Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
393
Πόντοι
21
Προσωπικά γούστα είναι αυτά, αλλά δεν συμφωνώ ούτε με την απαξίωση, ούτε και η εξιδανίκευση. Πχ στο πάλαι ποτέ same place, είχα κάνει απίστευτες συνεδρίες, είχα γνωρίσει γνήσιες αφέντρες συμπεριλαμβανομένης και της Λόλας, και όλα αυτά σ' ένα εξοπλισμένο χώρο και όχι σε σπίτι τσαντίρι. Είχα φάει και φολες βεβαίως, αλλά όλα στο πρόγραμμα είναι.
Από την άλλη η Θεανώ πράγματι πολύ όμορφη γυναίκα με υπέροχα πόδια, πλην όμως φλύαρη υπερβολικά και η δική μας συνεδρία εξελίχθηκε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυταρχικό.
Τέλος ως προς τα περίφημα τουρ, είναι πολλές που τα κάνουν όχι επειδή έχουν αναδουλειες, αλλά επειδή θέλουν ν'αλλαζουν παραστάσεις. Έρικα, Ίσιδα, Όλγα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάνε Θεσσαλονίκη για να έχουν πελατεία. Η Αλεξάνδρα το έχει πάει σε άλλο επίπεδο, πλέον διευθύνει μια επιχείρηση και της βγάζω το καπέλο.
Δυστυχώς στην Ελλάδα όσες έχουν μείνει τις μετρας στα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
11.005
Πόντοι
6.727
Προσωπικά γούστα είναι αυτά, αλλά δεν συμφωνώ ούτε με την απαξίωση, ούτε και η εξιδανίκευση. Πχ στο πάλαι ποτέ same place, είχα κάνει απίστευτες συνεδρίες, είχα γνωρίσει γνήσιες αφέντρες συμπεριλαμβανομένης και της Λόλας, και όλα αυτά σ' ένα εξοπλισμένο χώρο και όχι σε σπίτι τσαντίρι. Είχα φάει και φολες βεβαίως, αλλά όλα στο πρόγραμμα είναι.
Από την άλλη η Θεανώ πράγματι πολύ όμορφη γυναίκα με υπέροχα πόδια, πλην όμως φλύαρη υπερβολικά και η δική μας συνεδρία εξελίχθηκε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυταρχικό.
Τέλος ως προς τα περίφημα τουρ, είναι πολλές που τα κάνουν όχι επειδή έχουν αναδουλειες, αλλά επειδή θέλουν ν'αλλαζουν παραστάσεις. Έρικα, Ίσιδα, Όλγα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάνε Θεσσαλονίκη για να έχουν πελατεία. Η Αλεξάνδρα το έχει πάει σε άλλο επίπεδο, πλέον διευθύνει μια επιχείρηση και της βγάζω το καπέλο.
Δυστυχώς στην Ελλάδα όσες έχουν μείνει τις μετρας στα στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Πρέπει να επιστρέψει η Λόλα

• Ουάου
Αντιδράσεις: LB

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.409
Πόντοι
446
Πως μπορείς να είσαι υποτακτικός σε κάποια που δεν έχεις συναντήσει; Οι αφέντρες θα κάνουν τουρ (τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο το κάνουν) για να γνωρίσουν και ικανοποιήσουν τους θαυμαστές τους και φυσικά να γεμίσουν φράγκα και οι τύποι του χώρου να βγάλουν τα φετίχ τους και αν κολλήσει η φάση να γίνουν και υποτακτικοί τους.
Μεταξυ σοβαρου κ αστειου το ειπα αλλα τα πιο βασικα φετιχ τα βγαζουν και καμποσες πουτανες στα μπουρδελα με πολυ λιγοτερα λεφτα,φανταζομαι το ιδιο κ εκει,δεν ειναι αναγκη να ρθει η καθε lifestyle τυπισσα στην πολη σου για να ξεκαυλωσεις.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Μεταξυ σοβαρου κ αστειου το ειπα αλλα τα πιο βασικα φετιχ τα βγαζουν και καμποσες πουτανες στα μπουρδελα με πολυ λιγοτερα λεφτα,φανταζομαι το ιδιο κ εκει,δεν ειναι αναγκη να ρθει η καθε lifestyle τυπισσα στην πολη σου για να ξεκαυλωσεις.
Όχι απαραίτητα. Οι περισσότερες όταν αναφέρονται σε αυταρχικό εννοούν στραπόν... Φυσικά υπάρχουν και κοπέλες που είναι πολύ καλύτερες από πολλές Αφέντρες του χώρου αλλά σε κάποιες από αυτές οι τιμές τους δεν είναι απαραίτητα προσιτές.

Σε κάθε περίπτωση τις περισσότερες φορές, όχι πάντα, άλλο εγκεφαλικό σέσσιον βγάζει μια
από τις ανεγνωρισμένες επαγγελματίες αφέντρες του χώρου και άλλο μια κοπέλα που τυγχάνει και κάνει αυταρχικό μία στις τόσες.

Τελευταία τροποποίηση:

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
964
Πόντοι
86
Η Θεανώ, αν και του κλασικού τυποποιημένου αναγκαστικά, είχε πάντα έναν πιο ελεύθερο αέρα. Είναι και θέμα χαρακτήρα. Ο λόγος για τον οποίο δεν κάνει περιοδείες είναι επειδή είναι φουλ στην Αθήνα. Με τριψήφιο αριθμό σταθερών πελατών στην Αθήνα, τι να πάει να κάνει στην Θεσσαλονίκη ; Ψυχικό ;
Περιοδείες κάνουν μόνο όσες έχουν αναδουλειές, ασχέτως απ' το τι λένε οι ίδιες ή οι κράχτες τους.
Μπορει να έχεις αυτή την άποψη δε σημαινει όμως ότι ευσταθεί, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά σε Γερμανια , Ιταλία, Αγγλία και θα δείς ότι μεγάλα ονοματα κάνουν περιοδείες σε άλλες πόλεις. Δεν μπορείς να ξέρεις εσύ ποιοι λόγοι εμποδίζουν καποια να κάνει περιοδεία. Καποιες μπορεί να είναι συζυγοι, να έχουν παιδιά να δουλευουν και καπου αλλού συνεπώς μια περιοδεία δεν είναι στο πλάνο τους .
Επίσης εάν ήσουν λιγο παρατηρητικός θα εβλεπες οτι οι περισσότερες που κανουν περιοδείες δειχνουν και το πρόσωπο τους αυτό θα επρεπε να σου λεει καποια πράγματα

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
964
Πόντοι
86
Δεν συμφωνώ. Είμαι σίγουρος ότ κάνει χαμό Αθήνα. Αλλά δεν ισχυεί αυτό ότι κάνουν ψυχικό. Μια αφέντρα του επιπέδου της Θεανούς μια φορά στο τόσο (όποτε πιστεύει αυτή) μπορεί να πάει σε θαυμαστές της και αλλού. Οικονομικά θα αποζημιωθεί και με το παραπάνω. Δηλαδή εμείς εκτός Αθήνας, τι είμαστε;;; Δείχνει σεβασμό στους φαν της. Δύο φορές ήταν να έρθει αλλά συνέβη κάτι σοβαρό και δεν ήρθε.

Το ίδιο ισχυεί και για την Αλεξάνδρα. Κάποτε ανέβαινε... Βέβαια πλέον έχει ξεφύγει σε επίπεδο και η Θεσσαονική όντως θα ηταν ψυχικό, αν και θα ήταν προς τιμήν της να επισκεφθεί την πόλη μας... Δεν ξέρω καν αν κάνει σέσσιον στην Αθήνα ή ασχολείται μόνο με εκδηλώσεις. Έχει αλλάξει επίπεδο.
Ε τότε να ζητήσεις να σου φέρουν και την Ακροπολη για να τη δεις απο κοντά μην μπαινεις στον κοπο να ταξιδευεις . Ρε φιλε στη Θεσσαλονικη εισαι δεν εισαι στο Βελιγράδι άμα θες να δεις καποια τοσο πολύ κατέβα δε θα σου ζητήσουν ταξιδιωτική βιζα . Και επι τη ευκαιρία τράβα να δεις και την Ακροπολη εκτός απο τη αφεντρα που θες :grin::grin::grin:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.409
Πόντοι
446
Όχι απαραίτητα. Οι περισσότερες όταν αναφέρονται σε αυταρχικό εννοούν στραπόν... Φυσικά υπάρχουν και κοπέλες που είναι πολύ καλύτερες από πολλές Αφέντρες του χώρου αλλά σε κάποιες από αυτές οι τιμές τους δεν είναι απαραίτητα προσιτές.

Σε κάθε περίπτωση τις περισσότερες φορές, όχι πάντα, άλλο εγκεφαλικό σέσσιον βγάζει μια
από τις ανεγνωρισμένες επαγγελματίες αφέντρες του χώρου και άλλο μια κοπέλα που τυγχάνει και κάνει αυταρχικό μία στις τόσες.
Δε διαφωνω αλλα εχει την καυλα του ενα κοριτσι που χει να φαει το σκυλογαμησι του αιωνα να εξερευνα την κυριαρχη πλευρα του μαζι σου.Βγαζουν πολυ θυμο για τα γαμησια που τρωνε αν τις παρει καποιος ως αφεντρες.Επισης δεν ειναι ευκολο για switch ατομα να περασουν καλα με αφεντρες ενω με τις ιεροδουλες μπορεις να βγαλεις dominant και sub γουστα μαζι.

• Like

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Ε τότε να ζητήσεις να σου φέρουν και την Ακροπολη για να τη δεις απο κοντά μην μπαινεις στον κοπο να ταξιδευεις . Ρε φιλε στη Θεσσαλονικη εισαι δεν εισαι στο Βελιγράδι άμα θες να δεις καποια τοσο πολύ κατέβα δε θα σου ζητήσουν ταξιδιωτική βιζα . Και επι τη ευκαιρία τράβα να δεις και την Ακροπολη εκτός απο τη αφεντρα που θες :grin::grin::grin:
Δεν αναφέρθηκα αποκλειστικά στη Θεανώ. Η κουβέντα το έφερε και λέω πως 2 φορές το σκέφτηκε να ανέβει μήπως υπάρξει τρίτη και φαρμακερή :cheesy::cheesy::cheesy:. Την ακρόπολη την επισκέφτηκα με 35 βαθμούς, 4 ώρες αναμονή και γεμάτη σιδεριές... Πάντως όταν κατέβω μια Θεανώ θα την τιμήσω:sunglasses:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Δε διαφωνω αλλα εχει την καυλα του ενα κοριτσι που χει να φαει το σκυλογαμησι του αιωνα να εξερευνα την κυριαρχη πλευρα του μαζι σου.Βγαζουν πολυ θυμο για τα γαμησια που τρωνε αν τις παρει καποιος ως αφεντρες.Επισης δεν ειναι ευκολο για switch ατομα να περασουν καλα με αφεντρες ενω με τις ιεροδουλες μπορεις να βγαλεις dominant και sub γουστα μαζι.
Περνάω πολύ καλά με τέτοιες κοπέλες γιατί κυρίως περιέχει και σεξ το μενού...

am0nim0s

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
62
Πόντοι
0
Ένα γενικό σχόλιο για τις καλύτερες, τις χειρότερες, τις καλύτερες απ' τις καλύτερες κτλ:
όσο πιο παλιά είναι στο επι πληρωμής. τόσο πιο επαγγελματική, τυποποιημένη κονσέρβα είναι η εμπειρία. Όσο πιο καινούρια είναι στα session, τόσο πιο αυθεντική η εμπειρία. Η 1η κατηγορία δεν είναι αντικειμενικά αρνητική (για εμένα είναι) και υπάρχουν και εξαιρετικές Κυρίαρχες σε αυτήν (βλ. Αλεξάνδρα ή Θεανώ), αλλά είναι αυτή η sameplaceιακή εμπειρία. Η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει πολύ λιγότερες, πάντα παροδικές μέχρι να εξαφανιστούν ή να γίνουν sameplaceιακές κι αυτές και πάντα δύσκολο να βρεθούν.
Επίσης: όχι fetlife = κράτα μικρό καλάθι.

Αυτο μόνο τίποτα άλλο.
Έχεις να προτείνεις κάποια από την 2η κατηγορία?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Έχεις να προτείνεις κάποια από την 2η κατηγορία?
Μόνο με ζήλο, χρόνο και ψάξιμο τις βρίσκεις... Έχει και κάποιες αγγελίες που μειώνουν την πιθανότητα της φόλας λόγω ότι την ψιλίαζεσα την φάση. Κατά τα άλλα fetlife και ότι βγεί. Αναφέρθηκαν πολλά παραπάνω. Από τα σόσιαλ εγώ το αποφεύγω. Αν είσαι νέος στο χώρο θα σου έλεγα να πας με την πεπατημένη, με γνωστή Αφέντρα ή σε κάποιο -δελο που είναι γνωσό ότι παίζει κάποια καλή πχ Μπέτυ από Φυλής αν ακόμα συνεχίζει.

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
125
Πόντοι
1
Έβλεπα κάτι φωτογραφίες από το προφίλ της Όλγας και λέω πόσο κρίμα που δεν προλάβαμε την Μελίνα. Παίζει να ήταν με διαφορά η ομορφότερη, σώμα και πόδια 10/10 και αν κρίνω και από το λίγο που φαινόταν πρόσωπο κάτω από την μάσκα, επίσης 10/10. Ήρθε και έφυγε σαν αστραπή, τυχεροί όσοι πρόλαβαν να γευτούν τα πόδια της.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Έβλεπα κάτι φωτογραφίες από το προφίλ της Όλγας και λέω πόσο κρίμα που δεν προλάβαμε την Μελίνα. Παίζει να ήταν με διαφορά η ομορφότερη, σώμα και πόδια 10/10 και αν κρίνω και από το λίγο που φαινόταν πρόσωπο κάτω από την μάσκα, επίσης 10/10. Ήρθε και έφυγε σαν αστραπή, τυχεροί όσοι πρόλαβαν να γευτούν τα πόδια της.
Όντως γυναικάρα φαίνονταν. Απλά δεν για όσους θέλανε κάτι πιο hard. Η μελίνα έμενε πόδια και εξευτελισμό συμπληρωματικά σε Όλγα πιυ λογικά θα ήταν το πρώτο βιολί δτα διπλά τους . Μόνη δεν έκανε από όσο ξέρω

am0nim0s

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
62
Πόντοι
0
Μόνο με ζήλο, χρόνο και ψάξιμο τις βρίσκεις... Έχει και κάποιες αγγελίες που μειώνουν την πιθανότητα της φόλας λόγω ότι την ψιλίαζεσα την φάση. Κατά τα άλλα fetlife και ότι βγεί. Αναφέρθηκαν πολλά παραπάνω. Από τα σόσιαλ εγώ το αποφεύγω. Αν είσαι νέος στο χώρο θα σου έλεγα να πας με την πεπατημένη, με γνωστή Αφέντρα ή σε κάποιο -δελο που είναι γνωσό ότι παίζει κάποια καλή πχ Μπέτυ από Φυλής αν ακόμα συνεχίζει.
Η αλήθεια είναι ότι εμένα κυρίως ποδολαγνεία με ενδιαφέρει και είπα μήπως έβρισκα κάτι νέο αλλά επειδή θέλω και στα κοντά μάλλον στο σίγουρακι στην Θεανώ θα πάω αρκεί να μην έχει φύγει διακοπές

• Like

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.917
Πόντοι
206
Η αλήθεια είναι ότι εμένα κυρίως ποδολαγνεία με ενδιαφέρει και είπα μήπως έβρισκα κάτι νέο αλλά επειδή θέλω και στα κοντά μάλλον στο σίγουρακι στην Θεανώ θα πάω αρκεί να μην έχει φύγει διακοπές
Καλή επιλογή για ποδολαγνεια

• Like

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
125
Πόντοι
1
Όντως γυναικάρα φαίνονταν. Απλά δεν για όσους θέλανε κάτι πιο hard. Η μελίνα έμενε πόδια και εξευτελισμό συμπληρωματικά σε Όλγα πιυ λογικά θα ήταν το πρώτο βιολί δτα διπλά τους . Μόνη δεν έκανε από όσο ξέρω
Επειδη με ενδιαφερει κυριως ποδολαγνεια (αντε και κανα χαστουκι κλπ) ηταν τελεια επιλογη.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Το καινούριο το ιντερνετικό μπορεί να κάνει αρπαχτή που ίσως να σου κοστίσει χωρίς λόγο παραπάνω. Αν δεν έχεις πάει (οπότε δεν θες κάποια καινούρια εμπειρία), πάνε στο στανταράκι τη Θεανώ.

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
11.005
Πόντοι
6.727
Υπάρχει καμία με σκλάβα αυτή την περίοδο;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Καλημέρα φίλος. Νομίζω η Lady Afrodyte είναι η μόνη που έχει σκλάβα αυτή την περίοδο στην Αθήνα.
Νομίζω, βάσει όσων βλέπω από τα σόσιαλ της, η Αφροδίτη αυτήν την περίοδο κάνει τα μπανάκια της...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom