όμως οδηγεί στην προσωπική αυτοβελτίωση της ταπεινής μας υπάρξεως !
Συγκεκριμένα :
Καλλιεργώ την υπομονή και μαθαίνω να μην είμαι βιαστικός !
Ελέγχω τον θυμό και μαθαίνω να δείχνω κατανόηση !
Μελετώ κάποια χειρόγραφα σχετικά με το πως να κατευθύνω τις σκέψεις και να έχω έναν στοιχειώδη έλεγχο του νου !
Γνωρίζω το σώμα και τις επθυμίες αυτού και στοχεύω να αποκτήσω τον έλεγχο ώστε να μην γίνομαι έρμαιο των επιθυμιών του !
Είμαι στην αρχή ακόμα αλλά πιστεύω πως με την πάροδο του χρόνου θα έχω καταφέρει πολλά !! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom