Ναι δεν ειναι καινουργια στο χωρο, εαν μπεις στο
Domina Azazel αναφερει οτι ειναι fetish model και γνωστη performer.
Ναι ηταν στο LimitUp.
Το εαν "την εφυγαν γρηγορα" η εαν εφυγε γρηγορα οχι μονη της αλλα μαζι με τη Bizare Lady Σαλωμη (για να ειμαι πιο συγκεκριμενη)το γνωριζουν μονο οι ιδιες και η ιδιοκτητρια του LimitUp εκτος και εαν ησουν και εσυ παρων.
Για να προλαβω μελλοντικες συζητησεις σας ενημερωνω οτι και η Bizzare Lady Σαλωμη ηταν και αυτη στο LimitUp και εφυγε η "την εφυγαν" ακριβως την ιδια περιοδο με τη Domina Azazel και σε αυτη τη περιπτωση δεν μπορω να γνωριζω το τι ακριβως συνεβη.
Εγω προσωπικα εχω ακουσει μονο μονο τη μια πλευρα Αζαζελ- Σαλωμη οποτε δεν μπορω να γνωριζω το τι ακριβως συνεβη που ουτως η αλλως δεν με αφορα.
Οπως γνωριζετε εχω δημιουργησει το BDSM Academy (αναλογη αναρτηση εχω κανει στο thread Μου Mistress Alexandra απο 23/12/2019).
Οπως αναφερω "ηδη εχουν εκπαιδευτει πολλα ατομα και αναμεσα απο αυτα αποφασισα να συμπεριλαβω σαν εκπαιδευομενες στο Mistress Alexndra Temple τρεις Κυριαρχες με ιδιαιτερα προσοντα και διαφορετικους χαρακτηρες".
Το διαστημα που θα κρατησει η επιπλεον εκπαιδευση τους θα οριστικοποιησει τη προσωπικη μου αποψη γι'αυτες.
Μεχρι στιγμης η προσωπικη μου αποψη για την Αζαζελ ειναι οτι αποκτα γνωσεις, αναβαθμιζεται και εχει ενα καλο χαρακτηρα σαν ατομο.
Επαναλαμβανω, μεχρι στιγμης,ο χρονος θα δειξει.
Οπως προανεφερα ειναι εκπαιδευομενες Μου.