Νομίζω κι εσύ κατάλαβες ότι είπες λαλακία, προφανώς από λάθος. Και υπεύθυνη η κίνηση να ζητήσεις να κατέβει. Η απάντηση σε κάποιον που στο επισήμανε τύπου "Ναι, αλλά εσένα σ'αρέσει η Μαρία η Άσχημη" είναι κάπως... δεν είναι;Απλα ρωτησα αν ειναι αυτη επειδη μου εμοιασε ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που το κακο. Δεν προσβαλα καμια. Οντως δεν ειναι και ζητησα να αφαιρεθει το σχολιο καθως δεν μπορω να το κανω εγω. Αυτο που του ειπα παει στο "μη λεμε λαλακιες". Και αλλες εχουν παει σε τηλεοπτικα shows, σιγα το πραγμα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Podolagnos999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 125
- Πόντοι
- 1
Οχι, η απαντηση μου παει ακριβως σε αυτο που ειπε να μη λεμε μαλακιες καθως δεν νομιζω να ειπα μαλακια. Οτι σου ειπα και πριν, αν ηταν αυτη δεν υπαρχει κανενα foul αλλα επειδη δεν ειναι ζητησα να κατεβει η τουλαχιστον να τροποποιηθει το σχολιο πανω απο το βιντεο και να περαστει σαν ενα σχολιο που δειχνει απλα μια ωραια γυναικα. Νομιζω εχω δικαιωμα να ανεβασω φωτογραφια η βιντεο που υπαρχει δημοσια και να πω τη γνωμη μου χωρις βεβαια να προσβαλω. Η οχι?Νομίζω κι εσύ κατάλαβες ότι είπες λαλακία, προφανώς από λάθος. Και υπεύθυνη η κίνηση να ζητήσεις να κατέβει. Η απάντηση σε κάποιον που στο επισήμανε τύπου "Ναι, αλλά εσένα σ'αρέσει η Μαρία η Άσχημη" είναι κάπως... δεν είναι;
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 86
Δεν πάμε καλά και μόλις έχουν αρχίσει οι ζέστες. Μου έγραψες ότι γράφω λαλακίες επειδή έχω γράψει ότι η Vida είναι η πιο ωραία αφέντρα. Όσο και να χτυπιέσαι κάτω αυτό που υποστηρίζω δεν είναι λαλακία γιατί αντικειμενικά η Vida είναι μια ωραία δίμετρη γυναικάρα με ποδάρες. Άλλωστε από Πέμπτη που θα έρθει στην Αθήνα όποιος γουστάρει να την δει θα το διαπιστώσει από κοντά.Οχι, η απαντηση μου παει ακριβως σε αυτο που ειπε να μη λεμε μαλακιες καθως δεν νομιζω να ειπα μαλακια. Οτι σου ειπα και πριν, αν ηταν αυτη δεν υπαρχει κανενα foul αλλα επειδη δεν ειναι ζητησα να κατεβει η τουλαχιστον να τροποποιηθει το σχολιο πανω απο το βιντεο και να περαστει σαν ενα σχολιο που δειχνει απλα μια ωραια γυναικα. Νομιζω εχω δικαιωμα να ανεβασω φωτογραφια η βιντεο που υπαρχει δημοσια και να πω τη γνωμη μου χωρις βεβαια να προσβαλω. Η οχι?
Εσύ βέβαια μπορεί να έχεις άλλα γούστα και να μη σου αρέσει, είναι δικαίωμά σου.
Και κάπου εδώ εγώ σταματάω... Καλύφθηκακαθως δεν νομιζω να ειπα μαλακια
Podolagnos999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 125
- Πόντοι
- 1
Α καλα.. Η κοπελα (η ναταλι) εχει φωτογραφιες με το προσωπο της ανεβασμενο. Αν ΔΕΝ ειχε το προσωπο της ανεβασμενο θα ημουν foul. Αν ανεβαζα προσωπικους λογαριασμους απο social θα ημουν επισης foul. Τωρα γιατι? Αν δεν μπορεις να απαντησεις με επιχειρηματα απλα μην απαντας.Και κάπου εδώ εγώ σταματάω... Καλύφθηκα.
VaggelisAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 126
- Πόντοι
- 1
προσωπική αγγελία για το χώρο μου 6946043701 για μασάζ και αυταρχικά - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.
www.adoos.com.gr
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
Θέλω να πάω στο castle Και να δοκιμάσω την κοπέλα που έκανε στο sugarΜπέιμπ μια ταινία την την inked .. Δεν είμαι υποτακτικός το αντίθετο είμαι θα έλεγα, Απλά μου αρέσει πολύ αυτή η κοπέλα και μου βγάζει κάτι το πολύ πρόστυχο. Αν ζητήσω έτσι food job και διάφορα τέτοια χωρίς mdsm (Ούτε να το γράψω δεν ξέρω μάλλον) Θα έχω καμιά τύχη λέτε ;; Αυτά είναι γούστα και ο καθένας μας έχει διαφορετικά απλά μαρέσει πάρα πολύ αυτή η κοπέλα δεν γλύφω πόδια και τα λοιπά ούτε μαρέσει να με δένουν και τέτοια απλά μήπως μπορώ να τα βρω λίγο σε αυτό που θέλω και να περάσω καλά αν όχι δεν πειράζει ,δεν θα πάω
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 917
- Πόντοι
- 81
Μπορείς να πάρεις τηλ και να τους ρωτήσεις, το πολύ πολύ να σου πουν όχι. Προσωπικά δεν έχω εμπειρία εκείΘέλω να πάω στο castle Και να δοκιμάσω την κοπέλα που έκανε στο sugarΜπέιμπ μια ταινία την την inked .. Δεν είμαι υποτακτικός το αντίθετο είμαι θα έλεγα, Απλά μου αρέσει πολύ αυτή η κοπέλα και μου βγάζει κάτι το πολύ πρόστυχο. Αν ζητήσω έτσι food job και διάφορα τέτοια χωρίς mdsm (Ούτε να το γράψω δεν ξέρω μάλλον) Θα έχω καμιά τύχη λέτε ;; Αυτά είναι γούστα και ο καθένας μας έχει διαφορετικά απλά μαρέσει πάρα πολύ αυτή η κοπέλα δεν γλύφω πόδια και τα λοιπά ούτε μαρέσει να με δένουν και τέτοια απλά μήπως μπορώ να τα βρω λίγο σε αυτό που θέλω και να περάσω καλά αν όχι δεν πειράζει ,δεν θα πάω
Διαγραμμένο μέλος 243787
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2024
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Mistress Artemis Θεσσαλονίκη (3-13 Ιουνίου) - Βουκουρέστι (από 15-6)
Σελίδα μου https://mistressartemisdungeon.blogspot.com/ Τηλ. 6982129587 Είμαι η Αφέντρα Άρτεμις, μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες Αφέντρες στον χώρο, με 20 χρόνια εμπειρίας και αρκετά εμφανίσιμη, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες μου. Η κύρια βάση μου πλέον είναι το...
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 86
Είναι γνωστή η Άρτεμις και καιρό στο επάγγελμα. Αυτές οι φωτογραφίες όμως είναι παλιές ή πάρα μα πάρα πολύ επεξεργασμένες. Από ότι βλέπεις να προσθέσεις καμιά 15αριά χρόνια και καμιά 20αριά κιλά.Καλημέρα γνωρίζει κανείς εδώ τίποτα![]()
Mistress Artemis Θεσσαλονίκη (3-13 Ιουνίου) - Βουκουρέστι (από 15-6)
Σελίδα μου https://mistressartemisdungeon.blogspot.com/ Τηλ. 6982129587 Είμαι η Αφέντρα Άρτεμις, μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες Αφέντρες στον χώρο, με 20 χρόνια εμπειρίας και αρκετά εμφανίσιμη, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες μου. Η κύρια βάση μου πλέον είναι το...kanesex.com
ypotaktikos97
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 31
- Like
- 9.683
- Πόντοι
- 6.246
Kλείστηκε ραντεβού με την κοπέλα για την άλλη εβδομάδα που έρχεται Ελλάδα. Sheena - Session Girls . Απο φωτογραφίες και αρκετά βίντεο που είδα στο ίντερνετ, φαίνεται πέρα απο πολύ όμορφη , αρκετά έμπειρη και πάρα πολύ δυνατή, οτι πρέπει πιστεύω για εμένα.
Θα προσπαθήσω τουλάχιστον να σταθώ με αξιοπρέπεια στον αγώνα μας, έστω για κανα 2λεπτο, παραπάνω δύσκολο το βλέπω , εκτος και αν με συμπαθήσει ξέρω εγώ και δείξει λίγο έλεος. Βγάζω και τέτοια γλύκα , οπότε όλα είναι πιθανά.
Εχουν ανέβει στο κανάλι του ufc στο youtube κάτι βιντεάκια απο power slap για οσους το ξέρετε.. Λέω να το αποφύγω, το βλέπω λίγο ζόρικο για εμένα. Μην καταλήξω σαν την κοπέλα στο 08.55 και με μαζεύουν μετά με το κουταλάκι..
Θα προσπαθήσω τουλάχιστον να σταθώ με αξιοπρέπεια στον αγώνα μας, έστω για κανα 2λεπτο, παραπάνω δύσκολο το βλέπω , εκτος και αν με συμπαθήσει ξέρω εγώ και δείξει λίγο έλεος. Βγάζω και τέτοια γλύκα , οπότε όλα είναι πιθανά.
Εχουν ανέβει στο κανάλι του ufc στο youtube κάτι βιντεάκια απο power slap για οσους το ξέρετε.. Λέω να το αποφύγω, το βλέπω λίγο ζόρικο για εμένα. Μην καταλήξω σαν την κοπέλα στο 08.55 και με μαζεύουν μετά με το κουταλάκι..
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 382
- Πόντοι
- 26
Παντως η Αλεξανδρα σε 2 βιντεακια της που ειδα αυτον τον μηνα παχυνε πολυ παντου .Οχι οτι ειναι κακο αυτο βεβαια για αυτους που θελουν μπαμπατσικες . Mistress Alexandra punishes her slave by scratching him all over his body | Clips4sale
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.135
- Πόντοι
- 3.066
Kλείστηκε ραντεβού με την κοπέλα για την άλλη εβδομάδα που έρχεται Ελλάδα. Sheena - Session Girls . Απο φωτογραφίες και αρκετά βίντεο που είδα στο ίντερνετ, φαίνεται πέρα απο πολύ όμορφη , αρκετά έμπειρη και πάρα πολύ δυνατή, οτι πρέπει πιστεύω για εμένα.
mistress.gr
Mistress
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2015
- Like
- 580
Φαίνεται ότι δεν κοιτάς συχνά το twitter μου.Παντως η Αλεξανδρα σε 2 βιντεακια της που ειδα αυτον τον μηνα παχυνε πολυ παντου .Οχι οτι ειναι κακο αυτο βεβαια για αυτους που θελουν μπαμπατσικες . Mistress Alexandra punishes her slave by scratching him all over his body | Clips4sale
x.com
Συνημμένα
Έχει κάνει Judo κανονικά, στα -63 κιλά, σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν ήταν επιπέδου μεταλλίων, αλλά τον μέσο άντρα τον έπαιρνε με ένα πόδι και ένα χέρι. Είναι εδώ και χρόνια πολύ γνωστή στην σκηνή του mixed wrestling, αλλά δυστυχώς φαρμακωμένη. Όταν έκανε judo ήταν μια ωραία κανονική κοπέλα - τώρα μοιάζει με pit bull.Kλείστηκε ραντεβού με την κοπέλα για την άλλη εβδομάδα που έρχεται Ελλάδα. Sheena - Session Girls . Απο φωτογραφίες και αρκετά βίντεο που είδα στο ίντερνετ, φαίνεται πέρα απο πολύ όμορφη , αρκετά έμπειρη και πάρα πολύ δυνατή, οτι πρέπει πιστεύω για εμένα.
Αν θες κάτι πολύ δυνατό με πραγματικές τεχνικές γνώσεις, πρέπει να είναι η καλύτερη μαζί με την Ina Black.
JudoInside - Franciska Szabó Judoka
Watch all available judo photos of Franciska Szabó of Hungary at the major events. Send you judo photos to Judo Inside results. All judo pictures of Franciska Szabó
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 445
- Πόντοι
- 21
Στις φωτο και το σαιτ φαινεται κουκλα. Αλλα νομιζω οτι απο κοντα λογω πολυ εντονης μυικοτητας και ισως λογω χρησης καποιων συμπληρωματων θα χανει πολυ σε θυληκοτητα. Φαινεται πιο πρησμενη και απο καποιες αλλες που ειχες αναφερει περυσι τετοιο καιρο. Όντως παραειναι τουμπανο και στο λεει καποιος που ειχε μακροχρονια σχεση με κοπελα επαγγελματια του φιτνεςς και ημιεπαγγελματια του κικ μποξιγκ.Kλείστηκε ραντεβού με την κοπέλα για την άλλη εβδομάδα που έρχεται Ελλάδα. Sheena - Session Girls . Απο φωτογραφίες και αρκετά βίντεο που είδα στο ίντερνετ, φαίνεται πέρα απο πολύ όμορφη , αρκετά έμπειρη και πάρα πολύ δυνατή, οτι πρέπει πιστεύω για εμένα.
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 382
- Πόντοι
- 26
Τις ειχα δει και αυτες αλλα θεωρησα οτι αυτες στα βιντεακια ειναι πιο προσφατες . Υπαρχουν και αυτες με τα βιντεακια εκει με ημερομηνια 15 Ιουλιου αλλα ....με αναδημοσιευση . Λατρης των χυμωδων γυναικων.Φαίνεται ότι δεν κοιτάς συχνά το twitter μου.
Εκεί θα δεις πρόσφατες φωτο μου όπως αυτεςx.com
x.com
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 188
- Εμφανίσεις
- 76K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 26K