KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.011
- Πόντοι
- 6.727
Η Λόλα κάνει διακοπές ξέρει κανείς;
Για την λόλα θα κάνεις υπομονή θα σε δει όταν θέλει εκείνη,λόλα και ερικα έχουν διανύσει πολλα χιλιόμετρα στο bdsm,οι καλύτερεςΗ Λόλα κάνει διακοπές ξέρει κανείς;
Όλα καλά έχω μιλήσειΓια την λόλα θα κάνεις υπομονή θα σε δει όταν θέλει εκείνη,λόλα και ερικα έχουν διανύσει πολλα χιλιόμετρα στο bdsm,οι καλύτερες
Σου είπε πότε επανέρχεται?Όλα καλά έχω μιλήσει
Δεν έχει αποφασίσει ακομαΣου είπε πότε επανέρχεται?
Θα συμφωνήσω ότι έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο bdsm... για το αν είναι οι καλύτερες επέτρεψε μου να έχω άλλη γνώμη....Για την λόλα θα κάνεις υπομονή θα σε δει όταν θέλει εκείνη,λόλα και ερικα έχουν διανύσει πολλα χιλιόμετρα στο bdsm,οι καλύτερες
ο καθένας έχει την γνώμη του συμφωνώ εν μέρει με τον Lymbe ,Η έρικα το γουστάρει και το ζει κορυφαία και πίστεψε με πάμε πολλοί γιατί δεν το κάνει για τα φράγκα ,η πιο έμπειρη αφέντρα ακούραστη και μουνάρα έχει όλο το πακέτο και η λόλα μουνάραΘα συμφωνήσω ότι έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο bdsm... για το αν είναι οι καλύτερες επέτρεψε μου να έχω άλλη γνώμη....
θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε και την δική σου γνώμη, ποιες λες είναι οι καλύτερες;Θα συμφωνήσω ότι έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο bdsm... για το αν είναι οι καλύτερες επέτρεψε μου να έχω άλλη γνώμη....
καλύτερες είναι αυτές που έχουν λίγα "χιλιόμετρα".......διότι ως γνωστόν τα πολλά "χιλιόμετρα" μειώνουν την απόδοση της μηχανής!θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε και την δική σου γνώμη, ποιες λες είναι οι καλύτερες;
Νομίζουν ότι όσο πιο πολύ βρίζουν έτσι στο άσχετο τόσο πιο "αφέντρες" γίνονταικαλα τι μιλαει ετσι?
Ψύχραιμη τοποθέτηση η τύπισσα...https://www.etaires.gr/sunodoi/athina/kyriarchi-epivlitikhi-kai-apolamvano-kathe-fantasiosi-id-b6zbt
Αυτο προς αποφυγή ατυχημάτων, δηλαδή πέταγμα 100 ευρώ στα σκουπίδια. Πάντως το τηλέφωνό "της" βγάζει και σε άλλες άσχετες αγγελίες. Μου θύμισε λίγο την Δόμινα Όλγα σε αγένεια...
Αν λες για την γνωστή domina Όλγα δεν την θεωρώ τόσο αγενή όσο απότομη. Η Όλγα δεν βρίζει στα μηνύματα ή στο τηλέφωνο απλά έχει απότομο ύφος.https://www.etaires.gr/sunodoi/athina/kyriarchi-epivlitikhi-kai-apolamvano-kathe-fantasiosi-id-b6zbt
Αυτο προς αποφυγή ατυχημάτων, δηλαδή πέταγμα 100 ευρώ στα σκουπίδια. Πάντως το τηλέφωνό "της" βγάζει και σε άλλες άσχετες αγγελίες. Μου θύμισε λίγο την Δόμινα Όλγα σε αγένεια...
Αν εννοείς τη Domina Olga εγω που μιλησα μαζί της στο τηλέφωνο, ήταν κυρία και κατατοπιστική καμία σχεση με αυτά που δειχνειςhttps://www.etaires.gr/sunodoi/athina/kyriarchi-epivlitikhi-kai-apolamvano-kathe-fantasiosi-id-b6zbt
έχετε κάποιο link, τηλέφωνο για τη Λόλα;
Δεν είμαστε για να συμφωνούμε σε όλα για εμένα γράφω από αυτές που έχω δει λολα και ερικα οι καλύτερεςΘα συμφωνήσω ότι έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο bdsm... για το αν είναι οι καλύτερες επέτρεψε μου να έχω άλλη γνώμη....
Λολα και έρικα ούτε γκάζια έχουν μειώσει το αντίθετο και είναι και έμπειρες συν την μισέλ βέβαιακαλύτερες είναι αυτές που έχουν λίγα "χιλιόμετρα".......διότι ως γνωστόν τα πολλά "χιλιόμετρα" μειώνουν την απόδοση της μηχανής!
![]()