Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
είχαμε βρεθεί σε ξενοδοχείο μέτρια προσπαθεί αλλά δεν της βγαίνει στο σώμα ήταν εντελώς διαφορετική από ότι στις φωτογραφίες η αδυνάτισε η έκανε φωτόσοπ τωρα συνεργάζεται και με εναν 28 ετών ενεργητικό για διπλά είχε βάλει αγγελίαΕυχαριστω συναγωνιστη για τα σχολια σου.
Αλλος συναγωνιστης εμπειρια με την κυρια;
Υπάρχει κανένας παλιός εδώ που να έχει κάνει σεσσιον με την Αφέντρα Σεμίρα; Μιλάμε για πάνω από 15 χρόνια πριν σε ένα χώρο κοντά στην πλατεία Αττικης
Για Goddess Theano Domina Σεσίλια kai varoni καποιες αποψεις; θα ερθω Αθηνα και θα ηθελα να κανω ενα session με καποια απ αυτες,αν καποιος εχει εμπειρια με αυτες τις κυρια,η γνωμη-κριτικη ειναι καλοδεχουμενη.(εδω να πω οτι δεν εχω και πολλες εμπειριες και ψαχνω μια ΤΙΜΙΑ επιλογη,να υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και επικοινωνια (κατανοηση στο τι θελω ,τι δεν μ αρεσει,λαι των οριων μου) και φυσικα να μην υπαρχει παραπλανηση απο τις φωτογραφιες.
Έχω πάει 2 φορές με Goddess Theano και έμεινα ικανοποιημένος. Όμορφο πρόσωπο, πολύ ωραίο σώμα και με μεγάλη ποικιλία σε γόβες-μπότες-πέδιλα και φυσικά έχει τέλεια πόδια.Για Goddess Theano Domina Σεσίλια kai varoni καποιες αποψεις; θα ερθω Αθηνα και θα ηθελα να κανω ενα session με καποια απ αυτες,αν καποιος εχει εμπειρια με αυτες τις κυρια,η γνωμη-κριτικη ειναι καλοδεχουμενη.(εδω να πω οτι δεν εχω και πολλες εμπειριες και ψαχνω μια ΤΙΜΙΑ επιλογη,να υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και επικοινωνια (κατανοηση στο τι θελω ,τι δεν μ αρεσει,λαι των οριων μου) και φυσικα να μην υπαρχει παραπλανηση απο τις φωτογραφιες.
Το 98 ημουν 20 χρονων κι εκτος του χωρου. Αυτο που λες γραφειο γνωριμιων bdsm ακουγεται πραγματικα δελεαστικο. Πως λειτουργουσε? Μεσω αγγελιων σε εφημεριδες? Γνωρισες καμια βιτχιοζα γκομενα της προκοπης?Έρχονταν και άλλες γυναίκες, όχι επαγγελματίες. Ούτε η Σεμίρα ήταν επαγγελματίας και το όλο πράμα λειτουργούσε σαν ένα γραφείο γνωριμιών bdsm. Πολύ ερασιτεχνικά και ανοργάνωτα όλα δυστυχώς.
ο mast mast είναι ο γκουρού του χώρου οπότε για στο λέει ξέρει,με Θεανώ έχω βρεθεί όμορφη αλλά όχι Αφέντρα για ποδολαγνεία καλή την σεσίλια δεν την ξέρω,εγώ πάω έρικα μαζί της περνάω τέλεια και χωρίς να κρατάει ώρα και περιμένω να επιστρέψει και η Αφέντρα Αλεξάνδρα να πάω μπορεί να μην έχει το τέλειο πρόσωπο αλλά φαίνεται ότι είναι Αφέντρα και έχω δει και το dungeon της στο προφίλ της καταπληκτικό.Για τη Βαρώνη ΜΑΚΡΥΑ! Αγενέστατη και αρπάχτρω. Τις άλλες δύο δεν τις ξέρω προσωπικά.
η βαρώνη δεν έχει τρόπους βρίζει σε κάποιους αρέσει αυτό,εμένα με ξενερώνει είναι πιό σκληρή στο αυταρχικό από τις άλλες δύο αλλά δεν θα την πρότεινα
Έχω πάει 2 φορές με Goddess Theano και έμεινα ικανοποιημένος. Όμορφο πρόσωπο, πολύ ωραίο σώμα και με μεγάλη ποικιλία σε γόβες-μπότες-πέδιλα και φυσικά έχει τέλεια πόδια.
Εχουμε καποιο link γι αυτην;;
ο mast mast είναι ο γκουρού του χώρου οπότε για στο λέει ξέρει,με Θεανώ έχω βρεθεί όμορφη αλλά όχι Αφέντρα για ποδολαγνεία καλή την σεσίλια δεν την ξέρω,εγώ πάω έρικα μαζί της περνάω τέλεια και χωρίς να κρατάει ώρα και περιμένω να επιστρέψει και η Αφέντρα Αλεξάνδρα να πάω μπορεί να μην έχει το τέλειο πρόσωπο αλλά φαίνεται ότι είναι Αφέντρα και έχω δει και το dungeon της στο προφίλ της καταπληκτικό.