Επισκέφτηκα την έρικα είχα διαβάσει ότι θα ήτσν στον Βόλο οπότε πήρα την απόφαση να την δω,να επισημάνω ότι είμαι πρωτάρης,κατευθείαν στα βαθιά μπήκα στο σπίτι μου έβαλε ζαρτιέρες,στρίνγκ,σουτιέν και περούκα σκύψε μου είπε και μου έβαλε μία τάπα μετά μου πέρασε ένα κολάρο και με οδήγησε μέσα στο υδρομασάζ μπήκε και η ίδια με τις πατούσες της στο πρόσωπο μοθ και με το χέρι τηε στριφογύριζε την τάπσ μετά μου έβαλε όλη την πατούσα της στο στόμα μου έφαγα και αρκετά ποδοσκάμπιλα,η συνέχεια έγινε στην κρεβατοκάμαρα με ξάπλωσε ανάσκελα έβγαλε την τάπα και μου είπε δείξε μου την τρύπα σου πρόστυχη τσούλα να δω αν είναι έτοιμη να μπει το στράπ μου μέσα φόρεσε την ζώνη μου σήκωσε τα πόδια μου ψηλά και τα έβαλε στους ώμους της είχα καυλώσει απίστευτα όση ώρα με έπαιρνε μου μιλούσε πρόστυχα με πλησίαζε και μου έγλυφε τον λαιμό κ τις ρώγες μου μετά το τέλειο στραπάρισμα κάθησε ανάποδα στο πρόσωπο μου και μου είπε γλύφε τσούλα ταυτόχρονα έπαιζε με την τρύπα μου και με το άλλο χέρι της μου τον έπαιζε και μου τον έφτυνε μετά με ξαναπήγε στο μπάνιο λέγοντας μου πάμε να σου κάνω ένα μπανάκι και να σου δώσω την χρυσή μου βροχή κολόσκλαβο ξάπλωσα εκείνη όρθια άρχισε να βγάζει την χρυσή της βροχή πάνω μου εκπληκτική εμπειρία
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).