Μια που θέλετε ranking, εγώ θα σας κάνω ένα διαχρονικό και κάποια σε διαφορετικά επίπεδα. Βεβαίως, δεν έχω πάει σε όλες, οπότε θα αναφέρω και σε ποιες από τις θεωρούμενες καλές δεν έχω πάει, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Και στο τέλος, θα αναφέρω και αυτά που απορρίπτουμε όλοι οι έμπειροι του χώρου (εκεί υπάρχει σχεδόν ομοφωνία)
Λοιπόν, το διαχρονικό ranking σε επαγγελματίες αφέντρες στην Ελλάδα: 1) Μίστρες Αλεξάνδρα, 2) Goddess Eva (η ιδρύτρια του SaMe, έχει αποσυρθεί, αλλά δεν την ξεχνάμε), 3) Αφέντρα Τίνα (της Καλλιρρόης, κι' αυτή έχει ψιλοαποσυρθεί αλλά δεν την ξεχνάμε), 4) Λόλα (περισσότερο φετιχίστρια πάντως, πάρα αφέντρα) (δεν έχω πάει σε Έρρικα και Θεανώ).
Από τις ξένες αφέντρες που έχουν έρθει στην Ελλάδα (βασικά τις έχει φέρει η Αλεξάνδρα και φυσικά δεν τις έχω δει όλες, κυρίως δεν έχω δοκιμάσει την Lady Asmondena, η οποία θεωρείται κορυφή παγκοσμίως). Από τις υπόλοιπες λοιπόν: 1) Mistress Heather Hellfire (δυναμίτης, πανέξυπνη και κουκλάρα), 2) Mistress Astoria 3) Mistress Hell Kitty (δεν έχω δοκιμάσει όμως τις θεωρούμενες κορυφαίες lady Asmondena, Madame Caramel, Mistress Arianna, Mistress Eva Liliel, που όλες έχουν έλθει Ελλάδα μέσα στον περασμένο χρόνο).
Αφέντρες εκτός Ελλάδος: Δύο σούπερ Ρουμάνες καταλαμβάνουν μαζί την πρώτη θέση: α) Mistress Luna (η απόλυτη Μίστρες, ιδιοφυία) και β) Goddess Ezada Sinn (η πιο ακραία και έκφυλα αισθησιακή). Όποιος δεν έχει δοκιμάσει αυτές τις δύο, απλά δεν ξέρει τι σημαίνει απόλυτη γυναικεία κυριαρχία.
Τέλος, τι απορρίπτουμε κοινή συναινέσει: α) αυταρχικά προγράμματα σε στούντιο (κυριλέ μπουρδέλα)

, β) Αναστασία Κυρίτση ή Varoni :thubsdown:, 3)Τρανς που το παίζουν αφέντρες

(μακρυά, κινδυνεύει η υγεία σας και το πορτοφόλι σας).