trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.208
- Πόντοι
- 736
Σιγά ρε νεανία τρυφερουδι μου εσυφυσικά την ξέρουν και οι πέτρες ειδικά οι πέτρες του Ελ Πάσο στην Καλλιθέα μιας και κατασκευάστηκε την χρονιά που γεννήθηκε
Σιγά ρε νεανία τρυφερουδι μου εσυφυσικά την ξέρουν και οι πέτρες ειδικά οι πέτρες του Ελ Πάσο στην Καλλιθέα μιας και κατασκευάστηκε την χρονιά που γεννήθηκε
Μια φορά από τη κυρία Έρικα είμαι μικρότερος...Σιγά ρε νεανία τρυφερουδι μου εσυ
Από ποιο πλευρό κοιμάσαι;Μια φορά από τη κυρία Έρικα είμαι μικρότερος...
Και θα το πω άλλη μια φορά που και αυτό έχεις αποφύγει να απαντήσεις......γράφτηκες στο φόρουμ πριν δύο χρόνια. Ποιο το νόημα να βγεις να το πεις τώρα και όχι τότε που την είδες και έκανες και εγγραφή στο φόρουμ;Μια φορά από τη κυρία Έρικα είμαι μικρότερος...
Δες στα μηνύματα πως ξεκίνησε όλο αυτό και θα καταλάβεις, εγώ απλά σχολίασα για μια αφέντρα που βάζει άσχετες φωτογραφίες πως και η συγκεκριμένη ρετουσάρει τις φωτογραφίες και φαινεται 30άρα ενώ είναι 50άρα και μετά όλοι οι ερικοταλιμπάν κάνατε τον κακό χαμό, όσο δε μου παραθέτετε και δε με προσβάλετε εγώ δεν ασχολούμε. Αν δεν τσιρίζατε όλοι εσείς το θέμα θα είχε περάσει στο ντούκου, εσείς το συντηρείτε αλλά που μυαλό για να το καταλάβετε.Και θα το πω άλλη μια φορά που και αυτό έχεις αποφύγει να απαντήσεις......γράφτηκες στο φόρουμ πριν δύο χρόνια. Ποιο το νόημα να βγεις να το πεις τώρα και όχι τότε που την είδες και έκανες και εγγραφή στο φόρουμ;
Και τόσα άτομα σου λένε ότι η Έρικα δεν ρετουσαρει φωτογραφίες πέρα από φίλτρο κινητού που όλοι χρησιμοποιούν. Αλλά εσύ συνεχίζεις το χαβα σου. Όταν λες μπαρουφες να ξέρεις πότε να κάνεις πίσω. Πολλές χρησιμοποιούν φίλτρα κινητού εδώ χρησιμοποιούν οι εικοσάχρονες βίζιτες που φέρνεις σπίτι σου όπως ο ίδιος έχεις δηλώσει. Αυτό σε μάρανε πάνε κοιμήσου και μην ξεχάσεις το γαλατάκι σουΔες στα μηνύματα πως ξεκίνησε όλο αυτό και θα καταλάβεις, εγώ απλά σχολίασα για μια αφέντρα που βάζει άσχετες φωτογραφίες πως και η συγκεκριμένη ρετουσάρει τις φωτογραφίες και φαινεται 30άρα ενώ είναι 50άρα και μετά όλοι οι ερικοταλιμπάν κάνατε τον κακό χαμό, όσο δε μου παραθέτετε και δε με προσβάλετε εγώ δεν ασχολούμε. Αν δεν τσιρίζατε όλοι εσείς το θέμα θα είχε περάσει στο ντούκου, εσείς το συντηρείτε αλλά που μυαλό για να το καταλάβετε.
Δηλαδή εσύ τα σχόλια που γράφουν ότι ρετουσάρει τις φωτογραφίες και είναι μεγάλη δεν τα διάβασες; Όλοι αυτοί που άλλη είδαν στις φωτογραφίες και άλλη από κοντά ψεύτες είναι; Σταμάτα επιτέλους να γράφεις μπαρούφες λουλούκο.Και τόσα άτομα σου λένε ότι η Έρικα δεν ρετουσαρει φωτογραφίες πέρα από φίλτρο κινητού που όλοι χρησιμοποιούν. Αλλά εσύ συνεχίζεις το χαβα σου. Όταν λες μπαρουφες να ξέρεις πότε να κάνεις πίσω. Πολλές χρησιμοποιούν φίλτρα κινητού εδώ χρησιμοποιούν οι εικοσάχρονες βίζιτες που φέρνεις σπίτι σου όπως ο ίδιος έχεις δηλώσει. Αυτό σε μάρανε πάνε κοιμήσου και μην ξεχάσεις το γαλατάκι σου
Σιγά ρε άντρα πολλά βάρη......που θα με πεις και λουλουκοι......η γυναίκα σου (αν έχεις γιατί τέτοιος που είσαι μάλλον με τη Λουλού στο χέρι είσαι) τι λέει για τις βίζιτες στο σπίτι;;;;Δηλαδή εσύ τα σχόλια που γράφουν ότι ρετουσάρει τις φωτογραφίες και είναι μεγάλη δεν τα διάβασες; Όλοι αυτοί που άλλη είδαν στις φωτογραφίες και άλλη από κοντά ψεύτες είναι; Σταμάτα επιτέλους να γράφεις μπαρούφες λουλούκο.
Τουλάχιστον εγώ δεν τις βάζω στο σπίτι μου χειρογλυκανουληότι και η δικιά σου λουλούκο.
μάθε να γράφεις, πολλά βαρύ είναι το σωστό. Λέει ότι και η δικιά σου.Σιγά ρε άντρα πολλά βάρη......που θα με πεις και λουλουκοι......η γυναίκα σου (αν έχεις γιατί τέτοιος που είσαι μάλλον με τη Λουλού στο χέρι είσαι) τι λέει για τις βίζιτες στο σπίτι;;;;
Τελικα πόσοι έχετ δει αυτη την ταυτότητα μενταγιόν την εχει ;Λύσε μου μια απορία κάποιο επιχείρημα έχεις; Ο άλλος είπε ότι είδε την ταυτότητα της που έχει ημερομηνία γέννησης 1979, επίσης την έχω δει κι εγώ για άλλους λόγους προσωπικούς της και το επιβεβαιώνω. Εσύ που στηρίζεις την ηλικία που λες;

Όχι δεν έκανα λάθος. Σελίινα την έλεγαν και έκανε διπλό μαζί με την Ορνέλα στο same place στη Μάρνης. Άλλη είναι η Σεσίλια. Η Σελίνα ήταν μια ψηλή αλλά χοντρή ξανθιά. Πιο παχουλή από την Ορνέλα. Βασικά αυτή ακολουθούσε τις οδηγίες της Ορνέλας.Πάντως καλό ειναι όταν καποιοι λέτε καποιον βαλτό να γράφετε πχ βαλτός απο αυτήν/αυτόν πριν λιγο καιρό αντιστοιχα καποιοι εγραφαν ότι το προφιλ μου ανηκει σε γυναικα δεν εγραψαν ομως ποτέ σε ποιά ανήκει. Στην ίδια λογική λοιπόν όλοι εσείς που του επαναλαμβάνετε ότι ειναι βαλτός θα μπρουσε να ισχυριστεί και ότι ειστε και εσεις βαλτοί.
Τέλος ειδα ότι αν μη τι άλλο έγραψε και ένα ωραιο Post με τις εμπειριες του με διαφορες Αφέντρες ενω εσείς οι υπόλοιποι αφήνετε να εννοηθεί ότι μετά την Ερικα το χάος , Οντως ετσι είναι ; Μετά την Ερικα το χάος ; Αν ισχύει τότε καλύτερα να κανουμε αυτό που εγραψε καποιος παραπανω να παρουμε αεροπλάνο και να πάμε Ιταλία.
Και για να αλλάξουμε θέμα γιατι αν δεχτουμε το 43 της Ερικας τότε να δεχτουμε και το 38 της Θεανως μη τα ισοπεδωνουμε ολα οτι η Θεανω ειναι μεγαλύτερη απο την Ερικα ελεος δηλαδη @kostasdou εγραψες για καποια Σελινα τη Σεσίλια εννουσες ; Μάλλον οχι γιατι αυτες δεν συνεπεσαν ποτέ μαζί. Πως ηταν αυτή ; Οσο για την Ορνέλλα φίλε εγω ειχα περασει ωραια, αν και ειχε λιγο παραπανω βάρος απλά επειδη όταν δουλευε εκει δεν ηταν πανω απο 25 δεν την έλεγες πατσά ειχε αδυναμια στο κατουρημα και σκουιιρτάριζε σε μια εποχή που ακομα ο όρος ήταν αγνωστος !
Είχα κάνει το site της και ήταν υποχρεωτικό να μου δώσει την ταυτότητα της, είναι η ίερεια του bdsm τα υπόλοιπα να είχαμε να λέγαμεΤελικα πόσοι έχετ δει αυτη την ταυτότητα μενταγιόν την εχει ;![]()
Η ίσιδα γιατί γελάει ας μου απαντήσει η ίδια, η μάνα της την ξέρει; δεν νομίζω μόλις ένας έχει γράψει και ξεκίνησε στα 40 καλά θα πάει και αυτόΤελικα πόσοι έχετ δει αυτη την ταυτότητα μενταγιόν την εχει ;![]()
Πάντως καλό ειναι όταν καποιοι λέτε καποιον βαλτό να γράφετε πχ βαλτός απο αυτήν/αυτόν πριν λιγο καιρό αντιστοιχα καποιοι εγραφαν ότι το προφιλ μου ανηκει σε γυναικα δεν εγραψαν ομως ποτέ σε ποιά ανήκει. Στην ίδια λογική λοιπόν όλοι εσείς που του επαναλαμβάνετε ότι ειναι βαλτός θα μπρουσε να ισχυριστεί και ότι ειστε και εσεις βαλτοί.
Τέλος ειδα ότι αν μη τι άλλο έγραψε και ένα ωραιο Post με τις εμπειριες του με διαφορες Αφέντρες ενω εσείς οι υπόλοιποι αφήνετε να εννοηθεί ότι μετά την Ερικα το χάος , Οντως ετσι είναι ; Μετά την Ερικα το χάος ; Αν ισχύει τότε καλύτερα να κανουμε αυτό που εγραψε καποιος παραπανω να παρουμε αεροπλάνο και να πάμε Ιταλία.
Και για να αλλάξουμε θέμα γιατι αν δεχτουμε το 43 της Ερικας τότε να δεχτουμε και το 38 της Θεανως μη τα ισοπεδωνουμε ολα οτι η Θεανω ειναι μεγαλύτερη απο την Ερικα ελεος δηλαδη @kostasdou εγραψες για καποια Σελινα τη Σεσίλια εννουσες ; Μάλλον οχι γιατι αυτες δεν συνεπεσαν ποτέ μαζί. Πως ηταν αυτή ; Οσο για την Ορνέλλα φίλε εγω ειχα περασει ωραια, αν και ειχε λιγο παραπανω βάρος απλά επειδη όταν δουλευε εκει δεν ηταν πανω απο 25 δεν την έλεγες πατσά ειχε αδυναμια στο κατουρημα και σκουιιρτάριζε σε μια εποχή που ακομα ο όρος ήταν αγνωστος
Πάντως καλό ειναι όταν καποιοι λέτε καποιον βαλτό να γράφετε πχ βαλτός απο αυτήν/αυτόν πριν λιγο καιρό αντιστοιχα καποιοι εγραφαν ότι το προφιλ μου ανηκει σε γυναικα δεν εγραψαν ομως ποτέ σε ποιά ανήκει. Στην ίδια λογική λοιπόν όλοι εσείς που του επαναλαμβάνετε ότι ειναι βαλτός θα μπρουσε να ισχυριστεί και ότι ειστε και εσεις βαλτοί.
Και για να αλλάξουμε θέμα γιατι αν δεχτουμε το 43 της Ερικας τότε να δεχτουμε και το 38 της Θεανως μη τα ισοπεδωνουμε ολα οτι η Θεανω ειναι μεγαλύτερη απο την Ερικα ελεος δηλαδη @kostasdou εγραψες για καποια Σελινα τη Σεσίλια εννουσες ; Μάλλον οχι γιατι αυτες δεν συνεπεσαν ποτέ μαζί. Πως ηταν αυτή ; Οσο για την Ορνέλλα φίλε εγω ειχα περασει ωραια, αν και ειχε λιγο παραπανω βάρος απλά επειδη όταν δουλευε εκει δεν ηταν πανω απο 25 δεν την έλεγες πατσά ειχε αδυναμια στο κατουρημα και σκουιιρτάριζε σε μια εποχή που ακομα ο όρος ήταν αγνωστος
Είχα κάνει το site της corleone οπότε ξέρω καλύτερα από εσένα όσο για την θεανώ έχω γράψει μόνο θετικά σχόλια τότε που όλοι έγραφαν άσχημα σχόλια, άλλος είχε γράψει πριν χρόνια ότι η θεανώ ξεκίνησε στα 38 όχι εγώ ο trelobourdeliaris ο οποίος την στήριζε σθεναράΠάντως καλό ειναι όταν καποιοι λέτε καποιον βαλτό να γράφετε πχ βαλτός απο αυτήν/αυτόν πριν λιγο καιρό αντιστοιχα καποιοι εγραφαν ότι το προφιλ μου ανηκει σε γυναικα δεν εγραψαν ομως ποτέ σε ποιά ανήκει. Στην ίδια λογική λοιπόν όλοι εσείς που του επαναλαμβάνετε ότι ειναι βαλτός θα μπρουσε να ισχυριστεί και ότι ειστε και εσεις βαλτοί.
Και για να αλλάξουμε θέμα γιατι αν δεχτουμε το 43 της Ερικας τότε να δεχτουμε και το 38 της Θεανως μη τα ισοπεδωνουμε ολα οτι η Θεανω ειναι μεγαλύτερη απο την Ερικα ελεος δηλαδη @kostasdou εγραψες για καποια Σελινα τη Σεσίλια εννουσες ; Μάλλον οχι γιατι αυτες δεν συνεπεσαν ποτέ μαζί. Πως ηταν αυτή ; Οσο για την Ορνέλλα φίλε εγω ειχα περασει ωραια, αν και ειχε λιγο παραπανω βάρος απλά επειδη όταν δουλευε εκει δεν ηταν πανω απο 25 δεν την έλεγες πατσά ειχε αδυναμια στο κατουρημα και σκουιιρτάριζε σε μια εποχή που ακομα ο όρος ήταν αγνωστος !
Δεν γελάει η Ισιδα με την ηλικία. Με τον χαμό για τις ηλικίες γελάει. Όσο για την ηλικία που ξεκίνησα αφού ακόμα δεν είμαι 40 πως άρχισα στα 40?Η ίσιδα γιατί γελάει ας μου απαντήσει η ίδια, η μάνα της την ξέρει; δεν νομίζω μόλις ένας έχει γράψει και ξεκίνησε στα 40 καλά θα πάει και αυτό
Δεν είσαι σίγουρα στο σωστό topic. Αυτό εδώ είναι για ανταλλαγές ύβρεων και προσβολών όπως βλέπεις.Καλησπερα.
Αν θα ηθελα να αναζητησω γυναικα οπου στην συναντηση αυτη θα κανω και σεξ αλλα θα δεχθω και strapon απο την κοπελα και θα υπαρχει αυτη η εναλλαγη αλλα μεχρι εκει, βρισκομαι στο σωστο topic?
Υπάρχει μηπως καποιο αλλο topic να καλυπτει αυτα τα θελω??
Γιατι αντιλαμβανομαι πως στην εννοια αυταρχικο δεν συμπεριλαμβανετε το σεξ.
Ευχαριστω.