Να πω κι εγώ την εμπειρία μου για τις Black Angels/Enkelejda Topi κλπ. Είχαμε μιλήσει μέσω facebook με την Enkelejda Topi (Λίντα) και μου είπε για συνδρομή για να γίνω μέλος στην κοινότητα. Δεν με ενδιέφερε και είπα ότι θέλω απλώς session. Μου είπε μια τιμή κάπου 60-80€ για μεμονωμένο session δεν θυμάμαι ακριβώς, πέρασε και πάνω από χρόνος. Σημειωτέον είχε δικό της χώρο, οπότε δεν είχες κόστος ξενοδοχείου.
Από εμφάνιση δεν λέει τίποτα το ιδιαίτερο, είχε και παραπάνω κιλά. Στο παιχνίδι όμως ήταν πολύ καλή και αισθησιακή. Στο μετά πολύ φιλική, καθόταν για ώρα για κουβεντούλα. Είχα πάει κάποιες φορές γιατί περνούσα καλά. Νομίζω και εκείνη το γούσταρε.
Με τις άλλες δεν συναντήθηκα, είχα δει κάποιες φωτογραφίες στο facebook group, ίσως κάποιες το κάναν μόνο για τα λεφτά και κάποιες ψάχναν απλώς γκόμενο (όσες έλεγαν θέλω μόνιμη σχέση υποταγής). Γενικά σου έδιναν την εντύπωση γυναίκες της διπλανής πόρτας, για όσους ψάχνουν κάτι τέτοιο δεν είναι κακή περίπτωση.
Τώρα όταν λέτε ότι ζητάνε τα πραγματικά στοιχεία, τι εννοείτε; Ένα όνομα μου ζήτησαν, ηλικία και περιοχή για να γίνω «τιμητικό» (δωρεάν) μέλος, όπου φυσικά λες ό,τι θες. Εσάς δηλαδή σας ζήτησαν ταυτότητα; Και τη δώσατε; Όσο για το facebook προφανώς και τέτοιες δουλειές δεν τις κάνεις με το «πραγματικό» σου προφίλ, φτιάχνεις άλλο. Εκβιασμός δεν υπήρξε ποτέ, ούτε επικοινώνησε ποτέ μαζί μου αυτή.
Αν κάποιος δίνει χρήματα για αφηρημένα πράγματα όπως το να γίνει μέλος σε μια κοινότητα, δίνει τα πραγματικά του στοιχεία ή το «πραγματικό» του προφίλ facebook μάλλον έχει πρόβλημα ο ίδιος. Παρακαλώ διευκρινίστε αυτά τα περί εκβιασμού γιατί είναι πολύ σοβαρά, να ξέρει να φυλάγεται ο κόσμος αν ισχύει.