ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 13.727
- Πόντοι
- 3.556
Τί αντιβιωτικά ?Λοίμωξη?Δίκιο έχεις και εγώ τα αποφεύγω, μόνο κάτι αντιβιοτικά που δεν γινόταν αλλιώς.
Φταίνε και οι γιατροί που τα δίνουν σαν καραμέλες.
Τί αντιβιωτικά ?Λοίμωξη?Δίκιο έχεις και εγώ τα αποφεύγω, μόνο κάτι αντιβιοτικά που δεν γινόταν αλλιώς.
Φταίνε και οι γιατροί που τα δίνουν σαν καραμέλες.
Εσύ θα πιεις τσάι συκιάς;Αγαπητέ Ντούντα είδες μεγαλεία Θεσσαλία?
Δεν έχω πιεί ποτέ.Εσύ θα πιεις τσάι συκιάς;
Δεν έχω πιεί ποτέ.
Αυτό πάει για το Ντούντα?
Ε ναι, 2-3 φορές αλλά άμα δεν είναι στοχευμένο το αντιβιοτικό δεν κάνει τίποτα.Τί αντιβιωτικά ?Λοίμωξη?
Δεν έχω καταλάβει από που προέρχεται η παρεξήγηση της συκιάςΔεν έχω πιεί ποτέ.
Μόνο αυτό βρήκα για την παρεξηγημένη συκιά?Δεν έχω καταλάβει από που προέρχεται η παρεξήγηση της συκιάς
Σαν ιστορικός που είσαι έχεις βρει κάτι;![]()
eδω θα βρεις πολλες αν ζουμαρεις την εικοναΜόνο αυτό βρήκα για την παρεξηγημένη συκιά?
![]()
Παρεξηγημένες και αυτές?eδω θα βρεις πολλες αν ζουμαρεις την εικονα
![]()
οταν θα ερθεις στην πρωτευουσα μην το ανακοινωσεις φιλε γιατι τα καλοπαιδα @dimigoall και σια θα στην εχουν στησει στα διοδιαΌταν γίνουν κυβέρνηση θα κοπούν αυτά
Έρχεται πίτσα καυλωμένη σας προειδοποιήσαμε
Έπεσε ντούντα, άντε και ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ αναρχοσκύβαλα
Κλάμα οι χούψιες στο Twitter, ώρα για καφ€ Κοπανακίου, όταν ξαναπάω πρωτεύουσα θα ψάξω για πίτσα φαν!
Φυλάνε σκοπιά εκεί?οταν θα ερθεις στην πρωτευουσα μην το ανακοινωσεις φιλε γιατι τα καλοπαιδα @dimigoall και σια θα στην εχουν στησει στα διοδια
να φανταστεις δουλευουν αμισθη στο συστημα καμερων ολου του εθνικου οδικου δικτυουΦυλάνε σκοπιά εκεί?
Για το Ντούντα?να φανταστεις δουλευουν αμισθη στο συστημα καμερων ολου του εθνικου οδικου δικτυου
εμ απο αυτον ζητανε ντοματες και αγγουρια και ελαιολαδο θελουν να κανουν χωριατικη σαλαταΓια το Ντούντα?
ρε και batman να ντηθει και να κατεβει εχουν παρει τα λυκοσκυλα ( ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ)τις αστυνομιας που μυριζΕΙ τα πανταΚαι αν έρθει Αθήνα μεταμφιεμένος πώς θα τον γνωρίσουν ?
Δε ξεμυτά ο Ντούντας από τη φύση της Ορεινής Μεσσηνίας.ρε και batman να ντηθει και να κατεβει εχουν παρει τα λυκοσκυλα ( ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ)τις αστυνομιας που μυριζΕΙ τα παντα
τι να ερθει να κανει εδω ?? απο την κορινθο μυριζει η βρωμα τις αθηνας ελεο ψυταλειας κλπΔε ξεμυτά ο Ντούντας από τη φύση της Ορεινής Μεσσηνίας.
Αστα .Απορώ πως ζουν 5 εκ . σε αυτή τη χαβούζα.τι να ερθει να κανει εδω ?? απο την κορινθο μυριζει η βρωμα τις αθηνας ελεο ψυταλειας κλπ