Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

CostaCurta

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
42
Πόντοι
0
Ωραία φαίνεται στις φωτογραφίες και φαίνεται να έχει ωραία πατουσακια
Ναι όντως φαίνεται ωραία αν και φαίνεται αρκετά νταρντανα..Θέλω πολύ να την δω αλλά θα ήθελα να ακούσω κάποιον πρώτα που να έχει εμπειρία μαζί της..

CostaCurta

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
42
Πόντοι
0
Ναι όντως φαίνεται ωραία αν και φαίνεται αρκετά νταρντανα..Θέλω πολύ να την δω αλλά θα ήθελα να ακούσω κάποιον πρώτα που να έχει εμπειρία μαζί της..
Το ίδιο ψάχνω και για Ναταλία Μπασακου..αν υπάρχει κάποιος με εμπειρία μαζί της θέλω πολύ να μάθω..

Tonysfet

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2025
Like
16
Πόντοι
0
Δεν φαίνεται για νταρντανα ρε σύντροφε.
Απλά φαίνεται να μην είναι τόσο επαγγελματίας όσο οι γνωστές κυρίες. Βέβαια αυτό είναι απλά μια εικασία, μπορεί να μην ισχύει κάτι τέτοιο.
Όποιος ξέρει να μας δώσει τα φώτα του σύντροφοι.

cornes

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
66
Πόντοι
0
Φαρμακωμένη και πολύ μυώδης. Ενδέχεται να της αρέσει πραγματικά πάντως να κυριαρχεί. ΔΕΝ είναι άντρας όπως λένε κάποιοι, την ξέρω και απ' το ινστα και απ του youtube (δεν τα δίνω - μην μπει κανείς στον κόπο να ρωτήσει). Κάνει αγωνιστικό crossfit. Δεν κλείνει σέσσιον την τελευταία στιγμή, τα έχει μάλλον σαν εξτραδάκι, ή τουλάχιστον μέχρι πριν λίγους μήνες έτσι ήταν.
Φίλε μου από πρόσωπο τι λέει; Γενικά έχει θηλυκότητα; Ευχαριστώ.

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Φίλε μου από πρόσωπο τι λέει; Γενικά έχει θηλυκότητα; Ευχαριστώ
Φίλε μου από πρόσωπο τι λέει; Γενικά έχει θηλυκότητα; Ευχαριστώ.

Γλυκούλα είναι, αλλά το φάρμακο επηρεάζει και το πρόσωπο. Μιλάει σαν νταλικιέρης πια, δεν είναι ξεκάθαρο ότι είναι γυναίκα αν μόνο την ακούς.

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
475
Πόντοι
21
Ξέρουμε τιμές κλπ έστω;
Πάω δεξιά έχει ενα ψαχτήρι βάλε το ονοματακι της Natalia Basakou και θα βγάλει πληροφοριες . Εχει κάτι καμάρες ή ατιμη δε τις βρισκεις εύκολά και γάμπες δυνατές . Σε επομενη επίσκεψη Αθήνα λεω να κανονισω αν και δεν κάνει καθε μερα session και αυτο ειναι λιγο προβλημα για μένα να ταιριαξουν οι μερες

Τελευταία τροποποίηση:

Johnydog7

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Φίλε από μένα έχεις ένα μεγάλο Respect!!!! Έχεις εμπειρία από gala;Aπό τα gala της Αλεξάνδρας κατα καιρούς, η Lady Perse, η EVil Woman, η Cybill Troy, η Tangent και η Damazonia είναι πραγματικά όνειρα ζωής... Άραγε το κόστος είναι και αυτών στα 200-250€; Αν κάποιος άλλος ή αν εσύ αν έχεις να κάτι να προσθέσεις με παρόμοια εμπειρία θα ήταν πολύ χρήσιμο να την καταθέσει...

ΥΓ Φοβερή η Goddess Luna Law απλά τη ανέφερες εσύ ήδη..
Evilwoman κοιτούσα για Πολωνία και τα sessions εκεί τα χρεώνει κάπου στα 150-200€ θεωρώ πως και η Lady Perse . Όσον αφορά Goddess Tangent και Cybil Troy σίγουρα ανεβαίνει το κασέ αρκετά . Για Damazonia δεν θα συζητήσω καν . Εξαιρετική και όνειρο ζωής αλλά 800 δολάρια την ώρα δυστυχώς δεν είναι ένα ποσό που μπορώ να διαθέσω . Επίσης σημειώνω ότι η Damazonia δεν κάνει ruined orgasms στα session της καθώς έχω επικοινωνήσει μαζί της .

Εμπειρία από το gala γενικά δεν έχω καθώς δεν έχει τύχει να παρευρεθώ αλλά γενικά έχω ακούσει θετικές κριτικές για το event , εξαιρούμε τον καιρό που κάθε χρόνο διοργανώνεται Σεπτέμβρη μήνα με 35+ βαθμούς

• Ουάου
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.599
Πόντοι
456
Evilwoman κοιτούσα για Πολωνία και τα sessions εκεί τα χρεώνει κάπου στα 150-200€ θεωρώ πως και η Lady Perse . Όσον αφορά Goddess Tangent και Cybil Troy σίγουρα ανεβαίνει το κασέ αρκετά . Για Damazonia δεν θα συζητήσω καν . Εξαιρετική και όνειρο ζωής αλλά 800 δολάρια την ώρα δυστυχώς δεν είναι ένα ποσό που μπορώ να διαθέσω . Επίσης σημειώνω ότι η Damazonia δεν κάνει ruined orgasms στα session της καθώς έχω επικοινωνήσει μαζί της .

Εμπειρία από το gala γενικά δεν έχω καθώς δεν έχει τύχει να παρευρεθώ αλλά γενικά έχω ακούσει θετικές κριτικές για το event , εξαιρούμε τον καιρό που κάθε χρόνο διοργανώνεται Σεπτέμβρη μήνα με 35+ βαθμούς
Evilwoman κοιτούσα για Πολωνία και τα sessions εκεί τα χρεώνει κάπου στα 150-200€ θεωρώ πως και η Lady Perse.... Απίστευτο!! Είχα υπόψιν για ποσά 400-500 για αυτές. Φαντάζομαι εκτός Πολωνίας τα ποσά θα είναι κάπου εκεί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom