corleona μου μοναδική μου αγάπη μην δίνεις βάση στον παππούΡε καραγκιοζη αντιγραφεις αυτά που διαβαζεις απο τους άλλους ; Εσυ εισαι σοβαρός . ; Τ αρχιδια μου σοβαρός εισαι . Ολοι λετε ότι ειμαι γκομενα αλλά δε λεει κανεις ποια θα μπορουσε να ειμαι . Αυτή ειναι η σοβαρότητα σας ; Αμα εισαι σοβαρός γραψε ο Corleone είναι η τάδε αφεντρα με επιχειρήματα όμως καραγκιοζακο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kwstas.argyroy
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Κανένα δίκιο δεν έχειΝαι αλλα καποιος πρεπει να παρει το θάρος να του πει είσαι η ταδε που κρυβεται πισω απο αυτό το προφιλ. Ενα δικιο το εχει . Εμένα φιλαρακια επειδη με εχει κραξει και στο παρελθόν το παιζω στο 1,40 ότι δεν ειναι γκομενα αλλά 1,05 ότι κατι ήπιε και ήταν δυαντό και την εχει δει τσακ νορις
Θέλω και εγω Corleone
kwstas.argyroy
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Είσαι γυναίκα σίγουρα ,ντροπήΡε καραγκιοζη αντιγραφεις αυτά που διαβαζεις απο τους άλλους ; Εσυ εισαι σοβαρός . ; Τ αρχιδια μου σοβαρός εισαι . Ολοι λετε ότι ειμαι γκομενα αλλά δε λεει κανεις ποια θα μπορουσε να ειμαι . Αυτή ειναι η σοβαρότητα σας ; Αμα εισαι σοβαρός γραψε ο Corleone είναι η τάδε αφεντρα με επιχειρήματα όμως καραγκιοζακο
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Από το να είμαι μαλακας οπως εσύ ειναι καλυτερη επιλογη δε νομίζεις ;Είσαι γυναίκα σίγουρα ,ντροπή
kwstas.argyroy
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Ανούσια λογύδρια,βομολοχείς η ντροπή του γυναικείου φύλουΑπό το να είμαι μαλακας οπως εσύ ειναι καλυτερη επιλογη δε νομίζεις ;
giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Επειδή είχα γράψει θετικό σχόλιο για την Αναστασία ο corleone άρχισε να με αποκαλεί Αναστασία κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια
mistress.gr
Mistress
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2015
- Like
- 580
Όπως γνωρίζετε δεν γράφω στο συγκεκριμένο thread γιατί έχω το δικό μου.Τις καλησπέρες μου σκλαβάκια!
Θέλω να σας ανακοινώσω ότι το profile που έχει εμφανιστεί ως Messalina Dom δεν ανήκει στο μέλος της ομάδας μου
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Υπαρχει μια μεγάλη διαφορά εγώ σου έδωσα <<ταυτότητα>> ειπα εισαι η Αναστασια, αυτα τα μαλακισμένα λένε απλά ότι πισω απο το προφιλ μου κρυβεται γυναικα . Πολυ ωραι ποιά γκομενα κρύβεται ; Δεν εχουν απαντηση απλά τον παιζουν γιατι μονο αυτό μπορουν να κάνουν.Επειδή είχα γράψει θετικό σχόλιο για την Αναστασία ο corleone άρχισε να με αποκαλεί Αναστασία κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια
giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Κάτι πίνεις και δεν ξέρεις τι σου γίνεται ,δες ότι έχω γράψει δεν έγραψα ότι είναι η καλύτερη η Αναστασία αλλά ούτε και η χειρότερη,κόψε τα ληγμέναΥπαρχει μια μεγάλη διαφορά εγώ σου έδωσα <<ταυτότητα>> ειπα εισαι η Αναστασια, αυτα τα μαλακισμένα λένε απλά ότι πισω απο το προφιλ μου κρυβεται γυναικα . Πολυ ωραι ποιά γκομενα κρύβεται ; Δεν εχουν απαντηση απλά τον παιζουν γιατι μονο αυτό μπορουν να κάνουν.
giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Εσείς και η έρικα είστε οι καλύτερες αφέντρεςΌπως γνωρίζετε δεν γράφω στο συγκεκριμένο thread γιατί έχω το δικό μου.
Θέλω να σας ανακοινώσω ότι το profile που έχει εμφανιστεί ως Messalina Dom δεν ανήκει στο μέλος της ομάδας μου
Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Κυρία δεν απαντάτε στο τηλέφωνο σας κ ανησυχώ ,δεν μπορώ να ξέρω αν απαντάτε η ίδια η ο άλλος που έχει τα dungeon και σας χρησιμοποιούσεΌπως γνωρίζετε δεν γράφω στο συγκεκριμένο thread γιατί έχω το δικό μου.
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.256
Καλημέρα στην ομάδα.
Σε καποιους έλειψα, σε άλλους όχι....
Σύντομα θα μπορείτε να με βρείτε και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας .
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.
Σύντομα θα μπορείτε να με βρείτε και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας .
Κάνεις λαθος πίνει τα καλύτερα αλλά τα κρατάει μονο για αυτόνΚάτι πίνεις και δεν ξέρεις τι σου γίνεται ,δες ότι έχω γράψει δεν έγραψα ότι είναι η καλύτερη η Αναστασία αλλά ούτε και η χειρότερη,κόψε τα ληγμένα
ΑΦΕΝΤΡΑ ΙΣΙΔΑ ΚΑΡΡΆ - Love List
Είμαι εδώ για να ανακαλύψεις και να πραγματοποιήσουμε κάθε φαντασίωση σου. Μόλις βρεθείς στα πόδια μου, θα νιώσεις την απόλυτη υποταγή. Δύσκολα θα αντισταθείς στις […]
Δεν το ξέρω το κορίτσι, αλλά σ' αυτές τις περιπτώσεις, αναζητούμε τα τεκ μήρια, τουτέστινκαλημερα, ξέρεις κανένας αυτή την περίπτωση? οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη![]()
Είμαι εδώ για να ανακαλύψεις και να πραγματοποιήσουμε κάθε φαντασίωση σου. Μόλις βρεθείς στα πόδια μου, θα νιώσεις την απόλυτη υποταγή. Δύσκολα θα αντισταθείς στις […]www.lovelist.com.gr
1. Δεν βάζει φωτό, έστω με πρόσωπο καλυμμένο ή μόνο σώμα.
2. Σε μια παράγραφο χρηισμοποιεί την λέξη 'καμπύλες' 50 φορές
Μάλλον απευθύνεται στην ειδική κατηγορία συναγωνιστών που αρέσκονται στα τροφαντά μωρά...
Ναι αυτό καταλαβαίνω και εγώ δεν πρέπει να είναι μοντέλο, βέβαια πέρα από αυτό πρέπει να δούμε και πόσο αφέντρα είναι , το τέλειο σώμα ίσως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι το πρωτεύονΔεν το ξέρω το κορίτσι, αλλά σ' αυτές τις περιπτώσεις, αναζητούμε τα τεκ μήρια, τουτέστιν
1. Δεν βάζει φωτό, έστω με πρόσωπο καλυμμένο ή μόνο σώμα.
2. Σε μια παράγραφο χρηισμοποιεί την λέξη 'καμπύλες' 50 φορές
Μάλλον απευθύνεται στην ειδική κατηγορία συναγωνιστών που αρέσκονται στα τροφαντά μωρά...
giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Και εγώ το πιστεύω ότι είσαι γυναίκαΥπαρχει μια μεγάλη διαφορά εγώ σου έδωσα <<ταυτότητα>> ειπα εισαι η Αναστασια, αυτα τα μαλακισμένα λένε απλά ότι πισω απο το προφιλ μου κρυβεται γυναικα . Πολυ ωραι ποιά γκομενα κρύβεται ; Δεν εχουν απαντηση απλά τον παιζουν γιατι μονο αυτό μπορουν να κάνουν.
giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Μιλάω και με άλλους όλοι την ίδια γνώμη έχουν είναι γυναίκα τώρα πια είναι στα αρχίδια μουΚάνεις λαθος πίνει τα καλύτερα αλλά τα κρατάει μονο για αυτόνΜονοφαγάς . Γυναίκα όμως δεν είναι εγω δε το πιστευω αν ήταν θα ειχε φανεί εδώ και καιρό .
giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
τι πληροφορίες ,ότι σου γράφουν οι προηγούμενοι ούτε μία φωτογραφία δική της δεν έχει βάλει έστω μία με πόδιακαλημερα, ξέρεις κανένας αυτή την περίπτωση? οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη![]()
Είμαι εδώ για να ανακαλύψεις και να πραγματοποιήσουμε κάθε φαντασίωση σου. Μόλις βρεθείς στα πόδια μου, θα νιώσεις την απόλυτη υποταγή. Δύσκολα θα αντισταθείς στις […]www.lovelist.com.gr
Καλημέρα στην ομάδα.
Καλωσήρθατε
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 188
- Εμφανίσεις
- 76K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις