Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Ναι αυτήν αλλά δυστυχώς στο νήμα καμία κριτική για την κυρία
Αν εχεις υπομονη και διαθεση ψαξε σε αυτο το νημα εχει υλικο. Ειδικα την περιδο που ητα ενεργη με πολλα τουρ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι αυτήν αλλά δυστυχώς στο νήμα καμία κριτική για την κυρία
Αν εχεις υπομονη και διαθεση ψαξε σε αυτο υο νημα εχει υλικο. Ειδικα την περιδο που ητα ενεργη με πολλα τουρ

Johnydog7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
28
Πόντοι
0
Λοιπόν στις 13/9 Σάββατο έκανα session με την Goddess Luna Law .(Βρετανίδα ) . Ήταν καλεσμένη στο Femdom Gala . Το έμαθα 3 εβδομάδες πριν και κατευθείαν ήρθαμε σε επικοινωνία. Συμπλήρωσα την φόρμα στο site της , καθώς είχαμε συνομιλήσει αρκετά από πριν δεν ζήτησε συστάσεις ωστόσο γενικά λέει πως ζητάει . Ήθελε το 50% του session σε προκαταβολή(κατάθεση σε τράπεζα εξωτερικού). Tο κόστος ήταν στις 200 λίρες γύρω στα 230€ . Έπειτα από την προκαταβολή συζητήσαμε τι θα περιέχει το session και έπειτα με ενημέρωσε πως όταν φτάσει Ελλάδα θα επικοινωνήσουμε . Βρεθήκαμε σε ξενοδοχείο στην Κηφισιά , άκρως επαγγελματική αντιμετώπιση, τα υπόλοιπα λεφτά σε μετρητά κατά την συνάντηση . Από τα πιο εκπληκτικά session , γνώστρια του αντικειμένου και εξαιρετικά αισθησιακή, σε όποιον μπορεί να την βρει είτε στο ηνωμένο βασίλειο είτε οπουδήποτε αλλού την συστήνω ανεπιφύλακτα. Ειδικά σε αυτούς που τους αρέσει το ballbusting/cbt . Ένιωθα το πόδι της 2 μέρες μετά ενώ παίξαμε κανονικά εντός ορίων και με safeword 9/10

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Λοιπόν στις 13/9 Σάββατο έκανα session με την Goddess Luna Law .(Βρετανίδα ) . Ήταν καλεσμένη στο Femdom Gala . Το έμαθα 3 εβδομάδες πριν και κατευθείαν ήρθαμε σε επικοινωνία. Συμπλήρωσα την φόρμα στο site της , καθώς είχαμε συνομιλήσει αρκετά από πριν δεν ζήτησε συστάσεις ωστόσο γενικά λέει πως ζητάει . Ήθελε το 50% του session σε προκαταβολή(κατάθεση σε τράπεζα εξωτερικού). Tο κόστος ήταν στις 200 λίρες γύρω στα 230€ . Έπειτα από την προκαταβολή συζητήσαμε τι θα περιέχει το session και έπειτα με ενημέρωσε πως όταν φτάσει Ελλάδα θα επικοινωνήσουμε . Βρεθήκαμε σε ξενοδοχείο στην Κηφισιά , άκρως επαγγελματική αντιμετώπιση, τα υπόλοιπα λεφτά σε μετρητά κατά την συνάντηση . Από τα πιο εκπληκτικά session , γνώστρια του αντικειμένου και εξαιρετικά αισθησιακή, σε όποιον μπορεί να την βρει είτε στο ηνωμένο βασίλειο είτε οπουδήποτε αλλού την συστήνω ανεπιφύλακτα. Ειδικά σε αυτούς που τους αρέσει το ballbusting/cbt . Ένιωθα το πόδι της 2 μέρες μετά ενώ παίξαμε κανονικά εντός ορίων και με safeword 9/10
Φίλε από μένα έχεις ένα μεγάλο Respect!!!! Έχεις εμπειρία από gala;Aπό τα gala της Αλεξάνδρας κατα καιρούς, η Lady Perse, η EVil Woman, η Cybill Troy, η Tangent και η Damazonia είναι πραγματικά όνειρα ζωής... Άραγε το κόστος είναι και αυτών στα 200-250€; Αν κάποιος άλλος ή αν εσύ αν έχεις να κάτι να προσθέσεις με παρόμοια εμπειρία θα ήταν πολύ χρήσιμο να την καταθέσει...

ΥΓ Φοβερή η Goddess Luna Law απλά τη ανέφερες εσύ ήδη..

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
746
Πόντοι
81
Omega compound είναι σαν να λέμε OWK....
Ξέρει κανείς να πει πού βρίσκεται?

Totolhs

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα,επειδή είμαι νέος θα μπορούσατε να μου πείτε που θα θέλω αυταρχικό στην Αθήνα

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.540
Πόντοι
2.306
Εχω βρεθει με την συγκεκριμενη,ομορφα ποδια , κανει ωραιο footjob χωρις να κουραζεται γιατι ειναι αρκετα γυμνασμενη , και handjob, εχει και φουλ προγραμα με στραπ κλπ στα 150 νομιζω αλλα δεν εχω αποψη.
θετικο οτι οταν ερχεται μετα απο 2-3 λεπτα σε ρωταει μονη της αν εισαι οκ και ειναι στα γουστα σου για να κατσει και να συνεχισετε
Είναι εμφανίσιμη φίλε? Σκέφτομαι να την συναντήσω

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.567
Πόντοι
1.056
ΠΡΟΣΟΧΗ

Η Λίνα δουλα με την παρεούλα της με παίρνουν 2 μερες και απειλούν από διάφορα τηλέφωνα...
Δεν ξέρω με τα δικά σας τηλέφωνα τι μπορούν να κάνουν.....
Να έχουμε μια όμορφη ημέρα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
1.007
Πόντοι
86
ΠΡΟΣΟΧΗ

Η Λίνα δουλα με την παρεούλα της με παίρνουν 2 μερες και απειλούν από διάφορα τηλέφωνα...
Δεν ξέρω με τα δικά σας τηλέφωνα τι μπορούν να κάνουν.....
Να έχουμε μια όμορφη ημέρα
Μια εποχή με έπαιρναν τηλέφωνο για απειλές και αντί να κάθομαι να τσακώνομαι και να χαλιέμαι έκανα το εξής απλό. Έβαζα άμεσα στην τηλεόραση MAD με δυνατό ήχο και το τηλέφωνο δίπλα σε αυτή. Ούτε που άκουγα τι έλεγαν. 4 φορές πήραν όλες και όλες και βαρέθηκαν, μάλλον δεν τους άρεσε η μουσική.

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.567
Πόντοι
1.056
Μια εποχή με έπαιρναν τηλέφωνο για απειλές και αντί να κάθομαι να τσακώνομαι και να χαλιέμαι έκανα το εξής απλό. Έβαζα άμεσα στην τηλεόραση MAD με δυνατό ήχο και το τηλέφωνο δίπλα σε αυτή. Ούτε που άκουγα τι έλεγαν. 4 φορές πήραν όλες και όλες και βαρέθηκαν, μάλλον δεν τους άρεσε η μουσική.
Το θέμα είναι ότι δεν είναι 1-2 . Είναι πολλά και μηνύματα που βρήκαν τα προσωπικά μου στοιχεία.... Τεσπά. Ελπίζω να μην υπάρχει συνέχεια γιατί ενοχλούν εταιρεία....

• Θυμός
Αντιδράσεις: AKTINA

AKTINA

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2025
Like
419
Πόντοι
21
Το θέμα είναι ότι δεν είναι 1-2 . Είναι πολλά και μηνύματα που βρήκαν τα προσωπικά μου στοιχεία.... Τεσπά. Ελπίζω να μην υπάρχει συνέχεια γιατί ενοχλούν εταιρεία....
εσενα δεν παιρνουν τηλεφωνο ?

AKTINA

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2025
Like
419
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories