Καλησπέρα σας. Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπουμε νέες παρουσίες στο χώρο ή επιστροφές! Θα μπορούσατε να μας πείτε το κόστος της συνάντησης (με ή χωρίς ξενοδοχείο) και πόσο κοστίζουν οι έξτρα υπηρεσίες όπως το golden shower;Χαιρετώ,
Είμαι η Ίσις ή αλλιώς βασίλισσα του θρόνου. Ουσιαστικά, είμαι παλιά ως Επαγγελματίας Αφέντρα. Ξεκίνησα δειλά δειλά στα 17 μου στο Bdsm, ήμουν ανεξάρτητη Domina και είχα απουσία αρκετών ετών στο χώρο, μέχρι που επέστρεψα δυναμικά σε συνεργασία με το Dom Secrets!
Για όσους θυμούνται έχω κάνει show στο Erotic Festival (όταν έγινε στον Άγιο Κοσμά) πριν αρκετά χρόνια όπου ήμουν με μάσκα γάτας και ανάλογο ντύσιμο και είχα το ίδιο όνομα ως performer "Ίσις"!
Θέλησα μέσω του νήματος να ενημερώσω και για την δική μου παρουσία και να συστηθώ ξανά στο χώρο του εναλλακτικού ερωτισμού, των φετίχ, του σαδισμού! Here i am λοιπόν! Είμαι έτοιμη για να αποκτήσω νέες εμπειρίες κατά την νέα επανείσοδό μου στον χώρο του BDSM και να ανακαλύψουμε μαζί τα όριά σου - και πιθανώς και τα δικά μου κυριαρχικά όρια!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 306
- Πόντοι
- 26
Ειχα μιλησει με αυτη πριν κανα δυο χρονια ,τρελαρας ειναι και ολο λεφτα ζηταγε ,βλεπω εχει ξεφυγει πια ,την απερριψα αμεσα .150 ευρώ για ουρολαγνεία, έλεος![]()
BDSM SESSION - GOLDEN SHOWER
Το golden shower είναι φετίχ από τα λίγα. Η αίσθηση πως κάτι καυτό σε λούζει. Η απόλυτη ξεφτίλα και ταπείνωση. Η τιμή είναι 150€. Σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής Πρίαμος. Όμως δεν κάνω bdsm session αυθημερόν και δίχως να έχει προηγηθεί το bdsm talk 2 μέρες πριν τουλάχιστον. Το bdsm talk το πληρώνομαι...kanesex.com
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 306
- Πόντοι
- 26
Τα ραντεβού που γίνονται;

DOMSECRETS.GR ❤️ - BONDAGE - BDSM | MISTRESS ATHENS | BDSM ATHENS | BDSM GREECE | FETISH | BDSM MISTRESS | DOMINA | SESSIONS | DOMINATRIX - DOMSECRETS.GR ❤️ - No1 BDSM ATHENS | BDSM GREECE
DOMSECRETS.GR ❤️ - BONDAGE - BDSM | MISTRESS ATHENS | BDSM ATHENS | BDSM GREECE | FETISH | BDSM MISTRESS | DOMINA | SESSIONS | DOMINATRIX

θέλει και pre session talking του 30ευρου για να σε κατουρησει με 150 ευρω... Δυσκολάκι....Ειχα μιλησει με αυτη πριν κανα δυο χρονια ,τρελαρας ειναι και ολο λεφτα ζηταγε ,βλεπω εχει ξεφυγει πια ,την απερριψα αμεσα .
Σας περιμένουμε και ΘεσσαλονίκηΧαιρετώ,
Είμαι η Ίσις ή αλλιώς βασίλισσα του θρόνου. Ουσιαστικά, είμαι παλιά ως Επαγγελματίας Αφέντρα. Ξεκίνησα δειλά δειλά στα 17 μου στο Bdsm, ήμουν ανεξάρτητη Domina και είχα απουσία αρκετών ετών στο χώρο, μέχρι που επέστρεψα δυναμικά σε συνεργασία με το Dom Secrets!
Για όσους θυμούνται έχω κάνει show στο Erotic Festival (όταν έγινε στον Άγιο Κοσμά) πριν αρκετά χρόνια όπου ήμουν με μάσκα γάτας και ανάλογο ντύσιμο και είχα το ίδιο όνομα ως performer "Ίσις"!
Θέλησα μέσω του νήματος να ενημερώσω και για την δική μου παρουσία και να συστηθώ ξανά στο χώρο του εναλλακτικού ερωτισμού, των φετίχ, του σαδισμού! Here i am λοιπόν! Είμαι έτοιμη για να αποκτήσω νέες εμπειρίες κατά την νέα επανείσοδό μου στον χώρο του BDSM και να ανακαλύψουμε μαζί τα όριά σου - και πιθανώς και τα δικά μου κυριαρχικά όρια!
Andreasups41
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Χτες νέα εμπειρία μαζί τηςΗ Δασκάλα μου η ericca![]()
Domina erica the best session
Domina erica η απολυτη Ελληνιδα Αφεντρα .Ειμαι Εξαιρετικά εθιστικη αλλά σαδιστικα εξειδικευμένη στην τέχνη της κυριαρχίας. Τα αγαπημένα μου σενάρια ρόλων είναι τα εξής: κυρίαρχο γραφείο αφεντικό / υπάλληλος, κυρία του σπιτιού / σοφέρ ή μπάτλερ, αυστηρή διευθύντρια / μαθητής, πρύμνη θεία /...kanesex.com
Την ξαναεπισκτέφτηκα αλλά όχι μόνος μου μαζί με την φίλη μου που της αρέσει το λεσβιακό και ο πόνος,αρχίσαμε από το δωμάτιο στο κρεβάτι έπαιξε με την φίλη μου εγώ κοιτούσα και έμεινα τι καύλα να βλέπεις δύο γυναίκες να παίζουν ,γλυψίματα και την στράπαρισε η έρικα αλλά και η φίλη μου δεν έμεινε αμέτοχη πρώτη φορά είδα την έρικα τόσο καυλωμένη ,μετά στο μικρό σαλονάκι με λουρί και οι δύο να της γλύφουμε τα πόδια να μας φτύνει και να μας χαστουκίζει ,είχε και συνέχεια στο μπαλκόνι που μας έδωσε την χρυσή της βροχή φορώντας πάντα τα λουριά μας μετά με έβαλε στον σταυρό και την φίλη στο μεσαιωνικό μαστίγωμα και στους δύο μας αλλά φόρεσε και γάντι και έπαιζε την φίλη μου με το χέρι της μπρός και πίσω ,σε εμένα είχε βάλει σφήνα καταπληκτική εμπειρία
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.270
- Πόντοι
- 1.076
Καλησπέρα παιδιά υπάρχει Ελλάδα γυμνασμένη μυώδεις γυναίκα για σεσσιον προτιμώ με μεγάλα τετρακεφαλα .εδτω και πμ πληροφορίες θα το εκτιμουσα
Andreasups41
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Συμφωνώ καταπληκτική εμπειρία....έλα ρε φίλε ! η φαντασίωση κάθε ή σχεδόν κάθε άνδρα !
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Ξέρω μόνο ότι έπαιρνε την φίλη της την Ρωσίδα από την πίσω πόρτα,η irina φουλ ερωτευμένη με την έρικα,αλλά ότι έκανε και λεσβιακό δεν το γνώριζα σαν αφέντρα πάντως είναι φουλ ανωμαλιάρα και η μόνη αυτοδίδακτηΣυμφωνώ καταπληκτική εμπειρία
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Η μυστέριαΚαλησπέρα παιδιά υπάρχει Ελλάδα γυμνασμένη μυώδεις γυναίκα για σεσσιον προτιμώ με μεγάλα τετρακεφαλα .εδτω και πμ πληροφορίες θα το εκτιμουσα
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα Κατεβαινω Αθήνα Για το 3ημερο και θα επισκεφθώ και την θέα Έρικα για να περάσω Καλά Μαζί Της όπως πάντα!!
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 6.152
- Πόντοι
- 1.056
Another satisfied client..............

Ερωτικό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε τραγωδία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του άνδρα στην Ομόνοια
Ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός από τον ιδιοκτήτη του Airbnb - Ήταν στο κρεβάτι με δεμένα χέρια και μια σακούλα στο κεφάλι
poustarelio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 11
- Like
- 712
- Πόντοι
- 310
Επειδή μας έκοψαν τις υπερωρίες, τα χρήματα λιγόστεψαν, θα αφήσω τις τρανς κ θα προτιμήσω κάνα στουντιο! Ποσό πάει το στραπ ον σε στουντιο; κ ξέρετε καμία καλή κοπέλα σε περιοχή ν κόσμο, Δάφνη να το δίνει κιόλας το μουνακι της!
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Εσύ ζητάς άλλα συνήθως δεν κάνουν σέξ αλλά υπάρχουν και κάποιες που κάνουν ,σε στούντιο πάρε τηλέφωνο στην ΆντζελαΕπειδή μας έκοψαν τις υπερωρίες, τα χρήματα λιγόστεψαν, θα αφήσω τις τρανς κ θα προτιμήσω κάνα στουντιο! Ποσό πάει το στραπ ον σε στουντιο; κ ξέρετε καμία καλή κοπέλα σε περιοχή ν κόσμο, Δάφνη να το δίνει κιόλας το μουνακι της!
poustarelio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 11
- Like
- 712
- Πόντοι
- 310
Σε ποιο λες; Άντζελα;Εσύ ζητάς άλλα συνήθως δεν κάνουν σέξ αλλά υπάρχουν και κάποιες που κάνουν ,σε στούντιο πάρε τηλέφωνο στην Άντζελα
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Στην φυλήςΣε ποιο λες; Άντζελα;
poustarelio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 11
- Like
- 712
- Πόντοι
- 310
Οκ ευχαριστώ, αλλά έγραψα Ν κοσμο-δαφνη. Δεν κατεβαίνω εύκολα φυλής.Στην φυλής
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Πήγαινε στο google θα στο βγάλειΟκ ευχαριστώ, αλλά έγραψα Ν κοσμο-δαφνη. Δεν κατεβαίνω εύκολα φυλής.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκεί κάνουν και αυτσρχικό κσι σέξΟκ ευχαριστώ, αλλά έγραψα Ν κοσμο-δαφνη. Δεν κατεβαίνω εύκολα φυλής.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 224
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 26