ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.225
- Πόντοι
- 3.556
Εφυγες 2015 και δεν ξανάχεις πάει ποτέ?Αθήνα τελευταία φορά που με είδε ήταν τον Ιούλιο του 2015.
Εφυγες 2015 και δεν ξανάχεις πάει ποτέ?Αθήνα τελευταία φορά που με είδε ήταν τον Ιούλιο του 2015.
Βρήκες την ηρεμία σου Ορεινή Μεσσηνία στη φύση.Ναι τότε που έκλεισε τις Τράπεζες ο Αλ6, βασικά ήμουν κι άνεργος στη γύρα και ψαχνόμουν, ρε άντε στο διάολο σκέφτηκα και δρόμο κάνοντας μια νέα ζωή (εντελώς διαφορετική) από το μηδέν.
Αθήνα τελευταία φορά που με είδε ήταν τον Ιούλιο του 2015.
Έριξε αλάτι όταν έφευγε, το λέγανε παλιά και το έχω δοκιμάσει.Σε έδιωξε ο ΣΥΡΙΖΑ ε?
Αλλοι όταν φεύγαν φασκελώνανε βλέποντας πανοραμικά την Αθήνα.Έριξε αλάτι όταν έφευγε, το λέγανε παλιά και το έχω δοκιμάσει.
Αντί να κάνουν Αποκέντρωση να φύγει 20 τα κατό από Αθήνα κάνουν συγκέντρωση.Για μαύρη πέτρα ξέρω ότι ρίχνεις, που φυσικά δεν έριξα
Από εκεί και πέρα, η Αθήνα μαζί με τον Πειραιά δεν έπρεπε να υπερέβαιναν το 1.5Μ και η Θεσσαλονίκη 500-600Κ, όμως η ΜεταποΛΗΣΤΕΥση είχε διαφορετική άποψη κι άντε τώρα να διώξεις τόσο κόσμο. Εγώ πάει στο καλό είχα ένα κατάλυμα για να μείνω τον πρώτο καιρό, ο άλλος πώς θα τολμήσει;
Εκτός κι αν μιλάμε για γυφτοκαταστάσεις.
Βάζεις δύσκολα θέματα, μιλώντας εκ πείρας και όχι γουγλε σερτςΑπό εκεί και πέρα, η Αθήνα μαζί με τον Πειραιά δεν έπρεπε να υπερέβαιναν το 1.5Μ και η Θεσσαλονίκη 500-600Κ, όμως η ΜεταποΛΗΣΤΕΥση είχε διαφορετική άποψη κι άντε τώρα να διώξεις τόσο κόσμο. ο άλλος πώς θα τολμήσει;
Η μαμά έχει μόνο εμένα.Την προσέχω.Τέσπα πρόσεχε τη μητέρα και τίποτε παραπάνω, η δική μου ταξίδεψε στα 59 (υψηλή πίεση) κι όπως ξέρετε (οι διαδικτυακοί κολλητοί) μπορούσα να της έκανα ήδη παρέα, αλλά τη σκαπούλαρα κι από τύχη.
Αποσύνδεση. ώρα για ένα σύντομο περίπατο και επιστροφή στους κυρΠαντελήδες για καταγραφή των αποτελεσμάτων.
Συγκέντρωση Αθήνα έκανε πρώτα ο Εθνάρχης που έκανε αυτό το τέρας με πολυκατοικίεςΒάζεις δύσκολα θέματα, μιλώντας εκ πείρας και όχι γουγλε σερτς
ο Πειραιάς και η Αθήνα αύξησε πληθυσμό επί πρασινοφρουρών με τις κλαδικές, ήρθαν όλοι από χωριά γιατί διοριζόταν και αγόραζαν εύκολα σπίτι με γραμμάτια.
Για να αντιστραφεί αυτό πρέπει να δουν οι πολιτικοί σοβαρά το θέμα.
Όχι ευχολόγια μόνο σοβαρά.
Σωστό και αυτό, επί Καραμανλή επικράτησε η άναρχη δόμηση και φάγανε εργολάβοι και πολεοδομίες. ΜΗΔΕΝ πρόβλεψη για πάρκα, δρόμους και χώρους στάθμευσης εξ ου και το χάος.Συγκέντρωση Αθήνα έκανε πρώτα ο Εθνάρχης που έκανε αυτό το τέρας με πολυκατοικίες
και μετά τον Εμφύλιο κατέβασε και διόρισε και τα Κράβαρα Αθήνα.
Και φυσικά τη δουλειά την ολοκλήρωσε ο Αντρίκος.
Χαίρετε και εγώ τα έχω δει με τα μάτια μου.Τα λέει αυτά ο Ραφαηλίδης στην Ιστορία Κωμικοτραγική του Ελληνικού κράτους.
Και εσύ θες να φύγεις από Αθήνα ε?Σωστό και αυτό, επί Καραμανλή επικράτησε η άναρχη δόμηση και φάγανε εργολάβοι και πολεοδομίες. ΜΗΔΕΝ πρόβλεψη για πάρκα, δρόμους και χώρους στάθμευσης εξ ου και το χάος.
Για να μη πολυλογούμε οι πολιτικοί τα γάμησαν τώρα ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΆΞΟΥΝ
Χαίρετε και εγώ τα έχω δει με τα μάτια μου.
Έχω προς το παρόν κάτι δουλειές, μετά μη τον είδατε και αλάτι θα ρίξω και μαύρη πέτρα.Και εσύ θες να φύγεις από Αθήνα ε?
Λογικό.