Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
Όχι , δυστυχώς δεν είναι στην Αθήνα αυτές τις ημέρες. Όποιος ενδιαφέρεται επικοινωνεί στο τηλέφωνο μαζί της για πληροφορίες.
Σε αυτό το thread αποψη έχουμε (οσοι έχουμε) για γκομενες που δραστηριοποιουνται στο αυταρχικό. Αυτη που λεει ότι κανει αυταρχικό ;;;;
Ε τότε μην ασχοληθείς οι τα κανω ολα και συμφερω συνήθως ειναι για να τις αποφευγειςΕχεις δικιο..σ αυτη δεν αναφερει κατι ωστοσο σε αλλη αγγελια που ειχε στο kanesex και εχει κατεβει παρουσιαζοταν ως αφεντρα.
Καλημερα...Ναι σ αυτο συμφωνω..Ε τότε μην ασχοληθείς οι τα κανω ολα και συμφερω συνήθως ειναι για να τις αποφευγεις
Δυστυχώς μαλλον ειναι ανενεργή τον τελευταίο χρόνο. Τουλαχιστον δεν φαινεται να κινειται κατι.. ουτε στα σοσιαλ μιντια ουτε σε αγγελιες.Η Ηλέκτρα Γαλανού δουλεύει ακόμα;
Καλησπέρα σε όλους! Καλό καλοκαίρι με μια Κυρία πάντα να μας υποτάσσει από ψηλά! Ενας χειμώνας δύσκολος για όλους αλλά τώρα που έρχεται το καλοκαίρι έρχονται και οι νέες καλοκαιρινές συναντήσεις με τις Κυρίες!! Πιστεύω έχω πιά, μια σχετικά, ολοκληρωμένη εικόνα για το τι γίνεται στο χώρο, μιας και επισκέφτηκα σχεδόν όλες τις Κυρίες της Αθήνας τους προηγούμενους μήνες και μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης με τον χώρο στη Γερμανία. Θα ήθελα να τις ευχαριστήσω όλες όσες επισκέφτηκα, γιατί όλες είχαν κάτι ξεχωριστό. Βέβαια στο δικό μου μυαλό ξεχωρίζει μία και παραμένει μακράν η Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Η !!!
Τι να σου πω, δεν ξέρω, 2 μέρες ήμουν στο BDSM Area από τις 5μμ μέχρι τις 10-11μμ (Παρασκευή και Σάββατο), και δεν την είδα. Τώρα αν ήρθε να κάνει καμιά βόλτα, τι να σου πω, θα σε γελάσω. Περίμενα όμως ότι εφόσον βγήκε σε αφίσα, θα εμφανιζόταν στο area να κάτσει 3-4 ώρες τη μέρα το ελάχιστο. Διάολε, η @Isida kara και η Domina Victoria φάγανε ώρες και ώρες εκεί, ο Gorean Lord επίσης, η Νέμεσις δυστυχώς αγνοείται η τύχη της.Καλημερα, η Goddess Nemesis ειναι ενεργη, δεν βρισκω καποια αγγελια στισ σελιδες
Και για μένα που δεν έχω γνωριμίες στο χώρο, ηταν πολύ όμορφο και χαλαρό το κλιμα, πολύ ευχαριστο. Μακάρι να επαναληφθεί και του χρόνουΤι να σου πω, δεν ξέρω, 2 μέρες ήμουν στο BDSM Area από τις 5μμ μέχρι τις 10-11μμ (Παρασκευή και Σάββατο), και δεν την είδα. Τώρα αν ήρθε να κάνει καμιά βόλτα, τι να σου πω, θα σε γελάσω. Περίμενα όμως ότι εφόσον βγήκε σε αφίσα, θα εμφανιζόταν στο area να κάτσει 3-4 ώρες τη μέρα το ελάχιστο. Διάολε, η @Isida kara και η Domina Victoria φάγανε ώρες και ώρες εκεί, ο Gorean Lord επίσης, η Νέμεσις δυστυχώς αγνοείται η τύχη της.
Σε γενικές γραμμές, είδα πολλούς γνωστούς και γνωστές, αρκετούς φίλους και φίλες, ένα πολύ καλό φίλο που αντί να τον δω Θεσσαλονίκη όταν έρχεται καμιά βόλτα το χειμώνα, τον πέτυχα στην Erotic Art να βγαίνει όμορφες φώτο με όμορφες υπάρξεις, γνώρισα τη σκλάβα της Ίσιδας, ένα μοναδικό πλάσμα, γέλασα με την καρδιά μου με διάφορα σκηνικά, κάναμε τρελό χαβαλέ, παίξαμε με μπουρμπουλήθρες από το ραβδάκι της Ζιρκόνια, βάλαμε σκλάβους σε κλουβιά, ο Gorean Lord προσκαλούσε το κοινό να δοκιμάσει flogging το Σάββατο με διάφορες υπάρξεις να το πράττουν, και προσωπικά γνώρισα και κόσμο που δεν ήξερα.
Σε γενικές γραμμές είχαμε πολύ όμορφες κίνκυ στιγμές.
τι καυλα ειν αυτη!!Έχει δοκιμάσει κανείς;
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.instagram.com
Υποψιάζομαι ανατολικό μπλοκ πάντως, όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό.τι καυλα ειν αυτη!!
Έχει δοκιμάσει κανείς;
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.instagram.com
Ντάξει, 250 φτηνή είναι σε σχέση με τα δώρα που ζητάει στο wishlist, παπούτσια garavani (ούτε που τα ξέρω) 1450 ευρουλάκια. Ήρθε η ανάπτυξη λοιπόν, τέρμα τα μνημόνια, τέρμα ο ιός, και έλευση high class mistressess! Πάντως ρε παιδιά παρατηρώ ένα σωρό wannabe αφέντρες με wishlists, και άλλες που δηλώνουν findomes και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως υπάρχουν τύποι να σπαταλάνε τεράστια ποσά, χωρίς καν να γαμάνε, τι ικανοποίηση μπορεί να σου προσφέρει ένα τέτοιο πράγμα?? Να' ναι γκόμενα σου και να σου περισσεύουν το καταλαβαίνω, αλλά να τα καταθέτεις για μία παντελώς άγνωστη με την οποία δεν έχεις κανένα δεσμό, δεν το καταλαβαίνω.Ζητάει 250.