You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν την έχω δει από κοντά αλλά τώρα που είδα το προφίλ της σε εμφάνιση μου αρέσει,γιατί μακρυά?
Χωρις να ξερω ακριβως να σου απαντησω ολους τους λογους, καποτε επαιζε σαν sub στο sameplace, νομιζω κανω απο την Κ Δεσποινα. Ειχε και καποια photo shoots με την Λολα αλλα δεν θυμαμαι αν επαιζαν μαζι. Μετα το γυρισε σε αφεντρα ειχαν πεσει ολοι να την φάνε, και λογο της αλλαγης, και γιατι γενικοτερα οτι ήταν εριστικη επειδη απαντουσε στις επιθεσεις. Νομιζω και σε αυτο εδώ το thread που μιλαμε. Εγώ δεν εκφερω αποψη. Ειχα παίξει μια φορα μαζι της με ποδολαγνια το 10 νομιζω και ειχα περασει καλα.
Κατάλαβα,δεν το βρίσκω κακό,ξεκίνησε σαν sub και μετά το γύρισε στο αυταρχικό,εκεί είναι τα λεφτά καλά έκανε.Χωρις να ξερω ακριβως να σου απαντησω ολους τους λογους, καποτε επαιζε σαν sub στο sameplace, νομιζω κανω απο την Κ Δεσποινα. Ειχε και καποια photo shoots με την Λολα αλλα δεν θυμαμαι αν επαιζαν μαζι. Μετα το γυρισε σε αφεντρα ειχαν πεσει ολοι να την φάνε, και λογο της αλλαγης, και γιατι γενικοτερα οτι ήταν εριστικη επειδη απαντουσε στις επιθεσεις. Νομιζω και σε αυτο εδώ το thread που μιλαμε. Εγώ δεν εκφερω αποψη. Ειχα παίξει μια φορα μαζι της με ποδολαγνια το 10 νομιζω και ειχα περασει καλα.
Lady_Afrodyte
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα
εμαθα οτι συζητατε για Μενα και ειπα να παρω μερος στη συζητηση σας.
Lady_Afrodyte
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Σαπίλα ως το κόκκαλο...αν θες τη γνωμη μου, μακριά!
ουτε τη μανα να σου ειχα σκοτωσει...δημιουργω τετοια παθη τελικα???
Γράφουμε για τις αφέντρες,το γράφει και το νήμα,όσο για το σχόλιο του snp21 το βρίσκω απαράδεκτο.Καλησπερα
Lady_Afrodyte
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Μηπως ξερει καποιος πως να βαλω κι εγω φωτο προφιλ?
Alexis_cool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 5.892
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα
καλως ηρθες Lady Afrodyte.
μια μικρη περιγραφη σου για αυτο που πρεσβευεις, ισως με καποια αγγελια επισης, θα ηταν χρησιμη για τους θαμωνες των εν λογω προτιμησεων εδω.
Lady_Afrodyte
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Κατ αρχας καλησπερα και σε σενα!!!
Δεν ηρθα εδω ομως για να βαλω αγγελια.Αγγελια εχω οπως ολες σε σχετικα σαιτ.
Για Μενα δε μ αρεσει πολυ να μιλαω.Προτιμω τις πραξεις,ειδικα μετα απο 10 χρονια που ασχολουμαι επαγγελματικα και αμετρητες εμφανισεις σε φετιχιστικα δρωμενα στην ελλαδα(οχι μονο αθηνα δλδ) και την ολλανδια.
Δεν ηρθα εδω ομως για να βαλω αγγελια.Αγγελια εχω οπως ολες σε σχετικα σαιτ.
Για Μενα δε μ αρεσει πολυ να μιλαω.Προτιμω τις πραξεις,ειδικα μετα απο 10 χρονια που ασχολουμαι επαγγελματικα και αμετρητες εμφανισεις σε φετιχιστικα δρωμενα στην ελλαδα(οχι μονο αθηνα δλδ) και την ολλανδια.
Lady_Afrodyte
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
τουλαχιστων μην παραπληροφεις τον κοσμο για 50αρικα.Στα υπολοιπα δε θα σου δωσω τροφη,συνεχισε μονη σου το παραληρρημα.
καλησπερα μαγκες!
δεν ειμαι του αυταρχικου καθολου αλλα ειμαι φουλ της ποδολαγνειας. ειδα καποια βιντεο της θεανως και εχω μεινει μαλακας. ξερει κανενας ποσο παει για να μην ενοχλω την ιδια. ας μου στειλει και μηνυμα,δεν εχω προβλημα.
ευχαριστω προκαταβολικα.
δεν ειμαι του αυταρχικου καθολου αλλα ειμαι φουλ της ποδολαγνειας. ειδα καποια βιντεο της θεανως και εχω μεινει μαλακας. ξερει κανενας ποσο παει για να μην ενοχλω την ιδια. ας μου στειλει και μηνυμα,δεν εχω προβλημα.
ευχαριστω προκαταβολικα.
Μη πας φιλε στη θεανω γιατι σε βλεπω να κολας και θα ξεφραγκιαστεις..χαχαχα εχει οντως απιστευτα ποδια η τυπισα.καλησπερα μαγκες!
ευχαριστω προκαταβολικα.
ευχαριστω cornes ναι ισχυει εκει ειναι,πηρα τηλεφωνο. 80 χρεωνει οντως,τα θεωρω πολλα για ποδοκατασταση μονο. ισως παω να δω πως ειναι και αυτη η θεανω.παντως εχει ποδαρες φιλε!
με τρωει ο κωλος μου να παω και ας μου φαινονται πολλα να πω την αληθεια,μαζοχας!
με τρωει ο κωλος μου να παω και ας μου φαινονται πολλα να πω την αληθεια,μαζοχας!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 188
- Εμφανίσεις
- 76K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις