coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Όχι δεν έχω κάνει το έγραψα ,με ψεύτικες φωτογραφίες τι να πάω να κάνω?Το ότι δεν είναι δικές της το ξέρω,το άμα έχει κανεις κάνει ραντεβού ήθελα να ξέρω.
Όχι δεν έχω κάνει το έγραψα ,με ψεύτικες φωτογραφίες τι να πάω να κάνω?Το ότι δεν είναι δικές της το ξέρω,το άμα έχει κανεις κάνει ραντεβού ήθελα να ξέρω.
Δεν υπαρχουν καλύτερα πόδια απο τα δικά της φιλαράκι τραβαΠαιδιά θα ήθελα γνώμη για goddess theano σε πρόγραμμα με soft ποδολαγνεία
Έχω πάει και στις δύο ,έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος ,είναι οι μόνες που κάνουν τα πάντα, σοβαρές ,αυταρχικές, καθαρές και προπάντων δεν κουτσομπολεύουν.Η έρικα πρώτη με διαφορά, και η Αλεξάνδρα επίσης πολύ καλή, η έρικα δεν κρατάει ώρα ,Καλλιθέα η Έρικα ,Πλατεία Αμερικής η Αλεξάνδρα, για pegging και γενικά για αυταρχικό οι καλύτερες.
Μ είπαν ότι το φυλής 86α προσφέρει αυταρχικό... Ξέρει κάνεις αν αξίζει;;
Έχω πάει με την Πανδώρα που τώρα το γύρισε και κάνει τα πάντα, μισή ώρα με κράτησαν ,δεν στο συνιστώ ,αν θέλεις και να πηδήξεις πήγαινε ,η Πανδώρα είναι πολύ αδύνατηΜ είπαν ότι το φυλής 86α προσφέρει αυταρχικό... Ξέρει κάνεις αν αξίζει;;
Όλοι τρόλ είμαστε? έχετε κάμερες στο limit up , και όχι μόνο στην είσοδο,σελίδα 49Για αυτό είσαi troll. Οι κάμερες που έχουν εκεί είναι ακριβώς αυτές που έχουν σε όλα τα studio .Απλα βλέπουν ποιος χτυπάει το κουδούνι. Τουλάχιστον πετάς που πετάς κατι τεκμηρίωσε το. Με αυτή την έννοια εάν μια Αφέντρα έχει χώρο σε πολυκατοικία με θυροτηλεοραση έχει και μέσα στο χώρο της . Έλεος με τη βλακεία κάποιων. Και επίσης εάν φοβάστε για κάμερες με 20 Ευρω αγοράζετε ένα γκατζετακι που εντοπίζει μέχρι και κρυμμένα μικρόφωνα. Τις είδε λεει τις καμερες μετά το session κρυφη καμερα σε φανερη θεαση μονο εσυ εχεις δει :-) :-)
Καλησπερα φιλε μου η γνωστη Πανδωρα ειναι απο το φ104?Έχω πάει με την Πανδώρα που τώρα το γύρισε και κάνει τα πάντα, μισή ώρα με κράτησαν ,δεν στο συνιστώ ,αν θέλεις και να πηδήξεις πήγαινε ,η Πανδώρα είναι πολύ αδύνατη
Φιλαρακι όλα ειναι σχετικά και εξαρτάται τι ψάχνει ο καθεναας ,πάντως από ότι είδα ξεκίνησε και η Ηλέκτρα πάλι τα sessions στην πόλη μαςΓια την Σεσίλια έχεις κανείς πρόσφατη εμπειρία; Είδα έρχεται Θεσσαλονίκη; Αξίζει ή θα κλαίμε τα λεφτά μας;
Και εγω αυτο περιμενω να να μαθω φιλε πως και πωςΤην Πανδώρα που την βρίσκουμε;
Ναι αυτή λέω,έμεινα μόνο μισή ώρα και έδωσα 70Καλησπερα φιλε μου η γνωστη Πανδωρα ειναι απο το φ104?
Κοστος; και βαρδια;
Και εγω αυτο περιμενω να να μαθω φιλε πως και πως
Σε κανονικο προγραμμα,μια χαρα κοπελα ειναι και γενικα δεν λεει μη το ενα μη το αλλο.Έχει δοκιμάσει κανείς την Τόρι από Βούρβαχη;
sexorama.eu
Στο φυλης 86α;Ναι αυτή λέω,έμεινα μόνο μισή ώρα και έδωσα 70
Είναι πολύ αδύνατη όπως ήταν πάντα ,κάνει και σεχ ότι πληρώνεις παίρνειςΣτο φυλης 86α;
Πως ηταν φιλε ειναι καλυτερη η χειροτερη απο παλια?
Καθε βραδυ ειναι 86α?Είναι πολύ αδύνατη όπως ήταν πάντα ,κάνει και σεχ ότι πληρώνεις παίρνεις